Lehké svatební šaty, kde si půjčím?

Ahoj holky, plánuji již druhou svatbu a po zkušenostech z té první jsou šaty co hledám v podstatě jakékoliv bílé, ale musí být LEHKÉ. Na předchozí svatbě jsem měla půjčené, krásné s korzetem a velkou sukní, ale asi dvě hodiny po obřadu jsem se musela převléct, protože byly prostě šíleně nepohodlné. Máte nějaký tip kde si půjčit lehké šaty? Mohou být i kratší, nehledám nutně dlouhé, jen nechci obruč a ideálně ani korzet.
Odpovědět
tak já budu mít "princeznovské" ale pak se hodlám převléknout. Zatím mám doma dvoje šaty, které by se daly použít, oboje jsou krátké a bílé, jedny z H&M a druhé z Reserved, ale kupovala jsem je už před několika lety. Někde na netu jsem viděla moc hezké bílé bez ramínek, neměly korzet a byly ke kolenům asi za 900,- Kč, zkusím po nich zapatrat...
Odpovědět
A co nějakou antiku? Nebo krátké šaty?
Odpovědět
@viki83 Já právě prolezla pár obchodů a nikde jsem nic nenašla. Za každý tip budu moc ráda, díky :)
Odpovědět
@mikhael Na ty antické si úplně netroufnu - mám velikost 40 a takové šaty mi akorát přidávají kila navíc a nevypadají na mě bohužel nejlépe. Krátké šaty klidně, jen mám pocit, že ty v půjčovnách vůbec nejsou :(
Odpovědět
@dxdxdx já je kupovala tenkrát ve výprodejích na podzim, takže v srpnu by to neměl být problém...
Odpovědět
@dxdxdx Krátké bílé mají teď na jaře skoro ve všech řetězcích, např. v ne drahém Reserved hned v několika variantách - i krajkové, ty by se určitě daly použít. Všechny v ceně do 1000 Kč.
Odpovědět
Lehké bílé šaty máme na skladě ve velikosti 38,36,Ale není problém ušít i krátké. Dream Brno Merhautova 55
Odpovědět
@dxdxdx A co třeba nechat ušít? Já jsem si krátké taky nechala ušít, celé v kvalitní krajce za 4000.
Odpovědět
Nevím, jakou máš postavu, ale aspoň orientačně podle velikosti bych tipla, že by se hodil podobný střih šatů ala 50. léta, něco jak mám v profilu ;-) nechávám si stejné šít, sice z tylu, ale pokud bys je měla s nějaké jemnější látky, tak si myslím, že by to mohlo být ok :) hezky zvýrazňují pas a můžeš zvolit délku ke kolenům nebo do půli lýtek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dxdxdx Dobrý den, jednoduché, lehké vzdušné šatky tu k zapůjčení mám. Můžete se přijet podívat ;-)
Odpovědět
Já měla na převlečení bílé šaty od Ever Pretty objednané z internetu, byly lehoučké a nádherné, určitě by se daly použít i jako lehké svatební :-) Měla jsem tyto, a padly jako ušité na míru, jsou ještě hezčí než na obrázku http://www.angelfashion.cz/dlouhe-sat... Od této značky se toho v bílé barvě dá najít celkem dost, a jsou cenově dostupné. Další např. http://www.angelfashion.cz/dlouhe-sat... http://www.angelfashion.cz/long/1165-... http://www.angelfashion.cz/long/1086-... http://www.angelfashion.cz/dlouhe-sat... http://www.angelfashion.cz/dlouhe-sat... http://www.angelfashion.cz/dlouhe-sat... http://www.top-fashion-1.cz/products/... http://www.angelfashion.cz/kratke-sat... atd... je toho spousta :-)
Odpovědět
Koukám že já se s tím vypisovala, a tady jsou v jednom odkazu :D http://www.angelfashion.cz/91-long
Odpovědět
Článek se načítá
@mikhael Také přemýšlím o ušití, ale tím, že nikde nemají na vyzkoušení krátké šaty, tak mám jen několik nápadů, ale nevím, co by mi slušelo přesně v reálu :)
Odpovědět
@aakashaa Přesně na šaty ve stylu 50.let mám spadeno, jen se snažím najít obchod, kde bych si je mohla zkusit - chci se ujistit, že budou sedět ;)
Odpovědět
@amy80 Díky za tip!!
Odpovědět
@dxdxdx Ever pretty mají v Praze myslím obchod,za vyzkoušení nic nedáš https://www.facebook.com/EverPrettyCR...
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na naši nabídku zda Vás něco nezaujme ;-)
Odpovědět
@dxdxdx Já jsem si nechala ušít pouzdrové, zkoušela jsem si napřed podobné letní... Teď už by v obchodech mohli mít nějaké šatičky, tak vyraž něco vyzkoušet :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?