Co říkáte na svatební salón Bella v Brně?

Profilova fotka
Ahojte holky. Nedávno jsem byla v saloně Bella v Brně a mají tam moc krásné šaty.Ale ty ceny jsou hodně vysoké.Nevíte o jiném saloně v Brně kde mají značku Pronovias 2009?Nebo ty ceny jsou normální?Dík za odpovědi....
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
Já co vím, tak že salon Bella je jeden z nejdražších. Stejný šaty (ale nevím, jestli konkrétně i Pronovias 2009) seženeš v jiných salonech za výrazně nižší ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Vetsinou nabidka satu je v salonech podobna. Zkus si to obvolat pokud znas nazev a velikost. Lepsi nez behat po meste jak blazen v tom horku. Taky si to muzes najit na netu, zda tuto znacku dany salon nabizi, stranky maji snad vsechny.
Odpovědět
Ahoj, souhlasím s holkama, ty ceny tam jsou asi nejvyšší :-N Já si tam byla šaty zkoušet dvakrát a vždycky jsem byla max.spokojena. A když to teď hodnotím zpětně, tak bych nekoukala na ceny, vzala bych si ty pro mě nej.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bella byla super. Ceny vysoký, to jo, ale šaty nádherný a super přístup. Nic nebyl problém - vymyslela jsem si vyzvednutí šatů už ve středu před obřadem místo pátku, potřebovala jsem půjčit závoj na zkoušku účesu na celej víkend, a nikdy nebyl nejmenší problém. Můžu vřele doporučit ;-) A přesně jak píše Blanka - pokud to aspoň trochu jde, nevybírej podle ceny, ale podle toho, jak se ti šatky líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bella v Brně pro mě byl nejhorší zážitek! na netu se prezentují úplně luxusně, kolik mají šatů, když jsem tam přišla, tak v mé velikosti (mám konfekční 38) tam měli asi jedny šaty, takže ty ostatní na mě slečna špendlila, jenže to si ani nedokážu představit, jak by mi sedly ty v mé velikosti, kdyby mi padly, protože tyhle byly třeba o 3 čísla větší a kdybych si chtěla vyzkoušet v mé velikosti, musela bych jim dát 200kč a oni by mi je odněkud dovezli! takže dávat jen za zkoušení šatů, o kterých ani nevím, že by mi padly 200kč mi přijde dost šílené! navíc mi to tam něčím smrdělo a za focení prý teď chtějí 50kč... byla jsem z toho salonu hodně zklamaná.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj holky, ja sice nebyla v Belle v Brne ale v hradci, pristup nejdrive super, ale bydlim v zahranici a ptala jsem se jestli kdyz zrusim saty treba za mesic protoze jsem je zamluvila uz v unoru a zrusila v breznu tak jestli si za tu zalohu muzu koupit neco jinyho a oni ze jo, ze to je v poradku, jiny zbozi a co si myslite, ...nakonec ze to tak neni, ze to neni ve smlouve,....tak to nemeli rikat, takze davejte si na ne pozor, chteji ziskat zakazniky tak reknou cokoliv ale pak to nedodrzi, takze si vse nechte napsat, v anj kdyz ti neco reknou, tak to je jakoby rovnou smlouva a musi to dodrzet ale bohuzel v cr ne,...takze bacha na ne, ale nerikam, ze vsichni jsou takovy, ale satky maji krasny!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli z Belly dvoje šatky pro družičky - naprostá spokojenost a nic nebyl problém - přidali i doplňky do vlásků a výběr byl - i když jsme šli až 14 dnů před svatbou... Bella je sice nejdražší salon v Brně, ale většina nevěst které znám tam byla moc spokojená. Pokud si tedy chtějí šatičky půjčit - já jsem moc ráda, že mám ty svoje připravené na přešití na plesovou sezónu a ještě si je užiju .-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem zapujcenou sukni ze salonu Bella - super pristup, nic nebyl problem, maximalni ochota a vstricnost... nemuzu najit nic, na co bych si postezovala. :-) Ani ta cena se mi nezdala vysoka :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla taky šatky z Belly a byla jsem spokojená. Neměli námitky proti tomu, že jsem si chtěla pro jistotu vyzkoušet i jiné šaty (a nechali mi je poslat z jiné pobočky), i když jsem už několik měsíců měla zaplacenou zálohu na jiné (které jsme si ale nakonec stejně vzala ;-) ) Holky byly moc milý a uměly poradit. Vůbec jsem nechtěla závoj, ale nakonec jsem dala na jejich rady a dopadlo to moc dobře. Ceny jsou sice vysoké, ale máte v nich i doplňky - já si půjčovala jen ten závoj, ale ušili mi ho na míru, přesně, jak jsme se domluvily. A šatečky byly čisté, nepoškozené a krásně voněly celý den! A co se týče těch velikostí, tak to je jasné. Mě zase byla většina malých. To tak prostě je. Vzhledem k tomu, že se tyto značky dělají na zips a ne na šněrovačku je samozřejmé, že nepadnou všem a musí se upravovat. Ať zmenšovat, nebo zvětšovat. :-N
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Draho tam je,ale je pravda, že jsem si tam připadala opravdu jako princezna, díky personálu. Moc hodní a ochotní, nechali mě asi troje šatky přivézt z jiné pobočky a maximálně se mě věnovali, když mě něco neslušelo řekli mě to, naprosto jsem se tam zamilovala do jedněch šatů, chodila jsem si je zkoušet pořád, byly přenádherný.Ale nakonec rozhodla cena-skončila jsem v Exclusivu, taky jsem si tam připadala krásně a sehnala jsem levnější šatky.
