Kde sehnat hezké svatební šaty v Plzni?

Prosím o tipy na svatební šaty v Plzni. Díky
Odpovědět
ladys Já je měla tam odtud a byla jsem nadmíru spokojená. :-)
Odpovědět
zkus salon Miriam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám oblíbený salon Nikkol.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak Nikkol je určo krásný jsou tam takový ty honosný šaty taky jsem chtěla odtamtud jedny,ale bylo mi vytčeno že jsou až moc zdobené..záleží taky jakou máš postavu..já mám 44 takže moc na výběr nemám ale vejdu se i do 40-42 jen se musí dát vetší ta vsuvka...ale co mohu poradit ap art tam jsem si teď já zamluvila šaty a přítel oblek já šaty za 4900kč a přítel oblek 1000kč.všechny šaty tam mají do 5000kč a i z nové kolekce 2011...papa
Odpovědět
Profilova fotka
Nikkol - nebyla jste tam některá teďko? Všimla jsem si na jejich webu, že většinu šatů dali do výprodeje (ceny kolem 10.000,- Kč takže to nechci). Budou brát novou kolekci? K půjčení by jich tam teda teď moc neměli.... Lady S? Jsem si tam jedny zkoušela, je pravda, že byly hodně zdobné, široké a chtěli jen 4.500,- Kč, ale byly škubnuté (díra v sukni) a korálky na prsou potrhané. Jinak se mi líbily, ale přijde mi blbé půjčovat potrhané šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já mám zamluvené šaty v Michelle, je tam strašně ochotná a moc upovídaná paní :-) Má velký výběr i ve větších velikostech. Hodně taky zálěží kolik za něch chceš dát peněz. Chce si to projít a vyzkoušet, myslela jsem že když si vyberu na obrázku, tak ty budu mít. No opak je pravdou, na každém vypadají šaty jinak, obzvlášť na modelkách. Určitě doporučuji si šaty zamluvit co nejdříve. V hodně salónech mi řekli, že už je pozdě. Přeji příjemné vybírání :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek, já mam zamluvené moc hezké šaty v salonu A a P Art - příjemná paní, ochotná, ozve se mi, až jí dorazí druhé mnou vybrané šaty, které v té chvíli nebyly v mojí velikosti. Takže pak se budu moci ještě rozhodnout... :-)
Odpovědět
Já se musím přidat k fanouškům Nikkol. Konečně jiné šaty než maj v ostatních salonech. A ještě prý bude nová kolekce. Sice ještě svatbu nemáme v plánu, ale tenhle salon sleduju. Kdyby tam bylo něco zajímavýho k prodeji možná bych do toho šla, protože jeden nikdy neví ;-) . A jejich šaty zbožňuju.
Odpovědět
Ahojky pokud můžu poradit, tak Nathalia je tam úžasná paní opravdu tomu rozumí. Moooooc mi pomohla mám nádherné šaty. Opravdu zkus to tam.
Odpovědět
Taky doporučuju Salon Nathalia, paní majitelka je velmi vstřícná a o šaty se pečlivě stará, myslím, že tam nelze šlápnout vedle.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ja mohu velmi doporucit salon miriam je tam moc sikovna majitelky ta se dokonale stara o zakaznice mile a pritom profesional,neni pro ni nic problem upravi ,usije na co si vzpomenete doplny ,bolerka ,zavoje na prani proste bezva.
Odpovědět
Profilova fotka
na mým bazárku :D
Odpovědět
Článek se načítá
Podle toho, co sháníš, jestli běžně dostupné šaty, tak A&P art na náměstí vedle radnice. Je tam moc sympatická paní, šaty čisté a voňavé a v perfektní kvalitě. Byla jsem tam moc spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?