Kde v Ostravě seženu svatební šaty velikosti 50?

Profilova fotka
Holky, která z Vás má dobré - opravdu dobré zkušenosti se svatebními salony v Ostravě? Poraďte. Ještě se chci zeptat, jestli nevíte, zda seženu šaty i ve velikosti 50???? Díky za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojkyy, tak můžu doporučit salon Pronuptia anebo salon Orchidea oba jsou v centru Ostravy. Tam si můžeš vyzkoušet které šaty chceš, v ostratních jsou hnusné, protivné a neochotné poradkyně. A myslím že zrovna že v tom salonu Orchidea najdeš šaty velikosti 50 a nádherné.
Odpovědět
Profilova fotka
díky za radu .....
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky,já mám jinou zkušenost, navštívila jsem nejeden svatební salón nejen v Ostravě, a se salónem Pronuptia jsem nebyla vůbec spokojená. Personál velice neochotný a protivný, lituji toho, že jsem si tam nechala udělat svatební oznámení. Nehledě na to, že šaty neodpovídaly mým představám. Pokud mohu taky poradit, vedle hotelu Imperiál je svatební salón La Sposa, kde jsem si i já zapůjčila šaty. Šaty jsou cenově drahší, než v jiných salónech v OV,ale kvalitní, mají vždy nejnovější kolekci a hlavně čisté. Personál se ani v nejmenším nemůže srovnávat se salónem Pronuptia. Rozhodnutí je na Tobě:-)
Odpovědět
Ahoj , já se přidávám ke zkušenosti dracka, mám úplně ty stejné v Pronuptii mi nabízeli samé úděsné šaty a jejich ochota byla na bodu mrazu, ještě prý dělají problémy s navrácením kauce, já měla taky šaty z La Sposy a byla jsem jak s šaty tak i obsluhou velmi spokojená, paní má vlemi dobrý vkus a umí poradit, mají i velmi krásné doplňky. Pokud chceš koukni na svatební album Linda Vávrová a Tomáš Kotula, myslím si že na některých fotech jdou krásně vidět. Mají tam různé velikosti a styly šatů,takže je z čeho vybírat.S navrácením kauce nebyl žádný problém. Pak vím že jsou ještě strašně dobří i v salonu Orchidea. Přeji hodně úspěchu při výběru ;-)
Odpovědět
Můžu se připojit k dobré zkušenosti se salonem Orchidea. Byli velice příjemní ochotní a chápaví k nervozní nevěstě, která byla trošku zmatená. :-D V Pronuptii jsme moc spokojená s přístupem neby a tak jsem odešla.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi máme každý jiné nároky, ale já jsem v Pronuptii v OV byla velmi spokojená, nevím, jestli se tam střídají, ale byly na mě milé, ochotné, šaty jsem si tam vybrala a podle ohlasů se líbily :-) Takže já Pronuptii v klidu mohu doporučit
Odpovědět
Ahoj, tak já taky přidám jeden salon, z kterého jsem měla šaty já-Angelika...je v centru jak je MC donald tak za rohem.....V Pronuptii jsem taky byla, ale moc spokojená jsem nebyla.....navlečou tam na vás cokoli a sluší vám taky cokoli jen aby si od tamtud nevěsta šaty půjčila - můj dojem...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá s vás zkušenosti se svatebním salonem Daja v Ostravě, nebo Adelaide ve Frýdku-Místku?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevim jestli nepíšu pozdě možná už jsi tam do těch salonu stihla zajít ale já byla v Adelaide a byli tam strašně neochotni.Byla jsem tam koncem srpna a když zjistili že mám svatbu v lednu vůbec se se mnou nebavili. To v jinych salonech až na pár vyjímek se ke mne chovali naprosto skvěle
Odpovědět
Profilova fotka
lucinek: díky za info!, ještě jsem tam nebyla, ale asi dám přednost salonům v Ostravě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
regi: V ostravě byli docela ochotni v Pronuptii, v salonu Angelika byli taky ochotni ale tak trochu bez vkusu a maji tendenci vnucovat něco co nechceš takže si dej trochu bacha jinak v Orchideji taky bala docela ochotna pani a moc hezké šaty tam mněli tak to omrkni já nakonec sehnala šaty až v Opavě.