Odpovědět
Článek se načítá
Mé zkušnosti ze salonu Bella:Psala jsem předem a domluvila si termín kdy příjdu,s paní majitelkou jsme se domluvily,že mi nachystají šaty v mé velikosti a o placení 50 Kč za šaty nepadla ani zmíňka...Když jsem přišla tak jsem neměla nachystané jediné šaty-prej jsem si nenapsala které chci...Pak mě slečna chtěla obléknout šaty o 3 čísla větší-samozřejmě,že také za poplatek s tím,že mi je v mé velikosti můžou poslat za 200,-Kč.Šaty ne zrovna čistoskvoucí a prostředí také nic moc.... S luxusním salonem to podle mě nemá moc společného....
Odpovědět
Profilova fotka
lennanek : to jsi byla v Brně, nebo máte v Břeclavi Bellu také?
Odpovědět
katchen:Byla jsem v Brně...
Odpovědět
lennanek:už jsem to tu psala jednou.Bella se podle mě hodně zhoršila.Ohledně těch poplatků je to prostě mazec.Šaty tam mají jen ve větších velikostech nebo se nesnaží sehnat menší,i když je mají.Slečny,co tam obsluhují jsou moc sympatické,ale občas by měly víc přemýšlet,co mají na sobě.Prý je lepší objednávat se k nim a ne se domlouvat s majitelkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já bohužel nebo bohudík (nevím) nemám zkušenost se salonem Bella v Brně, ale v Hradci Králové a musím říct zatím jen to NEJ. Přijela jsem tam se seznamem šatů vypsaných z internetu, paní se mnou nad to sedla a vybrala jich asi 6 a ty co neměla mi nechala na jiný den poslat z jiné pobočky bez jakéhokoli poplatku. Jedny jsem si zamluvila, zaplatila zálohu,ale pořád mi ležely v hlavě jiné co prý měla jedna slečna kupovat,proto mi je nemohli poslat. Nakonec jsem si do dané pobočky zavolala a ještě že tak, paní si to nakonec rozmyslela a tak mi je poslali do HK a samozžejmě že mi paní v HK ochotně přepsala typ šatů a bez jakéhokoliv poplatku. Před měsícem jsme tam byli ještě vybírat šatičky pro družičky a opět super přístup!!! Nechci si to zakřiknout,ale salon Bella v HK fakt čisťoučký a ochotný personál!!!Sama za sebe můžu jen doporučit.
Odpovědět
llllucka:s tím co měly holky na sobě mě teda taky dostaly a jako bonus účes ala vrabčák.... Povím ti,že to byla pořádná pecka-prvních 5 minut tam...Já jsem od tohoto salonu hodně očekávala,protože na internetu se prezentují jako luxusní svatební salon,ale skutečnost je opravdu hodně daleko od luxusu....teda aspoň pro mě x-)
Odpovědět
Profilova fotka
andyadavid, to je snad normalni, ze se rozhodnes zmenit saty a bez poplatku. Pokud by za to chtel nekdo prachy, tak bych to nepovazovala za solidni salon. Ono to vypujceni samo o sobe neni zrovna levny spas. Ja teda saty z Belly nemam (mela jsem v planu tam jit, ale z 2.salonu jsem byla tak nadsena, ze uz jsem tam nedosla), ale saty jsem menila 3x a bez problemu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, co já vím tak značku Pronovias mají i v salonu Tosca - je na Masarykově ulici, ale jestli tam nbudou mít i kolekci 2009 tak to nevím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
musim pochvalit jeste jednou svatebni salon Bella v Brne. Saticky byly nadherne ciste, sedeli jako ulite, zavoj byl pujcen zdarma a dokonce mi dali 50% slevu na druhe saty, ktere jsem si pujcila na skoro 2 tydny, protoze jsem si je vezla na druhou svatbicku do Italie. Oboje saty meli obrovsky uspech, salon Bella vrele doporucuji x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj, ja mam s Bellou zkusenost tak na pul. Pri vybirani satu byly pracovnice moc mile a ochotne, zamluvene saty jsem si pak byla vyzkouset jeste 2x - jednou jsem je sla s kamaradkami vyfotit a podruhe kvuli sperkum. Problem nastal az na zkousce pred svatbou, kdy mi mely saty upravit do konecne podoby. Ackoli mi na predchozich zkouskach saty dobre padly, najednou mi vubec nesedely, vrsek mi byl hrozne volny. Ruzne mi to sespendlovaly, ale nebylo to ono. Jedna z tech slecen se na me pak docela oborila, ze vic uz to proste sespendlit nepujde. Vypadalo to dost hrozne. Pak