Cenzura

Tak beremko vymazalo "dukazy" uplne , nehodi se jim to tu do "kramu" hlavne kdyz jim nekdo plati za banner (satygohome) tak se nesmi rikat pravda:) Tu diskuzi v nejblizsi dobe najdete na jinem z webu ( bude tam cela vyfocena )a budete moci pokracovat- bez cenzury toho , co tam reknete . Nelibi se mi totiz , ze tento web se vydava za diskuze a porady o vse co je o svatbe a kdyz clovek rekne pravdivy nazor na udajny salon - ktery ANO ma banner kterym podvadi lidi a nejsem jedina kdo to tu poznal pote co vlezl k nim do salonu , tak se o tom chce podelit s dalsima . O tom to preci je ne ? A kdyz satygohome tvrdi , ze jim delam spatne jmeno , proc to nereknou rovnou tady a proc to rikaj tajne beremku ?:)))) Uplna logika.... No je mi jasny , ze toto bude zase smazane, o politice se malokdo rad bavi , ale revoluce vzdycky nejak zacit musela , tak si nenechme srat na hlavy tim, ze budou mazat to , co se jim nehodi :) Mejte se pekne
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@evca_k to je normalni a nepekvapuje me to... ale kazdy ma pravo na svuj nazor a tudiz ho i verejne sdelit.... a uz sem tu videla ze salon Nuance nebo jak se to jmenuje urazet a napadat ostatni to je samozrejme v poradku.... takze si z toho nic nedelej a stuj si za svym :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je normálka, kdysi jsem na nějaké stránky napsala reakci na jistou restauraci, po jejíž jídle jsem skončila na infekčním místo na svatební cestě a když jsem se tam po čase koukla, už to tam nebylo :o). A pak má člověk varovat ostatní.
Odpovědět
Nevím no. V oficiálním store locator La Sposa salon uvedený je. Takže originály tam mít budou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, každý z nás podnikatelů se zde na fóru občas setká s kritikou toho svého salonu - či oboru a musí počítat s tím, že ne vždy to bude jen chvála. Uměním je tuto skutečnost přijmout a nevypisovat adminům ihned o její smazání, protože potom to opravdu může o něčem svědčit.
Odpovědět
Máš i moji podporu. Pokud s tím měly Šaty go home problém, měly to napsat do diskuze a bránit se, říct, že to není pravda, podat důkazy - to by bylo čestné a fér. Napsat ale adminkám, které na tajňačku napíšou uživatelce, že nesmí kritizovat a ještě to podávat tak, že se má chovat slušně a s respektem k uživatelkám?? Možná jsi to řekla drsně, ale pokud jsi nepoužívala vulgarismy nebo ses nedopustila vyloženě hanobení rasy atd., tak nevidím jediný důvod, proč byla diskuze vymazána. Ale teď nedávno byla uzavřena zase jiná diskuze ("Jaké svatební fotky se mi nelíbí"), a to z podobného důvodu, tak si říkám, zda jim to nějaký PRO taky nenahlásil a oni to raději nesmazali. Ano, sice se tam na chvíli strhla diskuze jinam, ale pak se zase vrátila na to samé téma a mohlo se vesele pokračovat. Myslím, že by se adminky měly protentokrát zamyslet samy nad sebou. P.S.: Kde se dozvíme adresu nového webu?
Odpovědět
Ahoj, musím se také ohradit, ve zrušené diskuzi jsem měla svůj příspěvek, nikoho jsem neurážela a je to fuč. Možná by stálo za to zvolit jinou formu, možná otočit téma - o poctivých salonech bez made in China ?. Bylo by to pozitivní a poctivým salonům by to něco přineslo a navíc by si nikdo nestěžoval. Přesto si ale myslím, že to mazat celé nemuseli. Působí to podezřele , opravdu jako cenzura.
Odpovědět
@pipa Je možné, že některý salon nakoupí několik značkových šatů, ale jen jednou, nárazově. Tím se dostane na stránky značkové firmy. Podle pravidel by měl každou sezonu kupovat další modely, ale to již neudělají a jen prohlašují, že mají značkové šaty. Upozorňovali na to v Nuanci v jejich magazínu. Zástupce La Sposy je Nevěsta http://www.lasposa.info/store-finder/...
