Máte zájem se poohlédnout po výprodejích ze salonů? Praha

Ahoj nevěsty, hledám nevěstu z Prahy a okolí, která by měla zájem poohlédnout se po výprodejích ze salonu. Svatbu jsme ještě neoznámili veřejně, ale já bych se už po nějakých šatičkách podívala, proto hledám někoho, kdo by měl podobný zájem. C.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, plánovala jsem úplně to samé, navíc brzy (svatba je až v červnu), protože na baculaté nevěsta toho moc není. Ale teď jsem se nadchla pro šaty na aliexpress.cz, nádherné šaty tam vyjdou třeba na 2-3 tisíce a jsou tvoje..
Odpovědět
@kamelie123 ahoj, my máme v plánu konec dubna. Ale právě se šaty nemám zkušenosti, takže bych i během zkoušení mohla přijít na to, co mi sluší nejvíc. Na ty stránky se podívám doma, ale většinou takhle levné šaty jsou šité v Číně a kvalita nic moc. Taky jsem viděla spoustu šatů za podobnou cenu, co by se mi líbily. Tak kdybys měla přece jen chuť se vydat na lov, tak se mi ozvi.
Odpovědět
Profilova fotka
Z číny jsou, to je fakt, ale slyšela jsem na ně dobroé recenze. Víš že bych šla moc ráda? Taky bych koukla jestli na mně vůbec něco hezkého mají a za kolik. Jenom jsem teď nemocná a pak mám do 25. září dovču. Pak by to šlo.
Odpovědět
@kamelie123 Ahoj, taky jsem měla dovču. Tak až se vrátíš, tak se můžeme domluvit, třeba se ještě některá přidá :-) Užij si dovču a ať je ti dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je prima! Budu se těšit. A děkuju! Měj se hezky a napíšem si :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?