Malé svatební šaty, Brno. Budu mít problém se sháněním?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci požádat o radu. Měřím 160 cm. velikost 34 mi bývá občas i velká :-) a proto se chci zeptat vás zkušených. Je možné přijtí do svatebního salonu, říct ukažte mi letošní kolikci san Patrick ve velikosti 34 a zkrácené délce, a čekat, že mi bude nabídnuto 20 modelů nebo s tím budu mít problém??:-) Je to sice docela předčasné ale chci se vdávat v nových značkových šatech a chci si ušetřit případná nemilá překvapení:-) Zajímolo by mě kdo máte zkušenosti se svatebníma salonama v Brně popřípadě v jinde v Jihomoravském kraji
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, jsem z Brna a mam podobny problem jako ty. Byla jsem treba v Belle v Brne a tam mi rovnou rekli ze velikost 34 neobjednavaji ale ze mi upravi treba 36, ale to uz mi neprijde ze by to bylo onco. Tak jsem vyzkousela jiny salony - mrkni do albicka http://www.beremese.cz/album/album.ph... jsou to az na jedny modely San Patrick 2009(ale jen jedny jsou 34 a ty jsem si taky zarezervovala)
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda iivet, taky mam svatbu naplanovanou na 19.9.2009. Chtela jsemse zeptat ve kterem salonu sis je zamluvila ale kdyz jsem videlat to datum...:-) to si je ja zamluvit nemuzu:-). A co Svatka v Hradišti?? Tam není výběr? No a to už teď máš objeté salony???:-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha, ty v profilu nemas datum svatby. V Hradisti jsem nebyla a ani uz asi nepujdu. Spis obehnu jeste nektere salony v brne, ale pissa vyhravaji takze jsem zatim u nich (mam tam i zaplacenou zalohu) ale pokud bych to zmenila tak dam urco vedet :-)
Odpovědět
Moniko, ty máš teda nároky :-D Já mám velikost 32/34 a 156 cm. Do salonů jsem chodila s větou, ukažte mi, co na mě máte :-D U nás měli jen jedny šaty, vybírat jsem si mohla až ve Zlíně. Ale omezovat se na novou kolekci jedné značky mi příjde až přílišné omezení. Ale uvidíš. Jinak mám pocit, že se zkrácené délky nedělají, prostě se to na nevěsta zahne podle její výšky a výšky botů.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to je asi nejlepsi. Ja to zatim resim tak, ze zavolam a zeptam se jestli vubec moji velikost maji :-D
Odpovědět
Ivett, ale někdy ta velikost není vypovídající. Já měla na sobě i jedny 38 a byly mi dobře. Měly totiž šněrování na obou bocích a stáhly se, ani to nebylo poznat.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to verim, ale asi jsem vybirava, ale pokud to bude mozny tak saticky se snerovanim nechci :-( ale kdovi, treba me nejaky nadchnou :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
No já bych zas právě naopak chtěla šněrování. Ty knoflíčky vypadajítaky ale já jsem taková ženská které příroda vnady moc nedopřála, takže bych se rači stáhla dle potřeby, a navíc kamarádka (docela robustní) měla knoflíčky a když nestála v kostele úplně narovnaná, tak jí šatky ve předu docela nevzhledně odstávaly takže já spíš vyhledávám šněrování :-)
Odpovědět
Já bych měla strach, že kdybych si je teď rezervovala, tak za rok už to nebudou ty "nové značkové šaty", přece jen, některé modely se docela dost půjčují :-N A jak píše Ivett, tak v Belle mají ty šaty hezké, ale nějak nesedí. Nejsem nic hubenýho, ale všechno na mě pořád zašpendlíkovávali, fakt nevím, jak to mají číslované.Ale s výškou by určitě problém být neměl, až na jeden salon mi řekli, že si můžu zkusit skoro co chci, že vše zkrátí :-D
Odpovědět
ahoj, četla jsem diskusi jen zběžně, tak nevím, jestli chceš pouze značkové San Patrick, pokud ne, proč si raději nějake nekoupíš a nenecháš v klidu upravit u švadleny? v bazaru se šaty prodavaji za cenu stejnou (nebo i nižšší) než je půjčovné a bývají jen jednou použité, což ti v salónu při delší rezervaci nezaručí.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) v tomhle jsem docela dost vybíravá. Chci nové a značkové šaty. Nemusí to být třeba zrovna sna patrick i kdyz od nej se mi saty libi nejvic...ale proste to jde poznat jesli je to spanelska znacka nebo neco obycejneho. A silne pochybuji ze by mi nekdo v bazaru prodal model 2009 (zančkový:-)) do 10 tis. Nejsem zas nějaká nafoukaná husa to nee abyste si o mě nemyslely..ale myslím že v tomhle španělé prostě vedou.:-)
Odpovědět
Článek se načítá
nové a značkové asi nebudou. já kupovala nové šaty v salonu v Praze, který se stěhoval, tak jsme se domluvili na slevě ze 16000 za 9900 kč, tak jsem byla spokojená. ale to jsem neznala bazar tady, podle fotek se mi líbí hodně šatů v nabídce.dívala jsem se na tvůj vybraný model- jsou moc krásné, tak at je seženeš:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?