Hradečačky, kam jste šly na svatební šaty?

Ahoj holky :) Stále jsem se nerozhoupala kam jít pro TY ŠATY... Prosím nevěsty (ať už bývalé nebo budoucí) z Hradce Králové a okolí o rady... 1) Kde v HK nebo v okolí jste si vybíraly šaty? Myslím salony, zkušenosti s nimi, spokojenost... 2) jak dlouho trvalo, než jste je našly? Kolik jste prošly salonů? 3) jaká byla vaše představa o ceně na začátku a kolik jste za ně ve skutečnosti daly? 4) sehnaly jste opravdu šaty podle svých představ, nebo jste nakonec "něco vzaly"? Díky moc za odpovědi a inspiraci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe doporučuju salon Adeli, příjemná paní, výborné ceny.... Šaty okolo 5 tisíc. V HK jsem obešla všechny a nelituju... Je potřeba ozkoušet více stylů - ty pravé poznáš hned jak si je oblečeš. Hodně taky doporučují Renatu v Jaroměři a salon v Kozojídkách. naopak za mě ne salon Bella-otřesná obsluha a ještě děsivější salón na Gočárovce... Paní mi vynadala jak se mi nemůžou líbit šaty, které ona považovala za nejlpší, hrůza. Zkusila bych ještě salon Manes, svatební a květinové centrum taky na pohodu a velký výběr, ale dražší.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám doporučila svatební salon Renata v Jaroměři. Máme s nimi jen dobré zkušenosti a spokojené nevěsty. Velký výběr a slušná cena. Šťastnou ruku při výběru. Kamila
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?