Jak dlouho Vám trvala zkouška šatů v jednom salonu?

Milé nevěsty, chtěla bych se zeptat, jak dlouho Vám trvala zkouška šatů v jednom salonu?? Jen bych chtěla vědět, jak si rozvrhnout objednání... děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
cca hodinu :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky hodinu, ale byla jsem prý hodně rychlá a nenáročná, někdo se tam nakrucuje prý i hodinu v jedněch šatech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V prvnim salonu to byla hodina (z toho 10 minut vybirani satu na vesaku) a vyzkouseno asi 7 satu, ve druhem salonu za necele dve hodiny vyzkouseno cca 20 satu (ja vybrala z vesaku jen 5 satu, zbytek nosila slecna ze salonu dle vlastniho uvazeni) ale u mne to bylo rychle rozhodovani, nektere jsem si ani nenechala uplne dosnerovat, protoze jsem se v nich necitila dobre nebo se mi na nich neco nelibilo.. jen ve trech favoritech jsem si zkusila se pohybovat a nafotit je z vice stran..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v salónu strávila cca 90 minut, vybírala jsem na věšáku, vyzkoušela cca 12tero šatů, dvoje 2x, jedny jsem fotila a chodila v nich po salónu a hned koupila a zaplatila ;-)
Odpovědět
Byla jsem tam dvě hodiny, vyzkoušela deset šatů, na jedny zaplatila zálohu a na finální zkoušce nakonec vybrala jiné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já jsem strávila v salonu necelou hodinu a půl - zamilovala jsem se hned do čtvrtých šatů - ještě jsem jich pár vyzkoušela, ale žádné nepřekonaly ty čtvrté, takže jsem to neprodlužovala a zaplatila zálohu; v té hodině a půl si i moje ségra (svědek) vybrala šaty pro sebe ;-)
Odpovědět
Děkuji za Vaše příspěvky... já mám svědkyni s mimčem a moc dlouho nevydrží, tak snad stihneme 2 salony za 2 hodky :-) budu doufam...
Odpovědět
Určitě si to dej jedno na dopoledne a jedno na odpoledne, ale já doporučuju mít jeden salon na jeden den. Pokud je to kvalitní salon, kde mají pěkné šaty, určitě tam tak 1,5 - 2 hodiny zůstaneš...
Odpovědět
já už mám jedny favoritky vybrané, ale raději bych si chtěla vyzkoušet šatů víc, protože mi nemusí zrovna mé vysněné slušet ;-) ale moc děkuji za rady :-)
Odpovědět
Asi jsem nebyla zase tak náročná, ale zkoušení mi zabralo jenom hodinu i s doplňky. Přišlo mi zbytečné chodit do dalšího salónu a byla jsem hned hotová. Nejhorší je, že mám ještě hodně času, tak snad mě to ke konci nechytne a nezačnu pak narychlo zuřivě oběhávat další salóny.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si na každý salon rezervovala 2 hodiny a byla to dobrá volba. Nestresovala jsem se, jestli stíhám a užívala jsem si zkoušení :) Někde jsem byla opravdu celé 2 hodiny, někdy méně, ale nikde jsem nijk dlouho nečekala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?