Doporučuji svatební salón Agnes v Jinočanech

Po nezdařeném nákupu šatů na míru jsem upustila od všech experimentů a navštívila jsem právě již zmíněný salon. Byla jsem velmi překvapena ochotou velmi milé paní majitelky. Mají hezký sortiment šatičkek a různých doplňků. Můžete si tam také domluvit i svatební hostinu. Jsou schopni vám zajistit dovolím si říci téměř vše. Takže vřele doporučuji, kdo je z okolí Prahy-západ a směr Rudná a Beroun... Půjčila jsem si opravdu nádherné šatičky, už se těším na ten krásný náš den. A paní touto cestou moc děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky Kikino, tak to je super. Tady jsou šatičky, které jsem si vybrala. Myslím, že správně. Jsem podobný typ jako ta modelka jen asi ne tak hezká a mladá. Ale vůbec mi to neva. Paní ve studiu Agnes byla moc fajn při zkoušce. Já se pořád nemohla rozhodnout, ale jako první šaty mě zaujaly tyhle. Je fakt, že je půjčovné trošku dražší než ty jednodušší šaty, ale stojí fakt za to. Svatbu budeme mít na zámku v Hořovicích tak i paní říkala, že se tam šatičky hodí. A navíc si ženich také tak trošku rozhodl sám. Viděl je na obrázku a jednoznačně řekl tyhle. :-) http://www.svatbyahostiny.cz/obrazky/...
Odpovědět
jeimi: svatební salon Agnes se mi začíná líbit :-) Sice to mám z Pardubic mírně z ruky, ale asi se tam vypravím (a možná upustím od původního záměru nechat si šaty šít). Můžu se zeptat, kolik bylo půjčovné za tvoje šatičky? (mimochodem nádherné ;-) ) Jen abych si udělala představu...
Odpovědět
jancee: jj, klíďo tyhle jsou tedy trochu dražší, ale fakt za to stojí a jsou stejné jak na obrázku mám tam fotku i ze zkoušky. Půjčovné za tyhle šatičky je 7800,- a jsou k nim dvě spodničky. Jedna menší s jedním kruhem a druhá je tylová přímo k těm šatičkám. Ale má tedy i jiný výběr. Ale mě nejvíc slušely ty princeznovské a navíc se líbily i ženichovi na obrázku.
Odpovědět
Profilova fotka
jeimi: koukám na jejich stránky a vypadá to dobře, díky za tip. je fajn, že se můžeš domluvit na jakýkoli čas.
Odpovědět
dasenka83: jj, stačí zavolat a paní bydlí hned vedle. Myslím, že i poradí a je moc příjmená. Já už jsem měla udělanou smlouvu na jiné a ty snové jsem prvně nevybrala a doma mě to dlobalo v hlavě a tak jsme to probrali s přítelem a on mi řekl ať si vyberu ty snové. Tak mi paní smlouvu změnila. Fakt super.
Odpovědět
Všem se omlouvám za můj překlep v názvu je to SVATEBNÍ STUDIO AGNES !!!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
kikina25: ahojky, mám půjčené šatičky, ale ještě si tam necháme dělat oznámení a hostinu :-))). Vím, je to nekvalitní. Fotka je jen z mobilu. :-( Ono to třeba bude lepší až v tom originálu svatebním. :-) No a co ty, byla jsi tam juknout?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahojky, nevíte náhodou zda salon v Jinočanech ještě funguje? Děkuji Peta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?