Jak vlastně funguje výběr ve svatebním salónu vs. na webu?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak to vlastně funguje s výběrem šatů ve svatebním salónu. Konkrétně mi jde o to, jestli je normální, že jsou na webu všechny šaty, co salón nabízí? A potažmo nelíbí-li se mi na webu žádné šaty, nemá cenu salón navštěvovat? Nebo mají normálně v salónu více šatů (nebo jiné) než na stránkách? Moc děkuji předem za odpovědi!
Odpovědět
výběr na webu mi zatím nikdy k ničemu nebyl - zajdi se podívat, v salonech bývá větší výběr než mají na stránkách. Horší je, pokud chceš něco, co není zrovna moderní - já si nakonec nechávala šaty šít za cenu půjčovného.
Odpovědět
Profilova fotka
Já zas naopak měla šaty vybrané na webu a šla už jsem skoro na jistotu... nicméně i tak jsem si v salónu potom vyzkoušela X dalších a musím říct, že žádný nevypadaly tak jako na webu - některý byly ošklivější a některý mnohem mnohem krásnější. Nakonec jsem si vzala opravdu jedny z těch dvou, co jsem měla předvybrané, ale na mně se mi paradoxně líbily víc než na modelce :-) Takže to bude asi i salon od salonu, jde o to, jak moc se o stránky a svojí nabídku starají...
Odpovědět
Profilova fotka
Jak který salón má na webu všechny. Někteří ano, někteří ne. Ale ono ve skutečnosti ty šaty vypadají úplně jinak, takže je nejlepší jít přímo do salonu, říct představu a oni už ti ukáží, co mají a můžeš zkoušet:) A nebála bych se začít už teď, máš pak větší výběr šatů:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Většinou to co mají na webu udává aspoň styl šatů co nabízí - když třeba nemají ani jedny "boho" asi nebudou mit ani v salonu.. Je dobré si třeba i zavolat :)
Odpovědět
Na webu mají obvykle jen něco, pak na place mají desítky šatů, které na fotkách nebyly. Stejně ty šaty v reálu jsou úplně jiné, navíc když si vyberete, tak každému nesednou všechny... Lepší je chodit po salonech, udělat si pár zkoušecích odpolení, než si něco vybrat doma podle fotky a pak zklamaně odcházet ( většinou). Rozhodně nezavrhujte salon jen podle toho, že na netu se Vám nic nelíbí... navíc tam jsou zkušené paní, které na první pohled dokáží odhadnou, co by pasovalo, nebo jestli vůnec mají to co si představujete...
Odpovědět
Ja to beru jako s normalnim oblecenim...jeste se mi snad nestalo ze bych si koupila treba dziny pres web a fakt sedely. A svatebni saty? To prece musi byt nej ve vsech ohledech!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?