Odpovědět
Mě teda docela zaujalo to zdůvodnění smazání diskuse - nemožnost ověřit pravdivost tvých příspěvků. V tom případě zde vůbec nemá smysl vést diskuse o dodavatelích čehoholiv - od fotografů přes svatební salony až po floristky. Neboť jakákoliv recenze - pozitivní i negativní - je tu přece neověřená, psaná víceméně anonymně a navíc i subjektivně... Pravděpodobně v tomto případě zvítězilo staré známé - koho chleba jíš... Podle mě by důvodem ke smazání byly vulgarismy apod., ale ne kritika, na kterou má navíc salon možnost reagovat a uvést svůj pohled nebo svou verzi příběhu. Předpokládám, že většina nevěst zde má na krku vlastní hlavu a umějí si udělat názor samy.
Odpovědět
Profilova fotka
Nedokážeme ověřit pravdivost příspěvků, tak je radši smažeme, i když ti předtím vyhrožujeme, že si za jejich důsledky odpovídáš sama. Tohle by se mělo zapsat zlatým písmem do učebnic filozofie jako názorný příklad ne-logiky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ďakujeme za všetky príspevky v diskusii, vážim si každý jeden názor. Skutočne nedokážeme overiť pravdivosť príspevkov, ktoré sú v diskusiách zverejnené, a ani to nie je naším poslaním. Naším poslaním je ponúknuť priestor pre otvorenú diskusiu, v ktorej každý má právo vyjadriť svoj názor alebo skúsenosť. Každé právo sa však končí tam, kde začína právo inej osoby. Sloboda slova nie je neobmedzená a končí sa napríklad aj tam, kde zasahuje do práva na ochranu dobrého mena a povesti. Primárnu zodpovednosť za príspevky uverejnené na stránke nesú jeho autori, avšak sekundárnu zodpovednosť za príspevky nevieme my, prevádzkovatelia. Keď nás niekto upozorní na príspevok, ktorý poškodzuje jeho dobré meno, je našou povinnosťou príspevok zmazať. Vždy sa najskôr firmám snažíme vysvetliť, že mazanie príspevkov nie je riešením, a že týmto konaním si môžu ešte viac poškodiť, avšak nie všetky spoločnosti si to uvedomujú a zvážia iný postup. Diskusiu nechávam i naďalej otvorenú, vážime si vaše názory a radi si prečítame aj ďalšie. Ak máte nejaké nezodpovedané otázky, pokojne sa ma pýtajte :) Krásny deň prajem, Jana @evca_k @nicolseda @huwik @pipa @belladona @simone5 @magdicka87 @linie_praha @zoufala_nevesta @pirek
Odpovědět
Dobrý den, Jmenuji se Kateřina Malá a jsem marketingová a PR specialistka pracujicí pro svatební a plesové centrum ŠatyGoHome. Ráda bych se za náš salón vyjádřila a vznesla na tento web náš názor. Svatební a plesové centrum ŠATY GO HOME nakupuje pouze originály a nepodporuje padělky šatů. Všechny značky, jež jsou na webu uvedeny, jsou odebírány od našich oficiálních dodovatelů s tím, že každý je může kontaktovat a vše mu bude potvrzeno. V naší nabídce šatů je samozřejmě možné nalézt i neznačkové šaty, nicméně jsou to buď šaty z tvorby našich švadlen či jsou zakoupen například korzety, sukně a jiné časti a ty jsou u nás následně kompletovány. Tyto šaty poznáte podle nízké ceny a jejich cílem není zákazníky klamat a nikdy nejsou vydávány za jiné značkové šaty. Pokud má klientka pocit, že se tomu tak děje, každá má právo se obrátit na příslušné orgány a ty mohou tuto situaci prověřit. Jelikož náš salón každý rok investuje vysoké částky do nákupu mnoha nových značkových šatů, jsou tvrzení, která se tu v posledních dnech objevují zcela nepravdivá. Tyto obvinění vznikají častokrát ze strany konkurence, a to z důvodu nižší ceny za kterou jsou u nás tyto značkové šaty nabízeny. Je to možné z důvodu velkého počtu našich zákaznic a všem tímto za přízeň děkujeme. Co se týče srovnávání s jinými salóny se naše svatební a plesové centrum rozhodlo k tomuto nevyjadřovat, jelikož předmětem našeho podnikání jsou spokojené zákaznice, nýbrž ne kritika ostatních. Rádi bychom zodpověděli všechny dotazy nevěst, nicméně není v našich silách procházet všechna internetová fóra a proto je vždy nejlepší nás kontaktovat na info@satygohome.cz . Co se týče smazaných diskuzích a příspěvků, bylo tak provedeno v součinnosti našeho právníka a beremese.cz . Naše svatební a plesové centrum ŠATY GO HOME příjmá kritiku, neboť právě ta každou firmu posunuje dál. Ovšem nepravdivá obvinění z opakujících se uživatelských jmen nejsou kritikou, nýbrž poškozováním dobrého jména. Všem nevěstám tímto přejeme ty nejkrásnější šaty a krásnou svatbu! :) S úctou, Kateřina Malá Svatební a plesové centrum ŠATY GO HOME.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Jestli tohle není od začátku promakaný marketingový divadýlko, tak to nakonec je vcelku slušná nechtěná reklama pro ŠATY GO HOME.cz :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu říct, že název podniku "ŠATY GO HOME.cz" ve mně evokuje podobný laciný rozvážkový systém a la pizza go home, nebo to bude taky poškození dobrého jména? Tady máte názor.
