Holky, poraďte mi prosím, které šaty z těchto dvojich si mám vybrat. Děkuji :-).

Ahoj, rozhoduji se mezi dvěma šatama a nemůžu se rozhodnout. Můžete mi poradit, které šaty byste si vybrali vy? Které mi padnou lépe? Přijde mi, že oboje šaty jsou zajímavé. Od každého druhu tu dávám 4 fotky. Úpravou na šatech by bylo přidání nějakých ramínek (v případě druhých pak i malé zúžení v pasu). Kamarádky sice radí, ale názory se liší. Tak budu ráda i za názory dalších nevěst ;-) .Děkuji. :-)
Odpovědět
Mně se nelíbí ani jedny. Ale ty první jsou určitě lepší...
Odpovědět
Profilova fotka
Oboje jsou dost staré kolekce =-) Určitě bych se ještě porozhlídla po jiných... Pokud ale na jedněch trváš, pak ty první :-)
Odpovědět
Prvni :-)
Odpovědět
První, ale ještě bych se podívala po nějakých jiných.
Odpovědět
To je jak najdi pět rozdílů, musela jsem to projet znova, abych si všimla, které jsou ty druhé... :-) Každopádně máš hezkou postavu a oboje šaty jsou nudné, tuctové... Lepší jsou ty první, ale pokud máš ještě čas, určitě bych se ještě podívala po nějakých jiných.
Odpovědět
Profilova fotka
@monikaam Rozhodně ani jedny! S touto postavou můžeš vybrat mnohem lepší šaty. Oboje jsou takové beztvaré (všimni si hlavně z boku). V obou úplně zaniká jinak pěkný dekolt a upřímně v nich vypadáš zbytečně silnější. Dívej se po takových, které zvýrazní pas a vytvarují ženskou siluetu.
Odpovědět
Taky se mi víc líbí první, ale taky bych koukla ještě po jiných ;-) .
Odpovědět
@poinsettia to perfektně vystihla. Já jen dodám - nehrb se! Zkus zapracovat na tom, jaký máš postoj, na fotkách to nevypadá dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zadny. Oboje jsou nudny, bez napadu a dosti staromodne pusobici. A pokud se vam libi, tak si vemte jake chcete, protoze jsou temer stejne :D
Odpovědět
Profilova fotka
@janema Taky mě to napadlo, ale nechtěla jsem být až tak negativní, tak jsem komentovala jen šaty ...jinak samozřejmě, rovný postoj je základ úspěchu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přikláním k názoru ještě se porozhlédnout. Nevím proč, ale oboje šaty na mě působí jako zabalené prostěradlo (fakt nevím proč, možná design sukně).
Odpovědět
Profilova fotka
první jsou lepsi, ale taky bych doporucila podivat se jinde...nesednou ti, delaji te silnejsi, beztvarejsi :-/
Odpovědět
Článek se načítá
žádné a nehrb se :-D (oboje myšleno v dobrém, dopřej si něco hezčího, máš na to)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych se byt tebou poohlidla ještě po jinych
Odpovědět
Já být tebou, tak nejdu ani do jedněch, navíc tenká ramínka nelahodí tvé postavě. Já bych volila spíše antičtější styl s výstřihem do V a s ramínkama, něco takového.
Odpovědět
tyhle
Odpovědět
nebo třeba tyhle
Odpovědět
Tohle né :-( Mrkni ještě po jiných ;-)
Odpovědět
mě se také nelíbí ani jedny :-( Ale jestli na jedněch z nich trváš, tak raději ty první
Odpovědět
Nenapíšu nic nového...taky se mi nelíbí ani jedny :-( , ale když už některé z nich, tak ty první
Odpovědět
Prosím, podívejte se do jiných salonů. Ani jedny šaty nejsou hezké a úzká ramínka bych Vám vůbec nedávala.....
Odpovědět
Ahoj! Pokud si chceš znepříjemnit přípravu svatby, dej na radu anonymních uživatelek. Mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem na tento web dala foto svého svatebního účesu. A měla jsem po náladě, odpověděla mi polovina uživatelek shodných s tebou. A samozřejmě kriticky, jak jinak. Nejdřív jsem z jejich reakcí byla rozčarovaná, ale naštěstí mi došlo, že je kritika opravdu baví a nekritizují jenom mě. Nakonec jsem dala na radu kamarádky, která mne zná a byla spokojená. Uživatelky akceptují pouze šaty Pronovias apod. a na nevěstě výšky 190 cm a velikosti 34. Za mne jsi sem dala nekvalitní fotky, z kterých není nic vidět, ale šaty kvalitní budou. Nenech si zkazit předsvatební přípravy. Hodně štěstí a hlavně klid.
