Kde seženu svatební šaty? Měřím 186 cm

Profilova fotka
Ahojky nevěstinky! Chci se zeptat je tu někdo kdo má taky, jako já, trošku nadprůměrnou výšku? Měřím 186 cm a musím říct, že mám docela problém sehnat na sebe šaty :-( . V jednoum salónu mi dokonce řekli, že jim od návrhářů chodí šaty dlouhé, ale že je musí zkracovat neb 90% nevěst má výšku kolem 165-168 cm.
Odpovědět
Já tenhle problém sice nemám, ale když jsem k tobě koukala do alba, tak se mi zdá, že ti nejvíce sluší 9 šatičky, jsou opravdu moc krásné a jemné x-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky za doporučení. Bohužel, přítel by chtěl, abych měla korzetové :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pavlinak,to je hezké,že dáš tolik na přítele,ale ono je hlavně důležité,v čem se budeč dobře cítit ty :-)
Odpovědět
Já měřím tak 182 cm, věděla jsem, že s výběrem šatů na vyšší postavu je docela problém, tak jsem si šaty nechala ušít. Myslím, že na vyšší postavu se nehodí široké nadýchané sukně, to by bylo asi moc. Já jsem proto taky zvolila něco jednoduššího. A s Visnery 100% souhlasím, šaty č. 9 mě na tobě úplně okouzlily.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky za tipy. Pravda je, že se mi šaty 9. taky moc líbily. Uvidíme, ještě se půjdu podívat do Plzně....Jediné čeho se bojím, že tyto šaty mají vlečku, sice krátkou, ale nejde připínat, tak nevím co při tanci a tak...Jinak na obřad určitě paráda....
Odpovědět
já si myslím,že když si vysoká holčina vezme zase bohatou sukýnku a je štihla tak ji to ba naopak opticky sníží než v jednoduchých dlouhých je pak človek moooc dlouhej:-)
Odpovědět
Profilova fotka
danyr souhlasím. Já sice měřím "jen 178 cm", ale se sháněním šatů mám také problémy a to žiji v Praze. Hned v prvním salonu, kde jsem byla, mi paní řekla, že pro vysokou štíhlou postavu se naopak hodí široká sukně, protože opticky rozšíří a nevěsta pak nevypadá jako žirafa. Naopak nižší nevěsty, které mají pár kilo navíc, by neměly mít na sobě příliš širokou sukni, protože pak vypadají jako "machny". Jinak s tím zkracováním šatů je to pravda.
Odpovědět
ahojky já mám se svatebníma botkama asi 185cm a problém s šatičkami jsem neměla. Hodně jsem se toho bála protože mi kamarádky říkali že na svou výšku nic neseženu, ale vybírala jsem v Jaroměři a co šatky na sobě tak mi byli krásně dlouhý. Akorát jsem moc hubená "nahoře" :-) ale nakonec jsem vybrala a jsem moc ráda to pavlik: taky se mi líbí č. 9 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jannysko: Já jsem taky moc hubená nahoře, takže jednak problém s výškou a jednak s malým objemem hrudi. Ale člověk vždy něco sežene. Jen mě trochu mrzí, že výběr šatů na mě je hodně omezený.
