HLEDÁM luxusní, neobvyklé a kvalitní svatební šaty na půjčení vel 34/36 - MORAVA A OKOLÍ

Zdravím :) MOC bych Vás všechny "zasevěcené" chtěla poprosit o radu, ohledně salónu, kde půjčují opravdu neobvyklé šaty, kvalitní a luxusní. Jsem o něco vyšší než trpaslík ( cca 160 cm) a drobná 47 kg. ŠATY - VZHLED: měly by mít krajku přes ruce holá záda ( nebo jemná krajka) buď úplé nebo velká sukně ( to je na celkovém vzhledu) bez hlubovkého výstřihu, mám malá ( žádná) prsa :D Aspoň jednou, ať jsem jako princezna :D :) Budu moc vděcná za jakýkoliv tip :) Přikládám fotky, pro představu. DĚKUJI !
Odpovědět
Profilova fotka
V každé kolekci se snažíme mít neobvyklé modely :-)
Odpovědět
@clairesclothing Když jsem to četla, měla jsem pocit, že popisuješ moji postavu a moje ideální šaty. ;-) Kde mají podobné šaty jako na fotkách ti bohužel neporadím, protože já jsem je v ČR neobjevila. Nicméně jsem zkoušela krajkové šaty a byla jsem strašně strašně zklamaná. Ty šaty totiž bývají z dost pevného materiálu a pokud do toho nemáš prsa, tak to nevypadá jako na těch modelkách. Jak jsem pro pobavení všech přiznala, vypadala jsem jako když jsem se zamotala do záclony. :-D Tím tě nechci odrazovat, naopak ti moc přeju, abys je našla a aby ti slušely, ale pokud náhodou nebudou, tak nebud zklamaná a věř, že my drobné holky zase můžeme nosit to, co si většina z holek přeje, ale málokteré opravdu sluší, a to jsou princeznovské šaty (korzet a hladká sukně). Já jsem původně tyhle šaty nechtěla, protože je má kdekdo, ale musím sebekriticky přiznat, že mi fakt slušely úplně nejvíc. 8-) Jak jsme hubené, drobné a máme tenký pas, tak to udělá nádhernou siluetu. Přikládám fotku něčeho podobného, co jsem měla já. Hodně štěstí při výběru! P.S.: K těm korzetům si lze půjčit ještě krajkové bolerko.
Odpovědět
Profilova fotka
skus pozriet saty pronovias alebo la sposa.... ja mam kupovane la sposa a som maximalne spokojna, luxusna krajka, prepracovanie... proste dokonale a to som dost narocna :D
Odpovědět
@simone5 Souhlasim! Ja mam postavu pravy opak - velka prsa, jsem docela vysoka a mam obecne ''zenskou'' postavu, a krajkove saty mi padly naprosto perfektne. Naopak saty s korzetem a velkou sukni na me byly totalni tragedie. Taky bohuzel moc neporadim kde saty sehnat, ale drzim palce :)
Odpovědět
Nechaj si ušiť. Ušetríš kopu času prechádzaním salónov :)
Odpovědět
Já si hlavně myslím, že šaty z obrázku se nepůjčují. Jedná se o luxusní (myslím, že izraelskou) kolekci Dimitrius Dalia 2014, a ta se bude jen (draze) prodávat v zahraničí. Hlavně nedoporučuji si to nechávat šít podle obrázku, a to ani u nás, a hlavně ne v Číně, protože krom toho, že by se jednalo o plagiát, tak jsou šaty poměrně náročné na provedení a dostala bys buď nevkusnou a nekvalitní kopii, anebo by se ti to pekelně prodražilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečna zde ukazovala fotky izraelské značky Berta Bridal. S tímto výrobcem jsme v kontaktu. Nechci psát úplně, že jsme navázali spolupráci, protože šaty stojí tak astronomické částky, že prodejní ceny by se pohybovaly přes 130.000 Kč u nejlevnějších modelů. Půjčovné by muselo být 50.000 - 75.000 Kč, ale nedokážu si přestavit tak drahé šaty půjčovat. Šaty jsou sice nádherné, ale obávám se, český trh není na takové cifry stavěný. Každopádně kdybyste měli zájem, ozvěte se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Něco takového ? Vše máme zhruba ve Vaší velikosti.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak přesně ty šaty, co nabízí Blanka Kaksová, mi vůbec neslušely. 8-) A nechci rejpat, ale je to fakt něco jiného než Berta Bridal. Bohužel jsou však šaty této izraelské šaty extrémně drahé a ke všemu nesluší každému. Dvojité pech!
Odpovědět
Profilova fotka
@clairesclothing Jak už tu bylo zmíněno, přemýšlela jste o tom si je nechat ušít?
Odpovědět
Profilova fotka
@clairesclothing....nádherný šaty co jste vložila. Pokusila bych se něco takového sehnat popř. nechat ušít někde u Vás.....:-) Držím palce
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@clairesclothing podobné si nechám šít :-)
Odpovědět
Mám podobný typ postavy (respektive měla jsem v době svatby) a široké sukně mi neslušely - byla jsem v nich hrozně utopená. Jak šlehačkový dort ze kterého čouhá hlava :-). Takže nesouhlasím s názorem simone5, že princeznovské šaty sluší každému - u mě to bylo jak pěst na oko, přestože jsem byla štíhlé a souměrné postavy. Nejlépe mi asi sedly šaty střihů, které zde uvedla uživatelka blankakakasova. A měla jsem krajkové... Z toho asi vyplývá, že dokud nevyzkoušíš, tak vědět nebudeš...:).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@deltamost Dobrý den, už to jsou skoro 4 roky od Vašeho příspěvku, ale hrozně mě zaujaly šaty na Vaší první fotce. Jsou to přesně ty, které sháním. Máte je ještě k dispozici? :-)
Odpovědět
Ty první jsou skutečně krásné! Jen budou asi slušet málokomu. Určitě ne jestli jste drobná jak píšete :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?