Kalhotový kostým

Ahoj všem :-) ;-) Rozhodla jsem se být netradiční nevěsta (nejsem zrovna "princeznovský typ") a chtěla bych mít svatební kalhotový kostým. Vzhledem k tomu, že plánujeme zimní svatbu - rýsuje se mi představa kožíšku nebo kabátku, kalhotový kostým (nebráním se ani overalu nebo samostatným kalhotám a krajkovému vršku) a kotníčkové boty s kožešinkou. Problém samozřejmě tkví v tom, že svatební salóny nabízejí jen tradiční svatební šaty. Proto oslovuji vás všechny, jestli nevíte o nějakém salónu, obchodu či jiném, kde bych měla možnost sehnat něco podobného jako je na přiložené fotce. Díky moc za tipy.... x-) :-)
Odpovědět
Ahoj :) Omlouvám se, tip uplně nemám, jediný co mě napadá je Orsay, kde občas mají super kostýmky včerně těch světlých... ALE - hrozně se mi líbí ten nápad, originální nevěsty u mě fakt vedou
Odpovědět
Vím že elody (model 1085) má na stránkách jeden svatební kalhotovy kostým, ale je to spis letní model, ale případně nějaký kozisek by k tomu určitě šel :) Jinak šaty od nich jsou nádherné, kamarádka je měla a já sama plánují vzít taky od nich.
Odpovědět
Ahoj, nevím, kolik máš času a rozpočet, ale zvážila bych nechat si ušít na míru. Pokud nechceš dát za "šaty" moc, vedle klasických salonů zkus poptat prosté krejčové/švadleny (ideálně vyzkoušené, nebo aspoň s referencemi) v okolí bydliště. Pro představu, moje pražská "domácí" švadlena si bere za ušití pánského (s dámským nemám zkušenost) saka 1500, takže šití na míru není cenově nedostupné...
Odpovědět
@sar87 Času mám zatím víc než dost. Taky jsem nad ušitím přemýšlela, ale popravdě mám trochu obavy, aby to bylo opravdu TO co bych si vysnila :-.
Odpovědět
@kajulka81 No, je to vždycky trochu adrenalin, ale zase pokud je švadlena dobrá, umí šít (tedy máš tu zkušenost nebo min. reference), tak by měla dokázat ušít podle obrázku. Časem sem hodím, jak to dopadlo u mě, obrázek a realita :D A zase látku si vybíráš, což taky dělá hodně. Rozhodně myslím, že to stojí za úvahu. Držím palce a jsem zvědavá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajulka81 Dobrý den Pokud se rozhodnete pro ušití kostýmku na váš svatební den nabízím vám naše služby. Pokud budete chtít více info napište nám. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Mají tam 2 kostýmky, mrkni :-) http://www.caxa.cz/svatba/svatebni-sa...
Odpovědět
Ahoj, nevím odkud jsi, ale dávám tip na švadlenu Naďa Moravec, má atelier v Teplicích, ale šije i pro spousty známých modelek např. Erbovou atd., a cena není megalomanská. Mamka si nechávala šít kostýmek na sestry svatbu a já šaty a obojí vyšlo kolem 5 - 6 tis. a je opravdu profík, vloni šila svatebky pro manželku Marka Raditsche z masterchefa a ráda se podíílí na něčem netradičním, je kreativní. https://www.obrazky.cz/?q=marek%20rad... Najdes ji na fb pod Nada Moravec nebo www.nadamoravec.cz nebo na tel. Highlights info row image 417 531 057
Odpovědět
Profilova fotka
a co takto... možno objednat u nás v salonu.
Odpovědět
@zurianova Wau....trefa 👍😬 Jsou úžasné. Akorát se trochu obávám ceny....
Odpovědět
Profilova fotka
Na prodej by byly opravdu drahé, ale půjčení určitě zvládnete...:) :-)
Odpovědět
@zurianova Bohužel si šaty chci pořídit nastálo, vzhledem k tomu, že plánujeme svatbu "rozdělit" tak by mi půjčovné vyšlo dráž. Ale nevadí, i tak moc děkuji :-)
Odpovědět
Článek se načítá
A nedá se něco jako na třetím obrázku pořídit normálně v Zaře nebo tak? Vím, že to nezní tak slavnostně, ale mohlo by to být hezké!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Sehnala jste něco takového?
Odpovědět
@belatrix90 Zdravím. Salón Vanessa v Havířově mi nabídl ušití podobných a za slušnou cenu, takže shánět už nemusím :-) ;-)
Odpovědět
A nebude to vypadat moc Office? Když to bude z běžného obchodu? Nebo z jakého materiálu vám to ušijí?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?