Odpovědět
ahoj, přidávám se do klubu. S botkama mam 189 cm. Pravda je, ze mam vyssi podpatek nez 4 cm, ale to jen kvuli tomu, abych si hezky s partnerem videla do očí :-) Se shanenim satu je opravdu problem - ve svem zivote jsem mela jen jedny koupene dlouhe saty a pak kdyz jsem videla na fotkach jak jsou kratke, tak jsem s kupovanim dlouhých šatů skončila a začala nosit kratke :-) Ale ted shanim společenské dlouhé a samozřejmě se dívám po svatebních a v jednom mám jasno - budu si je muset nechat ušít, protože bych byla strašně omezená výběrem a to rozhodně nechci ;-) Nastesti postavu mam takovou českou... obvod přes prsa mam jen o par (no 10 cm, ale v dobře střižených šatech se to ztratí, vždyt to znáte...) centasku mensi nez obvod přes boky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda me tedy do 180cm taky dva c chybi, ale problem z delkou satu jsem resila taky a to jsem mela botiscky uplne bez podpatku, je pravda ze jsem nakonec vybrala... ale dalo to praci... ;-)
Odpovědět
Ahojky přidávám se k Vám, mě teda do 180 cm chybí 1 cm, ale s podpatkem mám přes 180,ale naštěstí přítel má 190 cm, takže v pohodě. Ale jinak se šatkama jsem problém neměla, to jsem se docela divila i když je fakt, že nemám moc vysoký podpatek, ale padnou mi úplně akorát! Taky jsem se hodně bála, že budu mít omezený výběr, ale naopak připadá mi, že jsem měla dost výběr na mou výšku! Oni s tím už asi počítají, že je více tak nějak vysokých nevěst! x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se do žirafího klubu. Měřím 183cm a šaty jsem vybrala hned v 2. půjčovně. Až jsem zírala, jak to bylo snadný (s mojí náročností). Asi štěstí. Botky mám dvoje. Jedny balerínky a jedny na asi 5cm podpatku. Můj skoromanžel měří 191cm, takže to bude jen tak tak, abych mu neplivala na hlavu. Boty na podpatku plánuju na obřad a focení a pak hupsnu do balerínek. Ještě mě teda čeká 1 zkouška šatů, tak doufám, že mi z těma podpatkama nebudou moc krátký :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, a vy vysoký. Jak to vidíte se skupinovým focením???? Já mám strach z toho, že tam budu trčet jak lodyha :-D . A lidi za mnou stojící nebudou ani vidět. Jen tchán a manžel budou vyšší než já. Např. moje mamka bude o 20cm a babička o 30cm menší než já a kámošky jakbysmet. Určitě se budu hrbit. Ale co , nějak to dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
Co naděláte.... já mám sice jenom 170 cm, ale zase mám nohu č. 43 :-( Takže sehnat bílý boty.....
Odpovědět
Ahojky, tak já mám 180 cm bez bot a nohu 42, ale sehnala jsem vše bez problémů. Šatky jsem si naštěstí zamluvila jako 1., přede mnou je ještě nikdo neměl, takže je ještě pro nikoho nestihli zkrátit :-D Boty budu mít dvoje, jedny se mi strašně líbily, takže jsem po nich hned skočila, i když byly dosti drahé a mají hodně vysoký podpatek, takže přítel bude o dost menší, tak si vezmu na obřad nějaké balerínky, pod šatama to stejně není vidět ;-) . Jinak si taky nemyslím, že by na vysokých holčinách vypadaly široké šaty divně, problém mají spíš malé slečny, jelikož jim dlouhé a už vůbec široké šaty moc nepřidají a vypadají tak nějak "přestřiženě". A jak jsem zjistila v půjčovnách, největší problém sehnat šaty mají "střízlíci", na drobné postavy moc výběr není.
Odpovědět
Profilova fotka
Pattie: ty jo, 43!!! Tak to tě lituju. To máš asi problem se shaněním bot. Já mám sice nohu 39-40, což je pohoda, ale třeba sehnat dlouhý kalhoty, to je horor.