Odpovědět
@janamartish Píšete: Keď nás niekto upozorní na príspevok, ktorý poškodzuje jeho dobré meno, je našou povinnosťou príspevok zmazať. Vždy sa najskôr firmám snažíme vysvetliť, že mazanie príspevkov nie je riešením, a že týmto konaním si môžu ešte viac poškodiť, avšak nie všetky spoločnosti si to uvedomujú a zvážia iný postup. Myslím, že než mazat kritiku by bylo i pro ostatní diskutující lepší dát možnost odpovědi kritizované straně. Smazat jen při vyložené snaze o pomluvu.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha kritizovaná strana samozrejme u nás tiež má možnosť na odpoveď a vždy im práve túto možnosť odporúčame. Myslíme si, že je vždy lepšie do diskusie zareagovať, poskytnúť na vec svoj pohľad, vyvrátiť všetky nepravdivé tvrdenia, navrhnúť riešenie situácie, vyriešiť situáciu, aktívne sa zapájať a odpovedať na otázky diskutujúcich (záleží od prípadu).
Odpovědět
Najdi 5 rozdílů: 1. Na první fotce originál šaty Allure Night Moves 6653 z eshopu, který garantuje originalitu. Prodejní cena 398 $, v přepočtu dolar za cca 26 Kč, tj. 10 348 Kč. 2. Na druhé fotografii totožná fotka, fejk z Aliexpressu, cena vč. poštovného za 169 $, tj. 4394 Kč. 3. Na třetí fotce model Alice s totožnou fotografií v nabídce Šaty go home. Půjčovné 2 999 Kč, prodej 7 999 Kč. Cituji: "V naší nabídce šatů je samozřejmě možné nalézt i neznačkové šaty, nicméně jsou to buď šaty z tvorby našich švadlen či jsou zakoupen například korzety, sukně a jiné časti a ty jsou u nás následně kompletovány." Předpokládám, že uvedený model jsou neznačkové šaty. Kdyby to byl originál, nebude se jmenovat Alice, ale Allure Night Moves 6653. Pokud je to tedy zkompletovaný model, proč tam není vlastní fotografie, kterou si pořídilo Šaty go home, ale fotografie totožná, kterou můžete vidět u originálu i u fejku z Ali? U společenských šatů je to jeden model vedle druhého viz. tento příklad. U svatebních asi na webu prezentují originální modelů. Jak ale budou vypadat ty, co na stránkách chybí do počtu 300 ks značkových šatů? Připadá Vám to seriózní, viz. celá tahle aféra se smazáním nepohodlné diskuze?
Odpovědět
Dobrý den, To, že jsme šaty pojmenovali jinak, není důkazem fejkových šatů - děláme to tak zcela běžně, jelikož originální názvy většinou obsahují pouze kód. Najdete u nás například mnoho šatů značky Paparazzi od Mori Lee, kde jsou modely pojmenovány 95105 nebo 95128, což se opravdu hůře pamatuje - dáváme jim proto vlastní jména, ale samozřejmě se jedná o originál. Některé modely společenských šatů jsou kupovány přímo od dodavatelů a některé jsme odkoupili od zahraničních salonů (například model Ariel). Proto je zde i nižší cena na prodej. Ceny šatů na zahraničních eshopech tedy také nejsou kritériem, podle kterého je možné rozeznat fake. Děkujeme za příspěvek a možnost vyvětlení této problematiky. Ovšem nemohli jsme si nevšimnout, že se jedná o uživatelský účet založený nyní a pouze s jedním - tímto - příspěvkem... Hezký den :) Kateřina Malá ŠatyGoHome.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi jako kazda nevesta jsem obehala nekolik salonu nez jsem nasla ty prave ty me vysnene..v nekterem salonu se mi libilo vice jinde mene..v salonu saty go home jsem nakonec nasla ty prave..slecny byli perfektni ,starali se o me a pomohli s vyberem..holky nevesty obehnete si samy salony a udelejte si vlastni nazor..drepet u pocitace a snazit se nekoho pospinit neni ta spravna predsvatebni atmosfera Hodne stesti
Odpovědět
Profilova fotka
@kdejepravda @satygohome_cz Uzivatelsky ucet s jednim prispevkem prece nijak nezkresluje jasna fakta v nem uvedena... Takze chapu-li to spravne, tyto saty mate v originale, jen jste je prejmenovali? Muzete nam sem prosim vlozit jejich realnou fotku, vc.visacek, cedulek a vnitrniho oznaceni? A prosim pokud mozno dnes, abychom meli jistotu,ze se jedna o model od vas z kramu a ne o saty, ktere jste narychlo emskou nechali poslat od vyrobce. Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka Davam za pravdu :) Byla jsem v Neveste, Maye, Adine a teprve v Saty Go Home jsem nasla ty sve .... je pravda, ze i v Neveste jsem mela favoritky, ale segra, kamoska a i mama mi odsouhlasili prave tyto ... Slecny byly uzasne, prijemne, muz si tam nakonec pujcuje i oblek .... a saty jsou krasne .... Pujcuji si Argel od St.Patrick a vite co?? Me se proste libi a libili by se mi, i kdyby to byly ty vami zminovane kopie. Nesejde mi na tom, jestli mam na sobe znacku, ci ne, proste se mi libi a jsem ochotna zaplatit za to, co se mi libi, neplatim za znacku ....