Odpovědět
Článek se načítá
Svatební salon Daja je taky celkem dobrý, byli jsme tam vybírat šatičky pro družičku, sice jsme žádné nevybrali, ale jsou tam fakt milí. Kamarádka od nich měla šaty před 2 roky a byly moc krásné. V Angelice jsme si nechali dělat oznámení, personál je milý, ale jak píše Lucinek tak trochu bez vkusu, moc neposlouchjí co chce nevěsta a dávají jí zkoušet hlavně šaty které se líbí jim. Aspoň takový jsem tam měla dojem já. Kamarádka se bude vdávat v červnu 06 a právě si u nich vybrala šaty a velmi si je pochvalovala, takže nejlepší je si obejít všechny salony a nedat jen na rady jiných ;-) Každá nevěsta má jiný vkus a tudíž i názor.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Vyzkoušela jsem spoustu salónů a svatebních šatů v Ostravě a nejvíce a podle mého vkusu jich mají v salónu Angelika v centru Ostravy. Měli zrovna novou kolekci, byli moc ochotní a šaty byli krásné. Vybrala jsem jich hned několik, ale ty jedny byly úplně vysněné. Personál má dobrý přístup a nikomu nic nenutí, i když mi zkoušeli šaty, které jsem původně nechtěla, nelitovala jsem, protože jsem z nich vybrala ty pravé. Angeliku moc doporučuji. Výběr je skvělý.
Odpovědět
já se také připojuji k názoru na Angeliku, mají tam skvělý výběr,krásné, čisťoučké a voňavé šatičky a milý přístup. Já si tam vybrala šatičky krásné a hlavně za skvělou cenu. ;-) Jinak jsem byla v OV ještě v salonu Belladona (naproti kenvela) a šaty i přístup děs, paní neochotná ani poradit, šaty často špinavé a zašlé. Tato paní současně vlastní salon Orchidea, tam už je to o mnoho lepší, větší výběr a paní v salonu byla super!!!!!!!!!!!!!! ale i tak jsem ráda že jsem šla do angeliky!
Odpovědět
Profilova fotka
No asi je to hodně individuální. Já mám nakonec šaty z Orchidey. Mám je zamluvené už od října ... Líbily se mi jedny v Daje ..... V Pronuptii mě nechali 30 minut si vybírat z katalogu a pak mi řekla, že na mě vlastně nemají nic jiného než šyty pro těhotné ... to by tak nevadilo, jako spíš ten přístup, že mě nechají vybírat si a pak nic nemají ... člověk s tím, že nic nebude počítá, když vypadá jak vypadá :-) V Angelice na mě navěsily co jim přišlo pod ruku, špína, že jsem si zašpinila i ponožky ... a to mě sprdli hned jak jsem přišla, že se mám zout, abych jim tam nenašlapala .... Už v říjnu jsem šla pozdě ... a vůbec nic prý nemají a tak .... děs. Orchidea mi spravila náladu. 20 minut před zavíračkou jsem šatů zkusila asi 25, ochota, paní poradila .... cena super .... koupila jsem si tam i botky za super cenu. ;-)
Odpovědět
Musím ti oponovat. Měla jsem problém, protože na mě šaty nebyly. Mám větší velikost a jen v Angelice mi byli schopni poradit, v jiných salonech se se mnou nechtěli ani bavit, natož v Orchidei. Tam mě paní odbyla takovým způsobem, že bych vám v životě nedoporučovala tam jít pro šaty!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale je to asi individuální, každý má svůj názor a ne každý má svůj den. Vzhledem k tomu, že jsem byla v Angelice velmi spokojená, můžu jen doporučit. O žádné špíně tady není řeč!!!!!!!!!!!!!! Mají šaty až do velikosti 60. V některých salonech jsem si připadala, jako bych se nesměla ani vdát!!!!!!!!!!!!! VŘELE DOPORUČUJI ANGELIKU, MAJÍ NEJVĚTŠÍ VÝBĚR V OSTRAVĚ!!!
Odpovědět
Profilova fotka
No holt je to fakt individuální .... ;-) Hlavně, že jsme ale že každá máme šaty, které nám sedí a jsme spokojené, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak já se musím připojit ke kritikům Angeliky!!! Byla jsem v devíti salónech a v Angelice byl přístup naprosto nejhorší, je fakt, že jsem tam byla v pátek odpoledne, ale neštěkl po mě ani pes.Nechali mě čekat a měla jsem tam pocit, že se musím doprošovat, aby mi dali vůbec něco zkusit.Ve finále se mi tam naštěstí žádné šaty nelíbily. Kamarádka si tam minulý rok rezervovala šaty ve velikosti 34 a když pro ně přišla dali jí 40, které upravili!!!Bez jakékoliv slevy, ta holka fakt brečela. :-S Já bych je poslal do pr...ať si je strčí někam. V Orchidei byli naopak velice ochotní a v Daji taky.Ale je to asi o náladě těch ženských tam, i ty mají své dny.... :-) Ale jinak se nenechejte odradit, zkusit to tam můžete.Pa Saly :-) 8-)
Odpovědět
Silenou zkusenost mam s Pronuptii a tim salonem, jak je u Ostravske univerzity (je tam menza), to byla katastrofa, mamka me s kamaradkou musela drzet, abych jim neco nerekla :) Saty jsem mela pujcene z Daja, kde byly zenske naprosto suprove a stravila jsem tam prijemne dopoledne!
