Mají v salónu Potěšení 79 svatební šaty velikosti 40?

Profilova fotka
Mate nekdo zkusennost se satama z Poteseni 79 v PH? Na netu maji celkem pekne saty, tak si rikam, ze bych mozna zajela do PH. Vi nekdo, jestli tam maji vyber satu i ve vel. 40?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj sandro81, vím, že si je tam nějaká hoklka půjčovala, ale cena tak 10000!Což mi připadá dost...velikosti nevím, ale tato značka má spíš velikosti menší...ale určitě to nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
Sandro, ja to mam kousek od baraku, takze jsem tam uz byla, vyber docela slusnej, ale ceny jsou fatk prehnany, vis?? zacinaji od 6500 výš, což se mi zdá docela málo...nicmene jsem si tam jedny vybrala, a ty jsou tak jednoduchy, ze pokud by byly tak super, tak si je necham usit, vis???? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to je dost drahy teda. Krisit a velikosti tam maji i v te 40.? Kde jsi jeste byla v PH?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si tam taky zkousela, bohuzel na moji vysku meli jen jedny jedine...ale byly docela pekne a pujcovne bylo 5000 se vsim vsudy. Ta cena mne prekvapila, docela malo. (na jejich strankach jsou to na 3. strance v prvnim radku ty napravo). Ale sukne u satu jsou az dost siroke, to neni tak uplne to, co bych chtela. Jinak nevim, jestli ten salon je "rusky nebo ukrajinsky", ale obsluhovala mne nejaka slecna mluvici touto reci (i kdyz na mne mluvila celkem slusnou cestinou) ale bavila se rusky s ostatnimi zamestnanci, co tam byli, trosku mi to vadilo....Jinak mne ten salon az tak moc neoslovil, nelibila se mi vyloha, kabinky... Mam prave tu velikost cca 40/42, ale na vysku 186.
Odpovědět
Profilova fotka
sandulo, je to na Vinohradech, primo na Vinohradske tride.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo no tak jestli budu nahodou v PH tak se tam stavim. A jak pokracujes se zkousenim ty Kristi? Jeste nic noveho v albumu?
Odpovědět
Profilova fotka
nic, ja proste nestiham....kazdej den v praci a o vikendu to nejde...snad pujdu tuhle nedeli.....dneska vecer je tady Tiesto....juchu....
Odpovědět
Profilova fotka
No tak na toho bez, je super. Jsem rada ze ho nekdo zna. Kdyz si v CR poustim jeho cd tak ho nikdo nezna, ze je to naky TESTO. A pritom je to peknej koren (HOLANDAN!!!) Jdes na nej?
Odpovědět
Profilova fotka
no jasne, uz mame listky a nemuzu se dockat.....prosimte loni na nem bylo 15000 lidi, to vis, ze ho dost lidi zna
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si taky myslim, ale Rychnov je Rychnov....tak si to uzij, bude to asi bomba....Kdyby jste nekdy chteli prijet na party v NL, tak muzem taky neco domluvit... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, to by bylo super, my hrozne chceme jet,tak se pak nejak domluvime.
Odpovědět
Profilova fotka
hele Kristi nezalozime si nato jine tema? :-) No my byli naposledy v lete na Defqon, to bylo v Almere na plazi, super pocasi, asi 10 stanu, jak otevrenych tak zavrenych a bylo to od 11 hodin rano do 11 hodin vecer. Fakt kalba, urcite do toho jdem i pr. rok. byva to nejak v cervnu, tak kdybys chtela, pak te budu informovat. Jen to stoji docela dost penez. Normal. vstupenky byli 45 euro za osobu, ale byly brzo vyprodany a tak jsem koupila kus za 65 pres internet :-( no a pak tam jidlo piti...spali jsme v aute na parkovisti.... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Vidím, že se debata posunula trochu jinam :-) Ale chci se taky vyjádřit k salónu Potěšení: na jejich stránkách se mi líbí skoro všechny šaty a dvoje bych si vybrala hned (mají novou grafiku, tak nemůžu lokalizovat - ale jedny jsou v grafice hned na úvodní straně salonu-s černou výšivkou), byla jsem zvědavá na ceny, ale když říkáte, že je mají tak drahé, asi se poohlédnu jinde :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Sandro,já jsem byla v potěšení asi před 14 dny. Bydlím kousek od něj a červnu se vdávám a tam mají přesně styl svat.šatů které se mi líbí. Je to úplně něco jiného než kdekoliv jinde. Majitel je rusák,tak proto ten personál. Zkouřela jsem si bílé šaty s vínovým vyšíváním a jdou zvětšit až na 40-42. Jsou z loňské kolekce a chcou za ně 15 tis.na víkend což je hodně,ale prodavačka říkala,že se dá i slevit,ale bylo vidět,že už byly hodně půjčované a ty korálky v některých místech byly orvané,ale jinak byli nádherné. v únoru dostanou novou kolekci. Ceny u nových jsou kolem 15000.ale mají i levnější,ale v Brně je půjčujou za polovinu,ale nemají takový výběr.
Odpovědět
Ahoj holky, chystala jsem se na zkoušení v lednu a moc jsem se těšila ,moc se mi líbí totiž jedny šatky,ale doufám že teda cena nebude tak jak píšete,to je totiž příšerný.
