Jaký svatební salón stojí za návštěvu v Brně?

Profilova fotka
Poraďte mi prosím, jaký salón stojí v Brně navštívit... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně Paloma na Masaryčce ;-) kdybych věděla co mě tam čeká tak jinam ani nejdu :-D
Odpovědět
rozhodne El na Hybesovej...bohuzial zatvorili Exclusive, odkial som mala saty....rozhodne sa vyhnut Belle na Malinaku, pomer cena-kvalita je hrozny, ani z pani Damborskej v Omege na Svobodaku som nepadala do kolien...ale ironiou je, ze "tvoje saty" mozes najst aj v tom najmensom a najhorsom salone ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
salon El je hroznej..sice saty hezky, ale ty zensky tam katastrofa..absolutne neochotne a neprijemne
Odpovědět
Já jsem intuitivně dávala přednost malým salonům. Byla jsem v jednom velkém (na Maliňáku) a bylo to zklamání. Můj strop na šaty bylo 8000 a tam na té ceně teprve začínaly, za zkoušku jsem měla platit 180 korun - čert vem peníze, ale když jsme si prohlíželi šaty na ramínkách, tak spousta z nich byla špinavá, potrhaná, byl na nich vidět zub času. Nehledě na to, že nás obsluhovala taková puťka, která nás ani nedokázala k ničemu přesvědčit. Pak jsem byla v salonu Sedm (roh Údolní a Úvozu) a v salonu Oriella, zejména v Sedm byla ochotná paní, poradila, nechala vše vyzkoušet, byla trpělivá, šaty měli krásné a tak jsem si tam vybrala (+ ještě 15% sleva, když si vybereš hned při první návštěvě).
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu doporučit třeba Palomu,mají tam krásné šaty a přístup je moc fajn. Evanie se mi taky moc líbí. Naopak bych se vyhnula Svatebnímu salonu Ano,šaty jsou tam dost otřesné. Oriela není špatná,jen můžeš fotit pouze asi dvoje šaty z těch,co si vyzkoušíš Osobně nedoporučuju Damborskou, holky ji tu sice vychvalují,ale já jsem dobrou zkušenost neudělala,přístup byl takový divný,něco jako " nech tady peníze a zmiz"
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den mile nevesty,od 1.7.2013 pro Vas otevirame nove prostory Svatebniho raje a to primo v Brne v Obchodni pasazi M-Palace v Brne.Urcite to stoji za navstevu a verim,ze budete spokojene.Tesim se na navstevu!
Odpovědět
Jestli budes vybirat ze salonu El, prodam ti rezervaci misto 3.000 kc za 2400 kc. kdyztak se ozvi. saty v El maji krasny ale zejmena na velikosti do 40. pak uz je mensi vyber. ja osobne siu nakonec vybrala v pauline na udolni
Odpovědět
Kamarádka měla šaty ze salonu Magique Moment na Husové v Brně a byla tam moc spokojená :-).
Odpovědět
Já mám ze salonu El a jsem velice spokojená ,ba naopak byla paní velmi milá a chotná ,poradila a i přes moji vybíravost byla klidná a nechala mě zkoušet tolik šatu kolik jsem jen chtěla :)
Odpovědět
Paulina :-) hodně kvalitní šaty za dobrý ceny :-) V Oriele nepříjemná paní, v Chantal nic moc neměli. Do El jsem nešla, ten styl se mi nelíbí :-)
Odpovědět
Třeba Kriss Bey, Evanie, Ano, Oriela, Dream.
Odpovědět
Každý ti tady může poradit něco jiného - jak sis jistě všimla, každý má rozdílné zkušenosti. Já mám šaty z Brna ze Salonu El a špatné ze salonu Chantal... Ono je potřeba si projít asi pár svatebních salónů a sama uvidíš :-) Hodně štěstí !!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě doporučuji zajít do Svatebního ráje, jak píše paní výše. Velký výběr, příjemné ceny, milý personál, krásné a čisté šaty!! :) Obešla jsem 7 svatebních salónů, ale nikde jsem nebyla tak spokojená jak ve Svatebním ráji. Buď byly šaty špiné, drahé nebo neochotný a zrovna ne milý personál.
Odpovědět
Nskutečně moc musím doporučit salon Simply - jeho majitelka Šárka sem vozí z USA nejkrásnější modely od různých návrhářů a preferuje nekorzetové originální šaty http://www.beremese.cz/katalog/firma/... - zkoušela jsem jich tam hned několik a jedny byly hned favorité http://www.beremese.cz/fotoblog/carol...
Odpovědět
já mám šaty ze salonu El na Hybešce a musím říct, že mají nejkrásnější šaty v Brně :-) cena je podle toho :-x ale hezčí jsem opravdu neviděla a paní s námi vydržela i lehce přes zavíračku protože jsem se mezi 2 nemohla rozhodnout :-) V Orielle byly pěkné i jedny favoritky ale v ten den paní byla asi nevyspalá nebo co a bylo to více než nepříjemné a dá se říct že je ot práce s lidmi tak klienty nezajímá jak komu je..pak na Údolní mají pěkné ale ne to co jsem hledala a holky tam byly vynikající.
Odpovědět
Já mám šaty ze salonu Ireny Dobišarové z Hradčan u Tišnova. Líbilo se mi, že tam kromě "hypersupermoderních" šatů má i šaty normální a hlavně taky něco jiného než korzetové šaty, protože mě korzetové šaty prostě nesluší. A ceny jsou v salonu více než dobré, sama mám šaty za 3 300 Kč. Pěkné šaty jsem si taky zkoušela v salonu v Košíkově kousek od Velké Bíteše. V obou salonech byl takový výběr, že jsem ani do žádného salonu v Brně nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit salon Evanielle je to na Josefské. Když se projde od nádraží tím novým domem s bublinama :-) tak v podstatě vyjdeš u toho, je to po levé straně ve 2 patře. Strašně příjemná a ochotná paní a nádherné šaty se solidní cenou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?