Kde ušijí svatební šaty podle obrázku? Rakovník, Praha

Kde se v okolí rakovníku, prahy dá sehnat salon, kde mi ušijí svatební šaty třeba podle obrázku atd.
Odpovědět
Profilova fotka
@luciepl Dobrý den, svatební šaty Vám pravděpodobně ušijí i v některých svatebních salonech, ale spíše bych se obracela na soukromé švadleny, které mají zkušenosti s šitím svatebním šatů podle obrázku. My například dlouhodobě spolupracujeme s návrhářkou a švadlenou Petrou Šlencovou Bílskou, pokud byste u ní chtěla nezávazně poptat cenu, stačí mi poslat fotografii šatů a vše pro Vás obratem vyzjišťuji. ;-)
Odpovědět
dobrý den, moc děkuji za informace. mám asi takovou představu : http://www.beremese.cz/fotoblog/d600/... http://www.beremese.cz/fotoblog/verun... http://www.beremese.cz/fotoblog/kapa8... zatím zjišťuji možnost, ale předem děkuji za odpověď. Lucka Plincnerová
Odpovědět
První a druhé šaty ti asi normální švadleny těžko ušijí, protože jsou moc náročně zdobené. Ty první mají asi ručně vyšivaný korzet s mnoha kamínky a perličkami a to ti asi nikdo dělat nebude .Ty druhé mají zase krajkový spodek a to by tedy museli buď použít hodně krajkových aplikací, které jsou hodně drahé , nebo použít taky velmi drahý krajkový tyl.Nejméně náročné na zdobení jsou ty třetí, jen mají složitě skládaný vršek a to bude taky dost těžký oříšek pro normální švadleny.Asi nejlépe by se těmi šaty vypořádal číňan Zimo s diskuze "Asapbay a čínští obchodníci" , šije velice krásně , z kvalitních materiálů a přitom ne moc draze. Ty tvoje třetí šaty už šil, je tam někde na diskuzi i jejich fotka , ale musíš pohledat někde v přispěvcích s minulé sezony. ;-)
Odpovědět
@luciepl Šaty všechny se dají ušít, jsou prodejci, kteří jsou schopni ti zajistit ušití jakých koliv šatů z kvalitních materiálů. Dají se určitě pořídit již do částky necelých 7 000Kč. U našich švadlen by si dost přeplatila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?