Kabelka/psaníčko

Měli jste na svatbě nějakou kabelku nebo něco podobného? Dá se někde třeba jen půjčit?
Odpovědět
Ahojko neměla sem nic, všechno co sem potřebovala sem měla u svědkyně ;-) V půjčovně kde sem si brala šaty mo nabizeli pompadurku.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, měla jsem, svou bílo černo modrou :) k oltáři jsem si ji pochopitelně nebrala, ale jinak bych bez kabelky nevyšla z domu :) uvažovala jsem o nějaké svatební, ale nikde se mi nic nelíbilo, vzala jsem tedy svou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Myslíte klasickou kabelku? To si k těm svatebním šatům neumím moc představit...ale jestli ste jí neměla pořád... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca neměla jsem robu, jen pouzdrove saty a šla jsem s kabelkou na radnici a na oběd a to jsem stejně měla šálu a kabát. Měla jsem peněženku, klíče, pytlíky na hovinka pro psa, rtenku, hřeben.. prostě bez kabelky jsem jít nemohla
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som si kúpila k svadobným šatám spoločenskú kabelku, svetlozlatej farby, rovnakej ako svadobné lodičky. Síce som si ju aj vzala, ale hneď som ju niekomu zverila a uvidela som ju opäť až večer na hostine :D Na nezaplatenie sú ale vrecká na svadobných šatách, mala som v nich rúž a vreckovku, to boli pre mňa jediné 2 potrebné veci.
Odpovědět
Děkuji za reakce ale pořád si nejsem jistá... Ke svatebním šatům mi i bílé psanícko přijde nějak nepatricne |-|
Odpovědět
@m0nca Já bych se toho nebála. K plesovým šatům, které mají obvykle podobný střih, se psaníčko běžně nosí. Ale chce to dobře vybrat a sladit. Záleží, jaké jsou šaty, šperky, účes, doplňky... Sama jsem kabelku měla, ale já jsem neměla klasické svatební šaty.
Odpovědět
Kabelku jsem neměla a ani mě to nějak nenapadlo.... občanky měla na starosti svědkyně a nic jiného jsem za celý den u sebe mít nepotřebovala. "Příště" bych dala ženichovi do kapsy kapesníčky, takhle jsme oba brečeli při obřadu a musel nám podat můj taťka. :-D
Odpovědět
Kdyz uz tak ja bych to resila pompadurkou
Odpovědět
@phoebe37 Proboha hlavně ne pompadurku! Kýčovitý pytlík na cvičky...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?