Doporučte svatební salón v Karviné

Profilova fotka
9.8.2008 se mám vdávat. Jsem z Karviné, měřím 163 cm a velikost budu mít 36 nebo 38. Představu mám takovou: bílá barva, dlouhé šaty, šaty bez vlečky max. s krátkou vlečkou a nechci korzetové šaty. Půjčovné do 6.000Kč. Nemáte nějaký skvělý tip, do jakého salónu zajít? Moooc děkuji ;-)
Odpovědět
1
2
No já byla minulý týden v saloně v Buštěhradě blízko kladna a krááááásnýýýý šaty mám za 6200,-koukni do alba....fakt se mi tam věnovala jenom mě asi 3 hodiny a bylo to super...jenom doporučuju...
Odpovědět
Profilova fotka
já mám šaty z Fulneku - salon Radka, to nemáš zase tak daleko. moc fajn přístup.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
díky zatím za tipy. Na ten svatební salón ve Fulneku se podívám na internetu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Herve Praha,ale to máš z ruky
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky velmi doporučuji salon Brigitt ulice korunní-2zstávka z Náměstí Míru,moc příjemné slečny,ochotné-vynikající výběr a přístup
Odpovědět
Ahojky, moc vřele doporučuji svatební salon Nevěsta v Uničově, moc milá paní, ochotná, nádherné šaty a super ceny, byla jsem vážně mile překvapená a moc spokojená:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem byla nejvíce spokojená se svatebním andělským salonem na Praze 5. Ale i velice příjemní byly v Potěšení 79 a v salonu Sofia na Kladně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek, já jsem si šaty vybral aze salónu Orchidea v Ostravě, ale jejich to mnohem více, ale zálezí kolik chceš za šaty dát. Poduk hledáš salón přímo v karviné, tak si zadej do vyhledávače svatební salón Karviná a uvidíš co najdeš. Tak jsem našla i já své vysněné šaty. :-)
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu 20.06.2008 a chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost ze svatebním salónem Pronuptia v Praze 8? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, včera jsme s kamarákou objížděly svatební salony po Kladně a okolí, celkem všude to bylo dobré, nikde nebyli nějak nepříjemní, ale jednoznačně nejlepší byli na Buštěhradě a v Lidicích v Marcipánu ;-)
Odpovědět
Pro všechny kdo jsou ze severní Moravy...poznala jsem super salon, je v ČeskémTěšíně, jmenuje se svatební salon Vanessa.........ušily mi šaty podle představ,vřele doporučuji!!!!!!! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já jsem z Třince a to se týče svatebních salonů, tak já ještě nikde nebyla, ale objedu Třinec, Jablunkov, Těšín, Frýdek a případně Havířov, už i z těchto budu mít plnou hlavu, snad někde najdu podobné šaty těm, které se mi líbí :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem si vybrala ve svatebním salónu v havířově Mirael, skvělý přístup více na www.mirael.cz
Odpovědět
ahoj,v Karviné mají pěkné šaty v salonu MaAnBa-pokud jsi přímo z Karviné.Jinak souhlasím,že v Těšíně salon Vanesa je skvělý.
Odpovědět
slunecnice, prosim te, kde je v CT ten salon? a jak tam maji otevreno? dik
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji salon Brigitt Praha korunní ulice,moc krásné šatičky a příjemné a ochotné slečny
Odpovědět
Doporučte svatební salón Pro všechny kdo jsou ze severní Moravy...poznala jsem super salon, je v ČeskémTěšíně, jmenuje se svatební salon Vanessa.........ušily mi šaty podle představ ... www.beremese.cz/forum/show.php?vThrea... - 25k - před 18 hodinami - Archiv - Podobné stránky
Odpovědět
to jsem ti přeposlala co jsem tu našla
Odpovědět
uz jsem nasla, kde salon sidli, ale potrebuju vedet jmeno pani majitelky. Takze prosim slunecnice, pisni, pokud vis a vubec :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, díky za další tip, projedu se každopádně v ČT a navštívím doporučovaný salon Vaness.
Odpovědět
Deniso, hledala jsem na netu, ale nasla jsem, ze ta Vanessa je svatebni servis - krejcovstvi, nepisou, ze salon. Ja se tam zkusim pres tyden stavit a jsem sama zvedava.
Odpovědět
čaute holky omlouvám se vám,ž jsem se ozvala tak pozdě,ale nebyl čas.Jméno majitelky je Matová ale najeďte si na www.svatbyslužby.cz tam si najdi moravskoslezský kraj a salon Vanessa je hned první mezi salony.Jsou tam všechny informace zkuste i www.svatebnísluzby.eu tam je Vanessa taky.Zatím se mějte
Odpovědět
Tak jsem dneska sla na obchuzku, samozrejme jsem zadny salon nenasla, maji blbe uvedenou adresu. Ted jsem to na netu zkoumala znovu a maji tam i starou i novou. Musim rict, ze jsem do jejich vylohy koukala asi pred 2 tydny a rikala jsem si, dyt tady nic moc neni...no spis je to asi fakt krejcovstvi. Pres vikend zavreno, tak pristi tyden zajdu a poreferuju.
Odpovědět
Ahoj holky, já jednoznačně doporučuji svatební salon Angelika v Ostravě. Mají tam 2 patra šatů snad z celého světa, skvělý personál. Já dala sympatie té prý nejluxusnější španělské značce - Pronovia. Přišla jim totiž nová kolekce na rok 2008. Udělala jsem fakt dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem spokojená se svatebním salónem Mirael v Havířově. Za hodinu a něco jsme měla vybrané šaty. Personál byl příjemný a poradí. Ceny za šaty jsou přijatelné.
Odpovědět
V Praze nedoporučuju White leaf na Vinohradech.
Odpovědět
Profilova fotka
Adina v Holesovicich - v lednu jsem si vybrala krasne saty Tasara(doporucuju pro holky, ktere chteji byt na svatbe sexy - delaji uzasnou figuru a dekolt ;-) ), ale byly mi dlouhe a slecny mi slibily, ze se to bez problemu zkrati. Me to ale vrtalo hlavou, ze nevim, jak to pak bude vypadat, tak jsem tam zasla znovu, abych mela klid. A pani majitelka me ujistila, ze to skutecne problem neni, ale dala mi vyzkouset i jedny uplne nove saty - Bolivie, ktere byly jeste lepsi, nez ty puvodni, a bez pokuty mi prepsala smlouvu. Uzasny pristup, moc dekuju a doporucuju.
Odpovědět
Vybrala jsem si šaty ve svatebním salónu Mirael v Havířově - taky jsem maximálně spokojena, vybrala jsem si během půl hodinky :-)
Odpovědět
Ahoj holky, jsem z Karviné a šaty jsem si vybrala ve Fryštátě na náměstí v NOVÉM svatebním salonu " Romance " .Obsluha byla moc ochotná a šaty mají SUPER!!! Mají i internetové stránky. ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?