Jaký zvolit svatební salon-Brno,Hodonínsko,Uherské Hradiště

Ahoj holky potřebovala bych poradit, jaký zvolit svatební salon! Budu ráda za jakékoliv rady a zkušenosti. :-) Chtěla bych se rozhodnout pro nějaký jeden svatební salon, který má kvalitní služby za přijatelné ceny. V Brně jsem tento týden pochodila cca 6 svatebních salonů, aby jsem si zjistila prvotní info. Do svatebního salonu Naive mám dokonce zarezervovaný na říjen termín na první zkoušku šatů. A chci si ještě zarezervovat termín v Caxe. Nejvíce z Brna bych volila Caxe, Naive a nebo Svatební salon Sedm. Nebo dalším typem co by se mi zamlouvalo tak Svozílci (v UH nebo Zlíně) a dostala jsem ještě tip na salon Princess v UH. :-p =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Caxu doporučuji, opravdu kvaliní přístup a super ceny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jsi ochotná za šatama i někam dojet, tak rozhodně doporučuju salon Emmi Mariage v Dolní Lutyni. Musím říct, že jsem objela půl republiky (Prahu, Brno) ale tenhle salon byl úplně něco jiného. Paní je tam naprosto úžasná, milá, opravdu poradí, celou dobu se věnuje jenom tobě - ten přístup je opravdu perfektní. A šaty? Pecka. Nevěděla jsem které vybrat dřív. Na půjčení je má v perfektním stavu. (Nepůjčují je více než třikrát.) A máš možnost si je nechat ušít.
Odpovědět
Profilova fotka
ve Strážnici je taky pěkný salon. Hanka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, pro zájemce nabízím poukaz do svatebního salonu Naive. Hodnota 5000 Kč na zapůjčení šatů - platnost poukaz je do 31.3.2016, šaty si vyzkoušíte a zarezervuje na Váš termín svatby. Kdyby měl někdo zájem, ať mě kontaktuje a domluvíme se :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?