Kam mám jít pro svatební šaty v Jihlavě?

Vůbec to v Jihlavě neznám, dojedu max do cityparku, nikam víc, ba ne, na náměstí také trefím. Kam mám jít pro šaty, snám jen některé salony taky z vyhledavače na netu, ale kam by jste mi doporučili? Chtěla bych některé z nové kolekce, ty hezké co se teď nosí :)
Odpovědět
:(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojik na náměstí je mnoho svatebních salonů. Ale doporučuji salony v menších městech kolem Jihlavy. Cenově jsou od dva až 5 tisíc levnější. Průměrná cena šatu v Jihlavě od 10 - 7 tisíc.
Odpovědět
Salon Duet. Nádherné šaty, ochotná paní.. A ještě ten salon u spořitelny.. tam by se taky dalo.. Teda, co paní ukazovala, že bude objednávat.. Ale ten nevím, jak se jmenuje.. Jinde to snad ani nemá cenu.. Všechno předpotopní, bílá není bílá ale žlutá.. :)
Odpovědět
@lenkakalabova : mohla bych se zeptat který menší města kolem Jihlavy myslíš? já bydlím také nedaleko jihlavy a nějak nevím kam, zatím jsem koukala jen v Havlíčkově Brodě tak bych brala i jinou inspiraci. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já můžu doporučit salon v Telči..je to od Ji kousek..je to myslím Merry´s day.Paní Mácová je velmi ochotná.Já nakonec vybrala šaty jinde, ale jen proto, že to byly pvní, co jsem oblekla a byly to prostě ony!Jinak bych šla pro šaty určitě tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?