Doporučte ty nej svatební salony v Praze

Prosím Vás holky o rady v sobotu chci jet na první zkoušení šatů do Prahy a zajímají mne vaše postřehy, kam ject,kde mají velký výběr, jsou ochotní a mají i rozumné ceny. Velikost mám asi 40. Díky. :-)
Odpovědět
@jennyssa Ahojky, sice trochu opozděně, ale třeba ti to pomůže na příští návštěvu :-) Tento víkend jsem byla v: Natali - velký výběr šatů, ceny krásné (viděla jsem od 6.500,- do 9.000,-), když si půjčíš šaty ty, bude mít ženich oblek za půlku (což je cca. 1.500,-). Velice milá paní, hezké a útulné prostředí - zatím asi nejlepší salon, co jsem byla. San Veritá - dost drahé (11.-15.000,-) a žádné šaty mi úplně neseděly (mám 38). Jsou teda nádherné a čiší z nich luxus... Většina jich má obří vlečky a jsou dost těžké. Mladá a veselá obsluha. Před dvěma týdny jsem byla ještě v: Svatba snů - rozmanitý výběr šatů, velice milá obsluha. Ceny jsou kolem 10.000,-, ale pořád mají nějaké akce. Třeba v listopadu mají 30% slevu, nebo od O2 mají taky často slevy. Podvazek zdarma + jeden doplněk na půjčení zdarma. Naive - úplně jiné šaty (většina v takové krémové barvě). Opravdu luxusní a neokoukané šaty v kvalitním provedení. Ale žádné mi neseděly (a byly dost drahé - cca.12-14.000,-) V listopadu sleva 2.000,- Nevěsta - velký salon. Šaty takové klasické, ale moc hezké. Ceny cca. 8-9.000,-. Mají i pánské obleky a šatičky pro družičky.
Odpovědět
@jennyssa Mně se líbilo Naive, Adina, La Sposa. Ale mnohem víc Bella v Brně a Svozilkovi ve Zlíně. Obešla jsem jich snad 10, nejvíc mě nadchly v Brně, ale vysoká cena, tak jsem si pak nechala podobné ušít. ;-)
Odpovědět
Já se těším na Svatební expo v Diplomatu, tam bude spousta pražských salónů, tak si snad vyberu :) a prej tam má být i nějaká tombola, tak to bude zajímavý: https://www.facebook.com/SvatebniVele... Byly jste tam některá letos? Jaké to bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim :) a salon NANAY ? Asi nevite kdo jsem .. Tak zatim udelejte si cas, mrknite na muj obchudek a toto video https://www.youtube.com/watch?v=Ey3rT... Veskere saty s prehlidky da se koupit ci pujcet ! Jinak, rada vytvorim nove jedinecne saty na miru osobne pro vas :) NANAY - designing with Love
Odpovědět
Profilova fotka
@morgianna33 Prijdte do Clarionu 10-11.1.2014 :)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě prostě nejlepší je salon MAYA!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já za sebe mohu doporučit salón Bereniké - pěkné šaty za hodně dobrý peníz. Jestli chceš velký výběr, tak jistě venesis - ale tady už jsi na větších částkách, např. pod 9.000Kč jsem se nedostala.
Odpovědět
já byla velice spokohjená v salonu Venesis a v salonu Nevěsta-za mě tyhle dva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit salon Maggie a Svatba snů. Milá obsluha, krásné šaty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?