Odpovědět
Profilova fotka
gaboraj, s 10000 bych tam asi počítala :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj consti,ty poslední šaty co máš v albu jsou prostě ůžasný.Můžeš mi prosím napsat jestli jsou z Potěšení nebo z jiného salonu.Díky moc -
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, píšu si s jednou dnes touto dobou již pár hodin MLADOU PANÍ :-) je od nás z Chebu, dnes se vdala, ale jelikož žije v praze, tak si půjčovala šaty tam. má je z potěšení 79, a dala za půjčovné 13.000Kč. pro inspiraci, jsou to asi 5 nebo 6 v katalogu web.stánek této půjčovny. třeba vám to pomůže ohledně té představy.
Odpovědět
Ahoj, já jsem si v salonu Potěšení půjčovala v srpnu svatební šaty (korzet a sukni). Byla jsem s nimi strašně spokojená. Při zkoušce sice na šatech chyběly kamínky, ale když jsem si je vyzvedávala v domluvený termín, byly kamínky došité a šaty byly vyprané. Opravdu neměly chybu. I když jsem za půjčovné zaplatila 10 000,- opravdu nelituji, protože šaty byly úžasné a měly velký úspěch. V ceně je zahrnuté i půjčení šály, kabelky, šperků a závoje. A sleva je taky možná, já jsem měla slevu asi 2 000,- . A že nemají pěknou výlohu a pěkný kabinky jsem fakt neřešila. Takže já můžu tento salon ostatním vřele doporučit.
Odpovědět
Holky, chtela jsem se Vas optat, jak z jejich stranek stahujete obrazky saticek? mne to vubec nejde....diky za radu F.
Odpovědět
Prosím Vás, pošlite mi niekto do IP ich www adresu, nech sa aj ja poteším :-( Vopred ďakujem.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, z těch stránek salonu ty fotky stáhnout nejdou, ale zkusila jsem zadat značku šatů a objevili se mi přímo americké stránky výrobce, mají tam všechny šaty a jsou fakt nádherné, zkuste to Maggie Sottero. akorát na konci je .com . a můžete se kochet, jako já :-) tam už to jde i stáhnout ;-)
Odpovědět
Ahojky holky, koukám, že řešíme stejné věci. Potěšení 79. Musím říci, že mě tam šaty taky velmi učarovaly. Mají ted nové stránky http://www.1-svatebni-saty.cz/ a šaty označené číslem 1 stojí půjčení 12 tis a šaty č. 20 pujčení 6 tis... To je tedy nářez
Odpovědět
Profilova fotka
tak holky, novinka 8-) u nás v Chebu v té nové půjčovně PZ MODE prý čekají na katalog šatů značky Maggie Sottero - to jsou ty šaty , co mají v potěšení 79. a budou prý během příštího roku nějaké objednávat :-D já jsem si tam byla vybrat šaty, zatím ještě nemám zamluvené, ale jsem domluvená s paní - slečnou :-N majitelkou, že pokud by objednávali ještě před mojí svatbou, tak bych si mohla vybrat šaty, které se mi líbí a ona mi je objedná klidně jen na půjčení :-D , prostě super. klidně si teď můžu zamluvit nějaké jiné a pak bych to mohla změnit. :-D tak mi držte palce. už jsem si tam jedny podle internetu vybrala, tak doufám. že se to podaří. jsem zvědavá na cenu, ale myslím, že to určitě bude levnější, než v praze ;-) zatím mi cenu za půjčení říct nemohli, protože prý ani oni neznají ceny ke koupi, takže uvidim později a pak se rozhodnu :-D
Odpovědět
Ahojte, prosim, od te doby,co zmenil tento salon svoje webovky http://www.1-svatebni-saty.cz/, nejsem schopna se proklikavat saty. Nevim, jestli mam spatne zobrazeni nebo co, ale zobrazi se mi pouze prvni saty. Dole je info, ze jsem na prvni strance z celkoveho poctu 44, a to je vsechno. Nemohu se presouvat dal. Mate to taky tak nebo spatne koukam? Prosim, poradte, chtela bych se podivat na vsechny saty na jejich webu. Moc diky.
Odpovědět
Ahoj taky se nemůžu podívat na všechny šatky.To bude chyba na stránkách asi.
Odpovědět
Mám stejný problém. Asi to bude i nich. :-(
Odpovědět
Mne se vedle prvnich satu objevi vpravo sloupek se spoustou malych obrazku saticek a nahore a dole je sipka, kde tim jde posouvat a klikanim vybirat dalsi. Vy to tam nemate?
Odpovědět
Ahoj tak jsme byla na zkoušení ,šatky krásné nakonec váhám mezi třema.Nechtěla jsem vlečku tak ty co vedou jí mají a jsou fakt kráááásnéééé.Moje favoritky v albumu se mi nakonec ve skutečnosti moc nelíbí,jo na obrázku je to jiný.Co jsem zkoušela jinde tak jsem se nikde necítila tak super jako právě tady v těch šatech,dokonce jsem se líbila sama sobě,což jsem na sebe dost kritická.Byla jsem i v Romantik Paris na Ječný a s mamkou jsme se shodly že hrůza,krajky mi přisly starý barva zašedlá,no nejhorší co jsme viděla.Pak jsme byly v pasáži Lucerna Ornela měla zavřeno ,moc šatů tam nemaj,ale za výlohou se mi dvoje líbíli,ale byly malinký,a ten druhý salon taky hrůza krajky polorozpáraný,bílá nebyla bílá no nevim.Byla jsem zklamaná.
Odpovědět
a dáš nějaké fotečky do alba, ať se pokocháme, jak ti sluší?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?