Odpovědět
Profilova fotka
A taky si nemyslim, že by vysoké nevěty nemohly mít široké sukně. Já taky chci být princezna, v šatech budu mít 2 spodnice se 3 obručema, aspoň na obřad. Snad nebudu vypadat jak obrovský bílý sněhulák, který zabere celý objektiv :-D
Odpovědět
Ahojky, měřím 181cm a měla jsem hodně šatů na výběr, je tedy pravda, že už žádný podpatek mít nebudu, ale i tak mě to překvapilo, bála jsem se, že na mě žádný šaty mít nebudou a byla jsem mile překvapená. Pavlinak: myslím, že ani jedny šaty nejsou úplně bez chybičky, zkusila bych ještě jiné salóny, tady z těch se mi na Tobě líbily nejvíc 3 a 5
Odpovědět
já myslím, že vysokým holčinám sluší všechno:-) ty menší to maj horší,pokud mají nějaký to kilčo navíc tak je to na nich víc vidět než na nás :-) takže žádnej stres jo a nohu mám 42:-)))) botičky samozdřejmě ještě nemám
Odpovědět
Profilova fotka
jéé...danyr máme svatbu ve stejný den ;-) . Kde ji máte??? Jinak k tomu hubenýmu hrudníku: do korzetových šatiček je supr nalepovací podprda- koupila jsem v salónu. Myslím, že tak o číslo vylepší ;-) K tomu focení, u nás: táta 196cm, tchán 193, přítel 194, děda 193... :-D ALe mamka 172, její mamka 159 !!! tchýně 168, kámošky 165-170....takže musím je seřadit tak, aby se na tu fotku dalo pak podívat :-D , abychom tam nebyli jako schody nebo moc zubatý :-D
Odpovědět
jeche my to budem mít s fotkama dobrý u nás jsme všichni nějako přerostlý: ženich 200cm, táta 193cm, mamka 185cm, brácha 190cm, děda 183cm, tchýně 180cm a já 184cm akorát švagrová a macecha má 170cm ale to se nějako udělá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky mám přes 180 cm a ještě jsem si koupila boty na vysokém podpadku a šaty na mě měli ve všech salonech, kde jsem byla a úplně v pohodě jsem si vybrala, hlavně jsou z úplně nové kolekce a budu je mít jak první :o)))
Odpovědět
pavlinak: jeee já si všimla až teď, obřad máme na zámku Lysice cca 30km od Brna na sever:-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jannyska: ježis tak to máte supr...., že jste všichni dlouhý... to bude na fotečkách úplně v poho....Já musím babču (159cm) postavit na stoličku a přerostlíky možná dám do kleku :-D . to broucek2: to já taky podpatek neřešim, ale z hlediska praktičnosti vyhraje nižší...Nicméně přítel by rád kdybych měla podpatek vyšší....prý, ať mi může koukat z příma do očí....ale že by mi ostatní chlapi čučeli přímo do výstřihu...neb jsou už tak o hlavu menší..., tak neřeší :-D . Ps. Holky, taky máte pocit, že někteří chlapi mají z nás vysokejch trošku komplexy??? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
to ani nemám, znám hodně kluků, kterým se naopak vyšší holky než jsou oni líbí a dělá jim to doře.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ty znám taky.... Ale mám pocit, že je více těch kteří z toho mají spíše komplex :-D . Jo a víte, co třeba taky nechápu? Proč celá řada skoro dvoumetrovejch chlapů si vybírá mrňavý ženský? Že by si hráli na bodyguardy??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj všem žirafkám, tak jak pokračujete v přípravách? Povedlo se vám sehnat dlouhé šatičky???
Odpovědět
Ahoj žirafky, to je fajn téma ;-) Já mám 182 cm a trochu jsem měla problém sehnat šaty (často přišla do salonu nějaká kolegyně té paní, která se mi věnovala, a hned první otázka byla: "A slečna má boty?" :-D Neměla jsem :-D), ale nakonec jsem sehnala v Romantice v Hranicích. Jsou sice jen taktak, takže jsem pak pro změnu sháněla botky úplně bez podpatku (jsou v albu), ale povedlo se - nohu mám naštěstí "jen" 41. S focením to asi trošku problém bude, přítel má 193 a můj taťka je zhruba stejný jako já, ale ostatní jsou menší :-| Snad to fotograf nějak udělá ;-) Pavli, taky nechápu, proč si vysocí chlapi vybírají malinké holky - kdo má pak zbýt na nás? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to herminka: botky jsou super. Taky nějaký schánim, ale nějakej ten podpateček bych chtěla....Jinak furt nemám šatičky ;-( . Už jsem byla ve 3 půjčovnách a pořád to nějak není ono (viz.album), jojo.... :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?