me napadlo zeptat se, co jsou ty saty za velikost, no a najednou z nich vypadlo, ze jsou to 40, ackoliv jsem mela zamluvene 38. Vysvetlovaly to tim, ze jim ty 38 mely prijit z pobocky, ale neprisly. Ja jsem ale trvala na tom, ze chci jen ty 38, tak jsme se domluvily na dalsi den, ze urcite prijdou. Prisly, nakonec bylo vsechno v pohode, ale dodnes me stve a mrzi, ze kdybych se nezeptala, tak by mi klidne podstrcily o cislo vetsi saty, i kdyz samy videly, ze mi proste nesedi. Nebyt tohoto incidentu, tak bych pela jen samou chvalu, ovsem to bylo v dobe, kdy se tam jeste za zkouseni satu neplatilo, coz dost nechapu a nestacim se divit. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem se vdavala v roce 2006 a salon Bella v Brně byl jediný, kde byli ochotni mi zkrátit šatky, jsem malinká, měřím jen 160cm a všud ejinde mi dali na výběr jen šaty, které by mi byli i délkou a nebyli se ochotni se mnou dál bavit. Musím říct, že v Belle to bylo naopak, nic pro ně nebylo problém, slečny mi i ochotně poradily. A když jsem jim měsíc před svatbou oznámila, že budu při obřadu už v 5.měsíci a jestli mi šaty budou, nebyl problém a šaty se upravily dle mé postavy ještě v den, kdy jsem si je odvážela, to jest 2 dny před svatbou. I já si nechtěla půjčit závoj, ale nakonec mě slečny přemluvily a udělala jsem dobře. Navíc můj muž měl odtamtud půjčený oblek a perfektní, nadstavily nohavice, upravily oblek, doporučily vhodné knoflíčky apod. ;-) Když jsem přinesla šaty po obřady vzadu roztržené, protože mi na vlečku někdo šlápnul, nebyl problém a po domluvě jsem ani nic neplatila ;-) Takže pokud se zhoršily, to mě mrzí, ale já jsem s nimi byla spokojená na 200% x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, to zkoušení se platí každé šaty, co vám ukážou nebo jen jako 1 návštěva? Žila jsem v domnění, že je to zdarma - asi jsem neskonale naivní. :-x Když jsem byla před 4 lety s kamarádkou jako "poradce", tak neplatila nikde, byli jsme ve 3 salonech v Brně
Odpovědět
Ahojky, dneska si jdu do Belly pro šatičky na sobotní svatbu, šaty jsem si tam byla vybírat v červnu a za zkoušení jsem nic neplatila...
Odpovědět
Profilova fotka
To placení za zkoušení šatů je fakt nesmyslné. Když si někde vyzkouším šestery boty, taky nic neplatím. Dnes mám schůzku s jednou mladou paní co v Belle pracuje tak se jí na to placení za zkoušky vyptám a hned to sem napíšu jak je to doopravdy, ať třeba zbytečně neplašíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Placení za zkoušku šatů? No, tak to bych tam nechala dobrej majlant. Já jsem tam byla nadmíru spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bella je drahá! Milá slečna mi tam oznámila, že hezké šaty se dají pořídit už kolem 12-ti tisíc. No, tak hezká jsem fakt být nemusela! Nakonec jsem platila za půjčení 3500,-Kč a byla jsem maximálně spokojená :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem se zeptala na placené zkoušky šatů v Belle. Problém vznikl, když se do Belly začaly objednávat houfy puberťaček a chtěly si vyzkoušet nejlépe všechny šaty ve své velikosti. Šaty se stále dokola zkoušely, praly a kolikrát už byly i obnošené ve chvíli, kdy si je teprve chtěla půjčit první nevěsta. Proto se zavedl poplatek 50 Kč, který vám v případě že si u nich šaty závazně zarezervujete odečtou od celkové sumy - zkouška je tedy zdarma. Moje kamarádka, která v Belle pracuje mi navíc řekla, že mnohé zkoušení nevěstám rády odpustí, když vidí, že je to skutečná nevěsta ne jen děvčátko, které by se rádo vidělo v bílém. Bella není levný salón, ale nabízí nádherné šaty, které mnohé jinde nenajdete a také super služby. Pokud nevěsta týden před vaší svatbou šaty poškodí, jejich šikovné švadlenky je opraví k nepoznání, takže se nikdo nemusí bát si šatky zadat i půl roku dopředu. Já i mé kámošky jsme tam byly velice spokojené.
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?