Kolik svatebních salónů jste prošly?

Profilova fotka
Můj přítel si ze mě dělá srandu, prý si každá nevěsta vybere v 1., max.2. salonu a já že musím obejít co se dá a pořád nemám vybráno. Kolik salonů jste prošli vy? Když se vám nějaké líbily, daly jste hned zálohu a dál se nešly dívat? :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pritel si evidentne jeste nevybiral svatebni saty :-) Ja jsem byla ve peti salonech, v jednom dvakrat a tam jsem si take saty nakonec vybrala ;-)
Odpovědět
4 v Plzni, 4 v Praze a 1 ve Veltrusích na vic jsem nemela cas
Odpovědět
Profilova fotka
Já prošla během jednoho dne asi 3, ve třetích dala zálohu abych zjistila, že ve čtvrtém jsou šaty mých snů a ty jsem taky měla. Zálohu na původní šaty jsem nechala na oblečení pro družičky aby nepropadla. Vřele doporučuji projít okolí, vybrat dva vítěze a potom se rozhodnout, zaplatit zálohu a rozhodně už nikam nehodit,protože všude dostávají nové a to by nemělo konce. Jinak jsem je zamluvila cca 3 měsíce dopředu
Odpovědět
Profilova fotka
bopik: já šla na jistotu. Na veletrhu jsem se zamilovala do šatů z Potěšení 79 a jinde jsem ani nehledala :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem byla v 6-ti salonech, z toho v kazdym jsem byla cca 2 hodiny :-) ...ve finale jsem se ale vratila do toho upne prvniho a nechala si tam saty usit na miru :-D uz se sijou, jupiiii.......
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem byla ve 2.Jednou v Belle v Brně, a tam hned v prvních jsem měla jasno, ale byly docela drahé, tak jsem si ty samé zamluvila na Ceské u paní Damborské
Odpovědět
já se zamilovala do jedněch šatů hned v prvním salonu, taky jsem hned zaplatila zálohu a dál jsem nehledala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hóódně, ani už nevím kolik a i když mám šaty favoriky, tak stále hledam, co by mě vyloženě uchvátilo, a hlavně hedam vyloženě nějaký styl šatů od nějaké značka, na kterou bych se pak zaměřila avybírala dát, není problém si šaty objednat, protože si je stejně koupim ,ale musim vědět odkud a tak nejdříve okukuju jaké a jak kvalitní jsou šaty různých značek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja prosla 3. ..vyclenila jsem si jeden den ...s tim, ze to bylo spis pro me utrpeni ...protoze nejsem zvykla na saty. ...takze jsem si uz predem rekla, do kterych salonu ten den pujdu. ...mela jsem jeste v zaloze jeden, ale tam uz jsem se nedostala. ...ve tretim jsem vybrala, zaplatila zalohu a uz dal nepatrala. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla minimálně v 5 salonech..spíš tak v 7, ale šaty jsme si nakonec vybrala hned v tom prvním, kam jsme se vrátila ;-)
Odpovědět
Tak já prošla celkem 14 salonů :-D ( Praha, Brno, Třebíč, Náměšť, Ivančice) až ten poslední se mi zalíbil:o) Hodně udělal aj přístup některých lidí :-)
Odpovědět
Já byla zatím ve 3, ale ještě vybráno nemám. Zvažuju v tom prvním šití na míru.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj tak ja byla 9 :-N ale myslim ze to stalo za to. klidne bych si to jeste zopakla ;-)
Odpovědět
Ja byla ve 2 ale stejne vyhraly saty ktere jsem si nasla na netu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já byla jen v jednom a nakonec jsem si řekla, že si všechno udělám sama... :-D šperky i šaty jsem si navrhla...
Odpovědět
to justinna: a taky to podle toho vypadalo, ze ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsi vtipná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já v jednom
Odpovědět
já ve dvou
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Zlíně jsou 4 salony, tak jsem prkla do všech.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ve dvou, salon Dany Svozílkové Zlín a salon Bella Valmez, odkud mám šatičky..
Odpovědět
Profilova fotka
ja byla v jednom, zkusila si jedny saty a bylo to :-)
Odpovědět
jeden :-) bohužel :-|
Odpovědět
Tak já byla také jen v jednom a vybrala si :-)
Odpovědět
tak já ve 4, 3 v Brně a 1 v Olomouci, kde jsem si i vybrala ;-)
Odpovědět
Ahoj holky. Koukala jsem, že sem příspěli i nevěsty na datum 7.7.2007 :-). Vy už jste si zkoušeli šaty? Já jsem jenom nakoukla do 3 salonu v Plzni, abych věděla, co tam asi mají, ale ke zkoušce jsem se vůbec nedostala. Přišlo mi to divný, zkoušet šaty rok dopředu. Měla jsem pocit, že by asi nebyli moc nadšený. Vám to v pohodě prošlo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V jednom, šla jsem už na jistotu pro ty jedny jediné, sice jsem tam vyzkoušela troje ale ty jedny jasně vítězily. ;-) Pak jsem byla ve druhém, ale tam jsme šli na oblek.
Odpovědět
Profilova fotka
...tak já hned v prvním salonu asi za půl hoďky složila rovnou zálohu, byly to druhé zkoušené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla v sedmi (3x Pardubice, 2x Chrudim, Čáslav a Podhradí). V pěti z nich jsem si vybrala vždycky jedny který byly super a vůbec jsem nevěděla pro které se rozhodnout. Ve finále jsem měla dvoje favoritky Ale nakonec v tom posledním jsem si vyprala ty nej. Jsou úplně jiné než jsem si představovala, ale když jsem si je oblékla, byla jsem nadšená.
Odpovědět
Nejlepší je mít ujetou kamarádku, ústa typu kulomet, která Vás ve dvou minutách přesvědčí, že ten "její" salon, je nejlepší, shodou okolností je to ten, před kterým jste už na figuríně viděla své vysněné šaty a do půl hodiny je hotovo :-) Ale uznávám, že jsem žena netypická, zkoušení šatů a všeobecně nákupy nesnáším a můj budoucí manžel mě pravidelně NUTÍ a TÁHNE do obchodu s botami. (A nedělám si srandu, že až uvidíte holku zapřenou patami do země, s nenávistným výrazem, před Humanicem v Kladně, jak ji mladý muž táhne za ruku směrem do obchodu, taktéž zapřed do země, JSEM TO JÁ).
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?