Kde sehnat nejlevnější svatební šaty?

..
Odpovědět
Tak třeba ušití v Číně, to za něco fakt stojí :-D :-D :-D :-D. Po pravdě? Každému sluší něco jiného, krásné a kvalitně ušité svatební šaty se určitě dají sehnat za slušnou cenu, jen bych opravdu doporučila si dát pozor hledat za každou cenu ty nejlevnější. Šaty jsou přeci jen důležitou součástí svatebního dne, která zůstane zachována na fotografiích. Pokud opravdu potřebuješ šetřit, tak to zkus na různých doplňcích a serepetičkách. Na šatech určitě ne (některá alba nevěst jsou podobného šetření smutným důkazem).
Odpovědět
Profilova fotka
V bazárku. Jen to chce čas a obejít spoustu nevěst a šaty si zkusit.
Odpovědět
Profilova fotka
Bazar, nebo pokud chceš nové a nemáš nějak výrazně nekonfekční postavu a nároky, doporučuji (poměr cena x kvalita) výprodej v Madoře. Dělají ho myslím 1x ročně a mají tam zhruba 1 věšák šatů - což není moc, ale dají se vybrat. Cenově od 2000-6000 - a můžeš je pak ještě prodat. Moje šaty mi tam i mírně upravili, aby seděly přesně. A nejsou to žádné čínské shity, ale kvalitní česká krejčovina...
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli jste kousek od hranic s Polskem, tak vám je tam ušijí / upraví osobně na míru za slušné peníze :) Jinak opatrně co je levné (ještě když je to přes eshop ze zahraniční - nemusí ani dojít do svatby) .. aby jste si tak nakonec nekupovala více šatů za cenu jednich kvalitních.. Jako u prstenu je to vždy dobré dopředu osobně vyzkoušet a porovnat s dalšími šaty na jednom místě + si vzít kamarádku pro nestranný názor :)
Odpovědět
V salonech ve výprodejích mají taky pěkné šaty za dobré peníze. Zkuste obejít pár salonů nebo se podívat na stránky nejbližších salónů.
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta156 Nevím jakou máte finanční představu a zda chcete šaty půjčit, nebo koupit. Ceny půjčovného se u nás pohybují okolo 5000 Kč, nové šaty na prodej jsou průměrně okolo 15000 Kč. Ve výprodeji najdete ale šaty i za 1500 Kč.
Odpovědět
Bazárky. Koupila jsem šaty po jedné nevěstě, která si je nechala ušít. Dala jsem za ně 5.000,- :))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem stejný problém. Nechtěla jsem půjčovat šaty za 15 000 Kč, i když byly krásné. Pokud víš, co chceš. Víš, co Ti sluší, tak doporučuji projíždět bazary nebo vinted. Já jsem koupila svatebky na sbazar od jedné nevěsty za 4000 Kč a super. Na bereme se je taky spouuusta krásných šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Já zažil nevěstu, co si krajku koupila buď v H&M nebo Reserved. Prostě fakt pěkný krajkový šaty. A na přesně tyhlety šaty, co stály 1200 Kč, se zeptaly 3 nevěsty (jinak se mě nikdo nikdy neptá, jestli náhodou nevím...) :D takže se dá sehnat i takhle ;) jinak za mě nejlepší varianta (v tomhle případě) nechat si ušít na míru a pak prodat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
H&M, asos.com
Odpovědět
Ja koupila nadherne saty tady v bazarku. Jsou bozi a levnejsi nez pujceni (v Praze) vysly na 8500. Pak je nabidnu zase k prodeji, takze se i cast penez vrati tim padem budou vazne levnoucke a jsou nadherne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus About you: https://www.aboutyou.cz/zeny/obleceni...
Odpovědět
Článek se načítá
Já koupila krásné šaty na asos.com, v přepočtu okolo 4tisíc i s dopravou z Anglie. Mají možnost vrácení zdarma a je to celkem jednoduché. Taky je dobrý anglický eshop boohoo.com, tam mají ještě levnější věci, ale s vrácením už je trošku problém.
Odpovědět
Já dnes sehnala v jednom ostravském salonu za 2500,- i s úpravami na míru... Ale koukám, že jste z Prahy, tak to máte trošku z ruky...
Odpovědět
Já si šaty rozhodně koupila, protože máte ještě šanci , že šaty prodáte. Koupila jsem si již ze zrušeného salonu z Třebíče za rozumnou cenu a za rozumnou cenu je prodávám. Přijde mi blbost dát 10 tisíc za půjčení a nic z toho zpátky nemít :). Ale chápu, že někomu to prostě nevadí a šaty si půjčí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?