Kam v Brně zajít do půjčovny svatebních šatů?

Zajímalo by mě nejen kam, ale i kde mají největší výběr a jaká je cenová relace v jednotlivých salonech. A sehnaly jste hned v prvním nebo jste dlouho vybíraly? A jsou na to zvyklé, že se nevěsta nerozhodne hned? A jaké se platí zálohy? D9ky
Profilova fotka
Ja jsem šla do salonu EL.je nejlepší,nejkrásnější šaty,mají jich mooooc,nove kolekce, příjemné paní a doplňky mají taky. Cenová relace kolem 10 až 15 tisíc. Byla jsem maximálně spokojená,vybrala jsem si hned na první zkoušce a dostaneš tam 10% slevu na rezervaci šatů při první zkoušce. Opravdu vřele doporučuji. Nebudeš litovat. Ja jsem si vybrala šaty Maura.Mám je i v albu. Držím pěstičky při výběru.
salon Paulina :)
Taky jsem měla ze salonu El. Mají tam svatební a společenské. Vzhledem k tomu, že jsem nechtěla bílý, tak jsem si vybrala společenský a cena??? Jen 2300,- kč. Všichni je moc chválili. Když tak koukni na jejich stránky. Měla jsem černobílý P1515.
Profilova fotka
ja si taky vybrala saticky v salonu EL za 10,5tis.s veskyrama doplnkama jako - zavoj, rukavicky, polstarek..myslim, ze super ;) mam saticky phoebe a taky je mam tady v albumu :) jinak ja byla ve 4 salonech..libi se mi jeden typ saticku, takze jsem zkousela jen takove a vice mene byly vsechny stejne..tak uz jsem do dalsich nesla..to nemelo cenu, stacilo jen vybrat ktere..a urcite jsou zvykle, ze si holka nevybere hned..chce to nafotit se v nich a doma si to v klidu rozlezet v hlave..ja se rozmyslela asi 14 dni a kazdej den se mi libily jine a tak jsem je postupne vyrazovala :) jinak zalohu chteli 3tis. s tim, ze v unoru bude nova kolecke a kdyz se zakoukam do jinyhc, tak se nic nedeje a objednavka se prepise na druhe :)
z těch, které jsem prošla bych doporučila jedině salon v domě Omega - p. Damborská. Ale ty "lepší" a dražší - EL, Bellu i Naive jsem vynechala, tak nemůžu posoudit...
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jen na upřesnění rozhraní cen v našem salonu ELCeny jsou od 7 000 KC do 11 500 KC, kedze se tu uvádějí jine cenové relace.
Profilova fotka
já jsem byla v salonu chantal - www chantal cz a hlavně ty modely úplně senzační a moderní kolekce. Moc milá paní a ochotná. Zálohu jsem platila 1500Kč předem.
Profilova fotka
Toto téma už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...).
Profilova fotka
Salon Paloma vedle Terranovy podchodem dozadu a vytahem nebo po schodech do patra velký výběr dobré ceny v Brně průměr za šaty 10000 a tam 7500 za ty samé.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?