Odpovědět
Ani jedny. Oboje jsou mimo a takové neforemné...
Odpovědět
Profilova fotka
@rosnicka16 Ahoj, nemyslím si, že by tu lidi akceptovali jen takové šaty, které popisuješ. Aspoň já určitě ne, značka pro mě není vůbec důležitá a postava také ne. Ale souhlasím s tebou, že někdy špatné fotky můžou ovlivnit, jak člověk ty šaty vnímá.
Odpovědět
Profilova fotka
@rosnicka16 blbost
Odpovědět
Profilova fotka
První se mi líbí více než ty druhé . První jsou více princeznovské a dělají hezčí postavu. Ale ramínka bych určitě nepřidávala a raději bych investovala do pořádné podprsenky tzv. korzetovky. :-)
Odpovědět
@laka_lacenda Z tvé odpovědi jasně vyplývá, jak omezený máš nadhled a neakceptuješ názor druhých. Zrovna ty jsi věčná připěvovatelka a odbornice. Věřím, že nevěsta je schopná udělat jsi vlastní názor.
Odpovědět
Profilova fotka
@rosnicka16 Tak já budu mít šaty za 6 tisíc a mám velikost 44. Ale ty šaty na fotkách jsou fakt ošklivé...
Odpovědět
Profilova fotka
@rosnicka16 Tak s tím v žádném případě nemůžu souhlasit. Třeba já osobně mám 165 cm, velikost 42 a chystám se do Madory, takže si tu rozhodně nemusím hrát na něco hoch. Já myslím, že tazatelka udělala dobře, pokud se obrátila byť na anonymní diskuzi, protože tu doslala objektivní názor (ano, fotky mohou do určité míry zkreslovat ale ne až tak moc). Faktem je, že oboje šaty jsou za 1. demodé (ale to nepovažuji za až tak důležité, je to věc osobního vkusu) ale hlavně 2. tazatelce skutečně nesedí. Ona má hezkou žensky tvarovanou postavu přesýpacích hodin, kterou tyto šaty totálně zazdily, a za tím si stojím. K tvému argumentu - ve většině případů se tu spíše chválí (šaty, účesy, dekorace...), a pokud nějaká kritika přijde na otázku, zda se něco vybraného ne/líbí a co na to říkáme, tak je věcná a poměrně citlivá. Upřímně pochybuji, že bychom vyjádřením názoru NA ŠATY Z PŮJČOVNY mohli zakladatelku nějak ranit nebo jí ztrpčit radost ze svatebních příprav. Pokud se na názor ptala, měla logicky očekávat, že ho taky dostane. Svět se snad nezbořil a nepochybuji, že má příležitost nakouknout ještě do jiného salonu a téměř jistě narazí na lepší šaty. Mmch. mi přijde, že z tvého příspěvku čiší hlavně zhrzenost nad tím, že tvůj účes nebyl zdejším osazenstvem pochválen (co na tom je pravdy nevím, diskuzi jsem nečetla, z věcného hledicka se k tomu proto nemůžu vyjádřit).
Odpovědět
Zde už nejde o objektivní názor, ale o radost některých lidí, druhým svatbu znepříjemnit. A ony přispěvovatelky mají z kritiky ostatních radost, to je prostý fakt. Aˇt už se jedná o cokoli, místo svatby, líčení a podobně. ´Učes, který mi ostatní zkritizovali jsem si nechala a udělala jsem dobře. Nemíním se zde hádat s lidmi, kteří nemají plnohodnotný osobní život a dělá jim radost se plést do života jiných. Zmíněná nevěsta nevypadá na hloupou nezkušenou holku bez vlastního názoru. Jen nemá s tímto f´orem zkušenosti. Tak jsem jí vlastní zkušenost popsala. Udělala chybu, že se ptala na názor anonymu. Tím tuto diskuzi uzavírám.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?