Je možné se při zkoušce svatebních šatů vyfotit?

Prosím o info, zda se můžu ve svatebním salónu vyfotit v šatech, které se mi nejvíc líbily, abych nezapomněla :-)
Odpovědět
No jasně že můžeš - vlastně dokonce musíš - koukni se tady, všechny nevěsty se fotí a pak vybírají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To by ses měla zeptat hlavně v tom svatebním salónu :-) Já jsem se fotila ve všech salónech skoro ve všech šatech, co jsem vyzkoušela, ale taky už jsem slyšela o případech, kdy to nebylo možné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, u mě to možné bylo. Paní mi sice říkala, že podle fotek moc nepoznám, ale hrozně mi to pomohlo v rozhodování:) Ale raději jsem se v salonu zeptala, zda to je možné.
Odpovědět
Profilova fotka
Me prislo samozrejme ze se v salonu budu ve zkousenych satech fotit a nikde jsem s tim problem nemela, ale cetla jsem tu par zkusenosti, ze to nekdo nepovoli, pripadne za to chteji zaplati, nekde dokonce chteji zaplatit i za zkousku pokud si u nich nevyberes saty... takze je lepsi se pri objednavani v salonu predem ujistit..
Odpovědět
Profilova fotka
Ano. Zákaz v některých salonech je směšný, argument kopírování šatů je v dnešní době pasé - kdokoliv cokoliv najde na internetu. Významné firmy (Pronovias) si umějí střihy i fotky ohlídat právně. To však není případ focení v salonu. Nevěsty - foťte!
Odpovědět
setkala jsem se s tím že jsem se vyfotit nemohla... a tím třeba i přišli o "kšeft" protože při rozhodování jsem koukala na fotky a tamty tam prostě nebyly... takže smůla.. a fakt nechápu takový hloupý zákaz, když si fotky můžu stáhnout na netu.. no jo "malměsto" :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nesetkala jsem se s tím, že bych se fotit nemohla a dokud jsem se tady nedočetla, že některé salony to zakazují, nenapadlo mě to, že by to nebylo možné. Focení jsem brala jako samozřejmost, jak jinak bych se pak doma prohlížela :-) . V salonu nevidíš různé detaily, nevidíš se sama zezadu atd., takže rozhodně fotit !!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
V Pardubicích v salonu BeStar se fotit nesmí - a myslím si, že je to škoda. Navíc tam mají zrcadla tak, že se ani zezadu nevidíš :-( Jinde se jsem se zákazem focení nesetkala.
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem se ve dvou mohla a v jednom ne, dokud nezaplatím zálohu na ty které jsem si chtěla vyfotit...bylo mi to objasněno tak, že si pak nevěsty prý nechali šatky ušít...ale to byl divný salon sám o sobě, loni chtěli za šaty které jsem vybrala pět a letos (svatba nakonec loni nebyla) za ty samé, x krát opotřebenější 6500 :-D
Odpovědět
Ja jsem saty vybirala tento mesic, v Praze. Prosla jsem cca 5 salonu a nikde s focenim nebyl nejmensi problem. Vzhledem k tomu, ze maji stejne vsechny salony saty vyfocene na webovych strankach, je to blbost. Jenom zpusob jak vas nekorektni salon donuti zaplatit driv zalohu.
Odpovědět
Záleží na salonu, já byla ve třech a všude jsem fotit mohla, dokonce mi to doporučovali, že je potřeba se rozhodovat i dle fotek. Kde by se fotit nesmělo, tam bych si šaty nevybrala, měli by smůlu.
Odpovědět
Profilova fotka
Také mi není jasný důvod zákazu focení. Když u nás nevěsta nemá sebou fotoaparát, tak jí i nabízím , že jí vyfotím v šatech, které se jí líbí a fotky jí pošlu mailem ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?