Doporučte dobrý svatební salón v Plzni

Ahoj, potřebuji radu. V pondělí si jedu vybírat svatební šaty do Plzně a nevím jaký svatební salón je dobrý. Dostala jsem typ na Ornelu ale na diskuzi tady jsem si přečetla že nic moc.. prosím kdo máte zkušenost poraďte. Díky.
Odpovědět
Ahojky, tak my s holkama jsme měly šaty loni v létě z různých salónů. Takže Lady´s, A&P art, Miriam, Ornela, Orchidea...zkus v těchto salonech, pak ještě Nathalia...Kdybys nevěděla, kde salony jsou, tak dej vědět. :-D Musíš jich prostě projít víc. ;-) :-)
Odpovědět
ahoj, sestřenka měla šaty z nathalie - supr přístup. Mě ornela moc nenadchla, jedna paní nebyl moc ochotná, ale kdž sme tam šli pro šaty na svědkyni, tak tam byla jiná a ta byla výborná. Boty sme koupili v jednom ze salonů vedle radnice (má otevřeno i v sobotu).
Odpovědět
takové téma už tu je, mám ten pocit
Odpovědět
Holky děkuji moc za rady, v pondělí to prubnu, ještě zkusím Písek ten mám blíž, je to všechno narychlo a na tajňačku, takže mám fofr a ještě tu smůlu že na výběr šatů budu sama :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Salon Orchidea v Sadech pětatřicátníků tak yvřele doporučuju ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Ahoj, nevíte kolik se platí záloha v Lady S?
Odpovědět
Ahoj @matt. Mám zamluvené šaty v Lady S a platila jsem zálohu 2000,- při cekové částce šatů vč. závoje 7.500.-Kč. nevím, jestli je záloha vždy stejná nebo se odvíjí právě od ceny půjčovného :)
Odpovědět
Salon Natali byl celkem fajn, mají galerii na webu, tak to můžeš omrknout a ušetříš čas.
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně ze svých zkušeností nedoporučuji žádný, kromě salonu Miriam (tam byli milí a v pohodě) :-) . V ostatních salonech na mě byly ty ´´dámy´´ pekelně nepříjemné, byly protivné, neochotné a v několika salonech mi odmítly vyzkoušet šaty.....takže za mě NIC. :-( Salon, který ale opravdu doporučuji, je svatební salon Blovice. Není to od Plzně tak daleko a mají nádherné, nové šaty za ceny, o kterých si v Plzni můžeš nechat jenom zdát :-) :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?