Kolik času vyhradit na návštěvu jednoho salónu?

Ahoj holky, chtěla bych v 1 den navštívit 3 salóny a nevím, kolik času si mám na každý salón vyhradit tak, abych pak nebyla ve skluzu. Díky za odpovědi :-)
Odpovědět
Myslím si že časově by se i zvládnout dalo, ale aby si pak z toho neměla zmatek v hlavě. Já sem si nechala na každou jednu zkoušku šatů celý den, přestože sem u jednoho salonu věděla že tam to nebude ono ještě než sem vlezla dovnitř a uvnitř sem zjistila že sem se nepletla. Po návštěvě salonu kde byla paní pěkná blbka sem už neměla náladu jít zkoušet ještě někam jinam. Tím tě samozřejmě nechci strašit. Držím palce a přeju ti ať najdeš ty pravé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela naplanovano 5 salonu na 2 dny, pocitala jsem vzdy 2 hodiny na salon + doba prejezdu do dalsiho.. na vybirani satu jsem se netesila, tak jsem to chtela mit rychle za sebou :-D v prvnim salonu mne dost zklamali, za pul hodiny jsem byla pryc, v druhem jsem zkusila asi 25 satu vcetne tech finalnich, doma jsem koukla na fotky z prvnich dvou zkousek, sla saty zpatky do salonu zamluvit a ostatni zkousky jsem zrusila.. ono to zkouseni jde celkem rychle, pani v salonu vi jak te do satu rychle dostat a mne stacila na rohodnuti vzdy jen minutka abych rekla jestli rovnou sundat nebo vyfotit a sundat, nejsem zrovna clovek ktery si zkouseni obleceni uziva a v satech by se chtel po salonu promenadovat (to jsem udelala jen pro jistotu az s temi vybranymi, kdyz jsem tam sla podruhe je uz zamluvit)
Odpovědět
Já si myslím, že je to blbost to takhle honit. Neužiješ si to, budeš spěchat a budeš nervozní, abys to vše stihla. Pokud jsou všechny salony dobré, mají tam krásné šaty a ochotnou obsluhu, minimálně ty dvě hodiny tam strávíš a věř mi, že je to docela vyčerpávající. :) Za mně to nedoporučuji, ale stihnout se to asi dá, jen si to neužiješ.
Odpovědět
Profilova fotka
Trvalo mi to tak 1,5 hod. v jednom salonu. Ale dalo mi to zabrat teda, nedokážu si představit, že bych měla jít do dalších dvou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla také v jeden den ve třech salonech s rozložením 10:00, 12:15 a 14:30 - vše se krásně stíhalo, stačily jsme se mezitím i na rychlovku najíst a dát kafčo :) A musím říct, že jsem ráda, že jsem šla v jeden den do všech tří, do kterých jsem chtěla, protože já si tedy urovnala v jakém salonu se mi líbilo, v jakém ne, co mi slušelo, co ne...navíc všude jsem se fotila, takže jsem pak doma postupně utřídila fotky i názory, dokud to bylo čerstvé...předtím jsem byla v jednom salonu a třech týdnech jsem vůbec nevěděla, co jsem měla na sobě, natož jak to vypadalo, naštěstí mám fotky, tak můžu porovnávat. Dle mého je nejlepší mít nejméně 2 hodiny mezi jednotlivými salony.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud mohu doporucit, neprebihejte zjednoho salonu do druheho aniz vyzkousite ruzne modely. Mam zkusenost, ze pokud nevesta ma pocit, ze cim vice salonu ,,obeha" tim vetsi vyber bude mit, tak efekt je presne opacny. Na vyber satu si udelejte cas,pohodu a hlavne budte dobre naladene, jen tak si to opravdu uzijete a vysledek bude podle vaseho ocekavani. Urcite si ale nechte vyzkouset i modely, ktere by vas vlastne ani nenapadly, mozna budete prekvapene :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že optimální jsou 2 salony za den. Dopoledne se objednáte do jednoho, pak si dáte dobrý oběd, odpočinete si, zregenerujete ;-) a těšíte se na odpoledne do druhého. Teoreticky by se daly stihnout i tři, ale buďte i na třetí salon v dobré náladě, hlavně ne unavená, abyste si i poslední zkoušení užila. Známe to velmi dobře. Nevěsta řekne, že má dnes maraton po salónech, ani moc nevnímá a vlastně se jí už ani nechce zkoušet. Slečna asistentka se potom může velmi snažit, ale celkový dojem je úplně jiný, než kdyby slečna přišla na ráno. Pokud i tak chcete obejít tři salóny, doporučuji objednat na do prvního od začátku otevírací doby, např. na 10h, potom počítat s obědem, další si dát na 14h a poslední na 16:30. Přeji příjemné zkoušení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji tři salony nejlépe v jedom týdnu ať máte všechny detaily v paměti urovnat si myšlenky kouknout na fotky a šaty podle vás těch nej reservovat.
Odpovědět
Já strávila v jednom asi tak 2 hodiny a pak jsme přejely do druhého (20 minut cesty) a tam jsem strávila asi tak hodinku. Ale je fakt, že jsme zkoušely různé korunky, šperky, závoje a asi tak milion šatů :-D Takže 3 salony v klidu, jen to chce vyhradit si celé odpol, pokud jdeš poprvé a nevíš, co tě čeká a jak moc to bude fajn :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?