Krajkové svatební šaty s odhalenými zády

Zdravím vás děvčata. Svatbu mám letos v létě a chytla jsem šaty, které jsem vždycky chtěla, mám totiž strašně ráda krajku, tak mi tyto šaty hned padly do oka a za žádné jiné bych je nevyměnila (taky švalena řekla, že jsem první kdo je viděl :-) právě je vytáhly z krabice když jsem přišla :-) :-D ), byl to první salon do kterého jsem šla a už jsem do dalšího nemusela tak jsem to měla hodně jednoduchý :-D .... trošku problém mám ale se zády :-| škoda že jsou odhalená :-| víc by se mi líbilo kdyby byly vzadu zavřené a bylo by to i pohodlnější a decentnější, cítila bych se v nich zkrátka líp, no každopádně je mám od září závazně zamluvené a zaplatila jsem i zálohu. Domlouvala jsem se se švadlenou zda by bylo možné mi ty záda zakrýt, řekla mi že to snad půjde a dá mi na záda tyl a doprostřed i řadu bílých malých svatebích knoflíků aby to vypadalo jako originál a tím to nebude moc vidět, horní lem taky nebude rovný ale udělá to trošku do kulata.... co si o tom myslíte? Udělaly byste to i tak? Nebo byste je nechaly odhalené? Moc bych uvítala nápady od švadlen pokud tu nějaké jsou :-) jo a obřad mám na zahradě hotelu 😊 Odkaz na šaty: http://www.salonel.cz/kategoria/1/sva... Děkuji za názory😊
Odpovědět
Wow jsou nadherny ! Prave ta hola zada delaji ty saty jeste uzasnejsi ;)) prislo by mi to uz preplacany, prece jen ta krajka je husta uz sama o sobe a dodelat nejakym tylem a jeste kniflickama zada by uz bylo moc.. jsou fakt krasny, nekaz je :))
Odpovědět
Za mě rozhodně nechat záda holá :-) Stejně jako simsamsim si myslím, že pokud bys přidávala na záda tyl a knoflíčky by pak byly šaty už přeplácané ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nechat holé, ty knoflíčky to už je další detail a ty záda jsou krásnou jednoduchou ozdobou k těm šatům
Odpovědět
Tak to záleží fakt na tobě, jakou máš postavu, prsa atd. aby ses v tom cítila. Pokud nechceš korzetové šaty a chceš zakrýt záda a švadlena by ti záda nějak zadělala, tak je to super :-)
Odpovědět
Nádherné :-) Fakt není co řešit :-))) odhalené
Odpovědět
Já si nechávala šaty šít a taky jsem nechtěla odhalená záda až k pozadí :-), a švadlena to vyřešila tak, že korzet nevykrojila, jak to původně mělo být, ale nechala ho pod krajkou - neumím to vysvětlit, viz fotka :-N fotka na figuríně je jak šaty měly vypadat původně. Předek s korzetem mají tvoje šaty vyřešené podobně, tak třeba by to taky šlo, pokud by se ti tohle řešení líbilo.
Odpovědět
Pokud jde o pohodlí, mohla by švadlena udělat záda z tělového tylu, jaký se používá třeba na taneční šaty.
Odpovědět
@qetinka86 diky za info ale moc jsem to nepochopila,asi mam dlouhé vedení. Vidím ze na tvých šatech vzadu svadlena taky dala tyl ale nedosahuje to až nahoru, takhle jsi to myslela? Aby tam dala jenom tyl?ono to by mne tak úplně stačilo, nemusí to byt zakryte až nahoru, stačí ani ne do půli zad, ale bohuzel jsou otevřené až dolů, to nechápu proč to tak vymysleli :-S pro mne to až zkazili |-| nepochopila jak jsi to myslela s tím korzetem..
Odpovědět
Není to tyl, celý (saténový) korzet je kolem dokola, ne jen vepředu. Jak u mých tak u tvých šatů má být korzet se srdcovým výstřihem jen zepředu a po stranách pak ustupuje aby záda byla volná. Já je volná nechtěla, tak švadlena udělala korzet ve stejné výšce kolem dokola. Nevím jestli je to jasnější, ale na fotkách je to myslím dobře vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
@diana085 Krásne šaty! Podľa mňa im klasický alebo telový tyl neublíži. Určite by som si ich šla do salónu skúsiť ešte raz a poprosila krajčírky, aby tam ten tyl na skúšku nejako napasovali. Napadlo mi, že tá tylová vložka by tiež mohla byť vykrojená, ako sú šaty pôvodne, ale nie až tak hlboko. Aby bol výstrih na chrbte zachovaný a chrbát sa líšil od zahalenej prednej časti. Takisto vezmite do úvahy aj to, aký budete mať účes a aký zvolíte závoj. Mala som svadobné šaty z toho istého salónu a tiež podstúpili dosť veľkú krajčírsku úpravu, akurát šlo o výstrih. Preto Vás chcem povzbudiť, krajčírky zo Salónu El sú veľmi šikovné a dokážu takmer nemožné veci, takže som presvedčená, že to dopadne dobre :-)
Odpovědět
@ qetinka..viz odpověd níže :)
Odpovědět
@qetinka86 ahaa, už jsem to pochopila, byla jsem na mobilu, proto jsem si toho nevšimla pořádně, ano máš tam neprůhledný korzet, maš to suprově vyřešené, to by mne úplně stačilo, takto do půli zad, protože ten tyl se mi nelíbí. Nevím jestli mi bude ochotná tam přidělat korzet, ani nevím odkud by sehnala korzet.. ale ukážu ji naši konverzaci a tvé fotečky x-)
Odpovědět
Článek se načítá
@plummy ano to jsem si jista že jsou tam velmi šikovné, je to taky jeden z nejlepších salonů. 😊 tak snad se zadaří,pak se pochlubím jak to dopadlo
Odpovědět
@qetinka86 nádherné šaty, mohla bych být tak troufalá a zeptat se , za kolik peněz vám je švadlena ušila?
Odpovědět
Tak jak jsou, jsou nádherné!!! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?