Clarice Bridal v Liberci - jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
Svatebni studio Clarice Bridal Liberec v Globusu - podelte se s budoucimi nevestami jake mate zkusenosti s timto salonem? Meli jste odsud saty??
Odpovědět
Uz jsem to tu psala ale forum zahadne zmizelo, tak jeste jednou pro nas vsechny budouci liberecke nevesty - pozorne zde ctete smlouvu nez podpisete a ptejte se co vse zahrnuje pujcovne at nejste pri vraceni satu neprijemne prekvapene!
Odpovědět
přidávám se - hodně jsem doplácela za ušpinění a poškození šatů. šaty sice krásné - ale drahé a obsluha všelijaká - jednou něco řeknou, podruhé to neplatí apod.
Odpovědět
Stejný názor jako v minulé diskusi. Hodně špatný přístup k nevěstám, obzvlášt, když mají pocit, že z nich zaseaž tolik nekápne. A pokud si půjčíte šaty a vrátíte je nedejbože hodně špinavé, nebo snad s dírou. Chtějí je zaplatit v plné výši. Hodně divné praktiky, žádný salon v širokým okolí se takhle nechová. Takže za mne nechodit a vyhnout se obloukem.Už vím zase o dalším případu, kdy se takhle chovali k jedné nevěstě ze září. Liberec je malý a brzy za nimi nikdo chodit nebude :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem od nich šaty naštěstí neměla - naprosto mě odradila obsluha svým jednáním. Takovou neochotu jsem ještě nikde (nejen v žádném salonu, ale prostě vůbec nikde) nezažila.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Taky jsem navštívila tento svatební "Salón" v Liberci. Hrůza a děs.....Obsluha katastrofální, neochotná poradit. První co mě šokovalo že nemají kabinku na převlečení - měla jsem se převlékat do šatů na jejich pódiu se zrcadly. Na jedné straně já skoro nahá a na druhé straně seděly kamarádky. Trochu neosobní i když Vy kamarádky znáte. Prodavačky se mě ani nezeptaly o jaký typ šatů mám zájem. Z vypsaných šatů na lístečku, co jsem si donesla měly údajně jen jedny, neochotně mi nakonec přinesly dalších 5 šatů, ale šlo vidět jak je to moc obtěžuje. Na dotaz katalogu aby se aspoň kamarádky koukly mi bylo zděleno, že stejně z katalogu šaty na prodejně nemají......A všechny šaty, co jsem zkoušela byly na zip, takže naprd. Šaty zašedlé, ošumtělé....žádná TOP kvalita za tu cenu co za ně chtěly....byla jsem ráda, když jsme do hodinky odešly a v životě bych si tam žádné šaty nekoupila i kdyby byly nejkrásnější.... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Milá nevěsto,jsem ráda ,že jste sem uveřejnila Váš příspěvek,nejste první komu vadil přístup prodavaček.Nejsem ve studiu každý den a je velmi těžké dohlídnout na průběh všech zkoušek nevěst.Provedli jsme opatření,takže doufám,že už nebude docházet k nepříjemným situacím.Ještě Vás chci požádat o termín Vaší zkoušky u nás ve studiu.Děkuji Smolková majitelka studia
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?