Odpovědět
Profilova fotka
Takže i já se přidám: Angelika: starala se o mě docela milá slečna, ale dávali mi nepokrytě najevo, že s velkýma prsama se snad ani vdávat nemůžu.Výběr tam měli v Ostravě největší, ale poradkyně byla naprosto bez vkusu.Proste mi ,, sluselo" všechno. Daja: navlíkli na mě jeden model, nedovolili fotit, a byli hnusní.Brr.Rovnou mě s mojí velikostí poslali někam. Orchidea: milá paní, oblékla mi všechno, co jsem si navymýšlela.Dovolila i fotky. Belladona:paní byla chladná, vypadalo to, že ji vůbec nezajímám.Hlavně ať si něco vyberu a vypadnu. Pronuptia: starala se o mě milá slečna, vypadala strašně mladě.Byla trpělivá, ale nabízela mi šaty ve vanilkové atd.Nicméně mě přivedla na to, z jakých typů šatů si mám vybírat. nemám dobré zkušenosti se svatebními salony.Doufám, že se budu vdávat jen jednou.
Odpovědět
Profilova fotka
No, jelikož mám velikost 46, tak to zkusím v Orchidei. Loni jsem byla v Pronuptii a taky mi dávala milá mladá slečna vanilkové šaty. Není na ně zatížená :-) Zatím jsem byla zkoušet šaty jen v jednom salonu a vůbec nevím, co by mi slušelo. Jsem malá ( s botama 166cm), mám velké prsa (které korzet bez ramínek ještě zvětšil) a solidní boky. V korzetu zdobeném, se spadlými ramínky jsem si připadala nějak opuchle a přeplácaně. Nedostal někdo tip, jaké šaty by takové postavě sedly?
Odpovědět
Mám objednané šaty v salonu Daja, byla tam moc milá a ochotná paní, jinak na náměstí byli trochu nepříjemní.
Odpovědět
Profilova fotka
ja doporucuju salon v havirove na bludovickem kopci... fajn ceny, krasne saty... :-)
Odpovědět
Ahojky nevesty :-) Já mám dobrou zkusenost se salonem Belladona(v centru OV nad Kenvelem).Velice mila obsluha,poradi,celou oblikne a vyhovi.Takze mam odtamad saticky ;-) Ale velice nespokojena jsem byla v salonu Scarlet ]-( Hned jak jsem vlezla,skoro jsem nestihla ani pozdravit a uz me chteli cpat do nejakych satu.Jakysi chlap ve flanelove kosili kdyz se me zeptal,kdy se vdavam a ja mu rekla ze v cervnu(byla jsem tam v lednu),vyhrknul na me,ze uz jsem tam mela byt davno :-N A jak se me zeptali na moje predstavy,rekla jsem,ze se mi libi korzety,ale jelikoz mam mala prsa,tak ze se obavam,ze mi to nebude sedet,tak mi rekli,ze mi korzet opravdu sluset nebude =-) No proste uzasne.V zadnem pripade NEDOPORUCUJI 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem ve Scarletu dopadla stejně. Prsa mám, ale taky mi tvrdil, že korzet mít nemám. Tak komu teda sedne? A žádné šaty na mě ani neměli.
Odpovědět
TAk já Scarlet také nedoporučuju ani omylem hned u vchodu mě odpudil ten chlap který mi dokonce vybíral šaty a byl velice arogantní že už jsem přišla pozdě a nevím co ještě. Nakonec jsem si tam šaty nevybrala a ten chlap a ta baba to nemohli pochopit jak jsem si nemohla vybrat ......
Odpovědět
Stejne zkusenosti se Scarlet, v rijnu mi rekli, ze jdu pozde, na sedmickovy termin, pritom ani jedny jeste obsazene nebyly :-| Jinak v Pronuptii taky nic moc, nechali me vybirat z katalogu, pak na me nemeli cas, tak jsem odesla. Sla jsem tam jeste jednou, pry jdu pozde, ikdyz jsem sla okouknout novou kolekci, ktera jim v tu dobu stejne jeste neprisla, ale pro ne i toto bylo pozde. Pak jsem se tam sla zeptat na botya pradlo a neochota znacna, pro me vede Daja.
Odpovědět
Profilova fotka
holky v Scarlet a Angelice bylo na červnový termín pozdě už v srpnu loňského roku .... v jiných mi seice taky říkali, že už si nevěsty vybírají v říjnu a listopadu .... ale rozhodně mě neodrazovali
Odpovědět
Profilova fotka
AHojky holky kopovala nějáká z vás závoj ?jeslti ano za kolik a kde
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?