Kde sehnat svatebni saty s cervenou krajkou? Brno a okoli

prosim o radu kde v brne (okoli) sehnat saty podobne jak jsou na obrazku? zamilovala jsem se do nich a muzi se strasne libi no nikde nemuzu najit :-/ kdyby byly podobne byla bych nejvdecnejsi nevesta na svete. mame cervenobilou svatbu
Odpovědět
@mimisko_a_ja Tyto modely byly aktuální někdy před deseti lety, zkuste poslat poptávku salonům v okolí, zda je ještě mají. V červenobílé kombinaci jde ušít plno zajímavých šatů, podle aktuálních trendů.
Odpovědět
Jsou hodně, ale opravdu hodně out.
Odpovědět
@stastnevdana no a? každý má svůj styl a to co se mu líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mimisko_a_ja přesně tak..nenech se odradit od toho co se ti líbí..
Odpovědět
Spíš bych hledala na bazaru. Tohle bude mít asi leda dost mizerný salon.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Profilova fotka
Možná v sekáči...A svatební salony občas vyřazují starší modely za pár peněz.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zkusila sehnat červenou/vínovou krajku a nechala si šaty ušít nebo krajku aplikovat na už hotové šaty...stačí najít šikovnou švadlenu domluvit se s ní. :-) Taky si ted nechávám šít svatební šaty, na které si budu sama vybírat a shánět barevnou krajku, kterou mi tam potom švadlena našije. A na řeči, že jsou šaty out bych se vůbec neohlížela, já budu mít šaty, které u nás nikdy nemohly být a asi ani nebudou moderní...no a co? Každá nevěsta at se vdává v tom, co se jí a ženichovi líbí a v čem se cítí dobře, co jí sedí. :-) Šaty by měly v ideálním případě odpovídat osobnosti nositele...což znamená že nosit zásadně jen to, co je ted "moderní" a co udávají trendy sklouzává k tomu být bez osobnosti, ovečky v davu...Nabídka je široká, můžeme si vybírat, co je to pravé pro nás když nevybereme, nechat si ušít přesně podle našeho přání. Je to přece náš den. Tak jděte směle do toho. :-) Kombinace s červenou krajkou na prvních šatech je mimochodem opravdu krásná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@illienel sháněla jsem takto krajku na své šaty a dá to teda práci sehnat takovou, aby se hodila barevně, vzorem i cenou, ale napadlo mě úplně stejné řešení, když jsem šaty viděla.
Odpovědět
dekuji moc za podporu :-) v utery se jdu podivat do salonu kde maji moznost pujcit i bordo krajky nebo doplnky tak doufam ze neco sezenu. ja se nikdy neridim nejnovejsim trendem co se nosi co je "in" ale podle toho do se nam libi a v cem se citim dobre.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?