Kde seženu takové šaty? (ramínka + tylová sukně)

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o radu - vy, které jste už procházely svatební salony, nevíte, kde bych sehnala takový styl šatů? Jde mi o lehkou tylovou sukni - jednoduchou a vršek, který nebude korzet, ale bude mít nějaké ramínka popř. rukávy, prostě cokoliv, co není korzet. Přikládám fotky. Nechala bych si je asi přinejhorším ušít. Díky moc, Katka
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba tyhle? Agnes, Praha 5.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Ty už jsou na mě moc krajkové a hlavně mají ten vršek zase ve stylu toho korzetu, ale nejsou úplně špatné no :) kdybych nesehnala takové dle mých představ, tak bych asi šla tímto směrem... Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia já mám takové doma vršek na šněrovačku a s tenkýma ramínkama a tylová sukně s krátkou vlečkou, v salonech neměli nic podle mých představ, tak sem si je nechala ušít. Vršek je pošitý krajkou.
Odpovědět
Profilova fotka
V Maya je mají, odtud máš i ty fotky, co jsi vkládala na ukázku:)
Odpovědět
@katerinan Kup si dlouhou tylovou sukni a k tomu tricko (tilko) nejake z lepsiho materialu. Do pasu stuhu. Anebo nechat usit.
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 jojo tohle je zrovna z www.salonmaya.cz jenže tam je prý strašně drahé půjčovné - kolem 20.000,- jsem slyšela. To je na mě hrozně moc za půjčení šatů. Ale určitě se tam půjdu podívat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám odtamtud za 12 domluveny:) a jedny z těch, co tam máš jsem si zkoušela a myslím, že za 15..jako je to taky hodně, ale ty šaty jsou fakt kvalitní a hezky se tam k nim chovají:) a navíc ty co tam máš a zkoušela jsem si je, byly z nový kolekce, takže zas tolik lidí je mít nebude před tebou případně:)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka9 Faakt? Tak to je super a který máš ty? A nevíš jak to tam pak mají, když je vracíš třeba našpiněné? Ještě těch 15 třeba jde, ale když pak budou chtít dalších 5 za čištění, tak to už je nad mým limitem :(
Odpovědět
Profilova fotka
@katerinan Napíšu ti do zprav:)
Odpovědět
Profilova fotka
@katerinan Podívejte se na naši nabídku, třeba tam najdete ty pravé :-)
Odpovědět
Ahojky,zkusily jste salon ve Strážnici? Seženete šaty do 8000,- a dají se vybrat i z katalogu a výběr je ze 120 šatů
Odpovědět
Doporucuji salon Maya, ze ktereho mate fotky. Sama jsem od nich mela saty. Velmi mila pani majitelka, skvely pristup, uzasne saty. A pujcovne se pohybovalo spis kolem 15. Ja si u nich nakonec nechala usit.
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, šaty Vám můžeme dle přání a vzoru ušít za rozumou cenu na míru. Sv. salon Dream, Merhautova 55,Brno
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, určitě si nenechávej šaty šít!!! Mám čerstvou zkušenost s šitím u svatby mé sestry, byl to děs :-| :-| už od několika známých jsem slyšela špatné zkušenosti. Nikdy nevíš, jak budou šaty ve výsledku vypadat, je to hodně risk. Zkus projít salony a ty své pravé určitě najdeš ;-)
Odpovědět
Ahojky , já doporučuji salon Bliss v Praze , mám od nich nádherné šatičky za super cenu ! :-)
Odpovědět
Já se vykašlala na drahé půjčovné a koupila si šaty na dressilyme.com. Je to sice z Číny ale v Praze jsem zkoušela přesně ty šaty co jsem pak objednala a byly totožné! Byla jsem naprosto spokojená. Půjčovné v Praze bylo 8.500,- Kč a koupě + krinolína + daň a clo = necelých 10.000,- Kč (samotné šaty necelých 7.000,- Kč). Již přede mnou si z této stránky kupovala svatební šaty kamarádka a taky měla šaty nádherné. Musíš ale počítat s dodací lhůtou (cca 1-2 měsíce). Rozhodně nelituji, mám šaty doma a před svatbou jsem si je zkoušela každý den a pak se těšila :D Kdo chce je samozřejmě pak může prodat, já jsem ten typ, co už si je nechá.. :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Existuje tolik šatů si vybrat, že někdy to může být matoucí taky.
Odpovědět
Profilova fotka
@6miska4 Tak když mají tak hezké šaty proč používají cízí fotky značkových a nefotí si svoje modely? Když kupujete něco jiného přes e-shop tak by jste třaba u pračky taky nechtěla vybírat podle jiného obrázku...Proč ty úžasné identické a luxusní šaty nenafotí??? Tohle co nabízejí na stránkách je podvod.
Odpovědět
Profilova fotka
@katerinan ahoj, ty nevidis ten vodoznak na tech fotkach? :) svatebni salon maya
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky Presne to same jsem chtela napsat. 😀
Odpovědět
@zurianova Tak to nevím. Každopádně e-shopů používajících ty samé fotografie existují spousty.. Většinou nikdo neutrácí za focení nových fotografií, když mají k fotky k dispozici. Myslím, že tohle ale není úplně důležité... Chtěla jsem vám pouze sdělit, že já jsem byla s šaty naprosto spokojená. Kamarádka si tam taky kupovala šaty a jak její, tak moje šaty přesně odpovídali obrázku. Samozřejmě toto je jen jedna z mnoha možností, které nevěsty mají. Jen jsem se chtěla podělit o svoji zkušenost :) Hodně štěstí u vybírání. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano hodně e-shopů používá okopírované fotografie. A mě zase příjde hodně důležité použít fotky šatů jak je konkrétní obchod nabízí. Určitě to neznamená, že když použijí stejné zkopírované fotky, že jejich šaty jsou identické... Je to podvod na zákazníky. Když mě do obchodu příjde někdo nabídnout svatební šaty k prodeji hned poznám fejk z laciného e-shopu(podotýkám,že to dopředu nikdo neřekne, spíš naopak..) Rozdíl je veliký a jen laik může říci, že to nikdo nepozná. Používat identickou fotku toho co prodávají není o šetření, ale o podvodu na důvěřivého zákazníka. Přeci nevěříte, že to co vidíte na orginální fotce je stejné s tím co nabízejí prodejci za zlomek ceny.
Odpovědět
Myslíte vyloženě podvod? Jejich fotky by nebyly tak hezky nasvícené a vyretusovane, tak je jasné že chtějí použít co nejhezčí obrázky :) pokud potom šaty vypadaji jinak, to je jiná věc..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?