Doporučíte půjčovnu svatebních šatů v Praze/Příbrami?

Profilova fotka
Milé nevěsty, které jste už absolvovaly zkoušení a vybírání, poraďte prosím, která půjčovna by byla hodna vašeho doporučení? Jsem z Příbrami, což je do Prahy kousíček, ale nedokážu si z velikánské nabídky vybrat. Chtěla bych spíš jednodušší, splývavé šaty... za příjemné půjčovné, samozřejmě.:-) Nebyla jste některá v Hořovicích? DĚKUJI! :-)
Odpovědět
@gitak Já byla v Praze v jediném salónu (Studio Agnes), protože jsem se chtěla ujistit, že moje vybrané šaty u nás na jihu jsou opravdu ty pravé. Přístup paní naprosto suprový, mohla jsem zkusit co jsem chtěla a dokonce se sama nabídla, že mě v šatech vyfotí. Já měla štěstí, že zrovna měla volno jinak doporučuji objednat se. Šaty jsou moc příjemné, je poznat, že jsou značkové, ale právě kvůli tomu se půjčovné pohybuje kolem 9500Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@artemis3 Díky! Takové půjčovné je v mém případě nereálné, ale asi to v Praze nebude nic neobvyklého.. Nakonec bych ale mohla zajet i na jih, máme ve Strakonicích chaloupku, ceny by tam mohly být příznivější..
Odpovědět
@gitak já si myslela, že za půjčovné ti to přijde moc (mě taky ;-) ) Ve Strakonicích jsem půl roku pracovala a tehdy tam byly 3 půjčovny jenom v okolí centra. Mám odtud popůlnoční šaty. Kupovaly jsme si s mamkou šaty na sestry maturák a zrovna měli akci 1 + 1 šaty z loňské kolekce zdarma, takže jsme nakonec odcházely se 4 šaty za 5 tisíc. A vloni mě napadlo, že ty jedny můžu použít na převlečení na svatbě.
Odpovědět
Hezký večer, já za sebe mohu jednoznačně doporučit salon Natali v Žitné na Praze 2, mají obrovský výběr a s takovou ochotou a vstřícnosti personálu jsem se ještě v žádném salonu nesetkala. Šatičky mají snad ve všech velikostech a když se ti budou líbit jiné, které v tvé velikosti nejsou, tak se prostě na tebe upraví a to zdarma. Nabízí veliké ceny, takže, když tam příjdeš a řekneš tvou maximální cenovou hranici, tak nic není problém, budou ti nabízeny opravdu velké slevy i u šatů, kde bys při pohledu na cenovku zavěšenou na šatech jen vyvalila oči. Navíc při rezervaci dostaneš ještě 50% slevu na pánský oblek - tzn. že půjčovné bude pod 2tis. Já sehnala opravdu nádherné šaty, kde byla cena přes 11tis, ale bez jakéhokoli smlouvání jsem je dostala za 7tis. (jsou tam samozřejmě i levnější) prostě, když vidí, že se ti líbí, sluší ti a měla bys zájem, vyhoví ti .. a to se mi na tom hrozně líbí, prostě tam nic není problém a nedívají se na tebe povrchně, když nejsi zrovna ta, co nemá zájem o šaty, které stojí minimálně 15tis. Pokud bys ani zde nevybrala, tak je fajn salon Berenike v Košířích, paní je také velice milá, výběr šatů není až tak rozsáhlý, ale za to ceny půjčovného tam jsou max do 5tis. Tak přeji krásné vybírání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anicka157 MOC děkuji za vyčerpávající odpověď! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@artemis3 Tak to jste holky šikulky!:-) Je to jasné, pojede se do Strakonic, teď jsem koukala na stránky jednoho salonu a jsem nadšená! Navíc ceny budou určitě příznivější... Já ti pak písnu, jak jsem dopadla.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky děkuju, zrovna řeším tu samou situaci:) Každý kdo přidá další tip, potěší:)
Odpovědět
Profilova fotka
@hankyjanka Držím ti palce, ať najdeš ty pravé, ve kterých ti bude fajn a krásně.:-)
Odpovědět
@anicka157 Souhlasim s stebou @gitak ja teda prosla asi sest salonu v Praze, byt vsude byly moc mile damy, tak se pro me vybiraly stejny typ satu, az teda na salon Natali, tam jsem si ty sve vybrala a hlavne diky tomu, ze jsem si ten den koupila lodicky i ve stejne barve. Nechtela jsem bile princeznovske, proste jednoduche a svezi a to je presne muj styl. Takze ja zasebe muzu Natali take doporucit. Jinak jsem byla v salonu: Dobroviz - pani moc fajn, ale na me saty tam nebyly a byla to ma prvni zkusenost se zkousenim, ale v pripade nejakeho vyberu by byla ochotna je i objednat, saty nejspis z Ciny Maya - slecna take moc ochotna, ale pro me bohuel ne moc zajimave saty, ale jinak velky vyber, jen ja jsem proste chtela neco ,,extra,, ne bile nebo echt vleckove ci tak San Verita - saty drazsi, ale za to uzasny material a originalni saty, obsluha take na jednicku Naive - hooodne originalni saty, akorat meli velikost spise kolem 34, 36, ve 40 mely par satu v sampan, jinak nejspis bila, to nevim, sla jsem po urcitem druhu Venesis - vyber spise v bilych satech a princeznovskych, libily se mi spolecneske, ale byly na me ud male nebo kratke, jinak slecna uplne suprova. :-) Maggie - pani taky uplne suprova, akorat saty, ktere jsou libive spise u zen, ktere fandi flitrum, bile barve a krajce.. :-)
Odpovědět
Salon Maya, tam mají krásné! Ale asi jde spíše o to, jaké šaty chceš ty :)
Odpovědět
já chci vyzkoušet salon na Praze 6- na Bělohorské. Slyšela jsem také dobré reference, původní salon je v Bištěhradu. ale teprve se tam chystám, sama zatím tápu...nechce se mi objíždět milion salonů.. :-)
Odpovědět
@lissandra Mohu potvrdit. Salon na Bělohorské je fakt super :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?