Odpovědět
Však od toho se šaty zkouší. Někomu sedí značkové, někomu neznačkové, někdo chce šaty pouze z kolekce 2015, někomu nevadí "starší" kolekce..Každý má svoji představu a všechny nevěsty přece nemusí nutně obléct jeden salon. Každá značka má svůj styl (nejen u šatů) a že zrovna jedna nesedí neznamená, že je neschopný jak výrobce, tak salon a je třeba to všude patřičně rozmáznout. Někdy mi s příspěvků přijde, že tady po půjčovnách chodí samé odbornice v oboru. Každopádně pokud někdo nabízí kopie, tak ať na internet nedává fotky originálů. To je prostě minimálně klamání zákazníka.
Odpovědět
Profilova fotka
@skripmartina Souhlasím s tebou - ani mně nejde o to mít šaty značkové. Pokud si tedy nějaké šaty zkouším, jsou krásné, sedí mi a jsou kvalitní, tak si je vezmu. Ale jde o princip - Ať už někdo CHCE značkové šaty jen pro tu značku nebo z dalších důvodů a někde je prezentují, ale pak nabízí kopie, tak chápu rozhořčení. Předem říkám, že jsem v salonu saty go home nebyla, takže nekomentuji přímo tento konkrétní salon. Ale sama jistou zkušenost mám a ačkoliv šaty nebyly nehezké, nebyly prostě kvalitní a o to jde. Jela jsem několik kilometrů si vyzkoušet značkové šaty, ale dočkala jsem se napodobeniny a byla zklamaná, protože ta kvalita byla opravdu nižší a díky tomu šaty prostě neseděly dobře. Podotýkám, že jsem si tyto šaty zkoušela ještě před tím v jiném salonu (salon El v Brně) a šaty seděly prostě úžasně - hlavně byla znát vysoká kvalita korzetu. Šaty jsem si nezapůjčila jen kvůli ceně s tím, že zkusím mimobrněnské salony, které nemají tak vysoké nájmy a náklady, takže mohou šaty půjčovat levněji, ale ve finále jsem utratila peníze za zbytečnou cestu. Já si například chci půjčit šaty "značkové", protože mají velice kvalitní korzety, které upraví skvěle moji postavu a drží prsa na místě. Když jsem si zkoušela ty kopie, korzet byl prostě měkký a nesedělo to. Takže v mém případě nejde o značku jako takovou, ale o kvalitu, kterou ta značka s sebou nese. Ale důvody nákupu značkových šatů jsou vlastně nepodstaté. V tomto tématu jde hlavně o to, že některé salony/obchody se prezentují něčím, co nemají. A to je podle mě prostě špatné. Pokud používám originál fotky od návrháře, pak je zde předpoklad, že mám tyto šaty k dispozici. A pokud tyto šaty nemám a mám jen kopie nebo prostě nějaké podobné šaty, tak je nazvu nějakým svým označením, nafotím si svou kolekci a hotovo. Prezentuji tak svoje hezké šaty, ale ne originály, které nemám. Podle mě je to klamavá reklama. Ještě jednou podotýkám, že nevím jak je to v saty go home, ale bohužel tohle začíná být běžná praxe.
Odpovědět
Profilova fotka
@satygohome_cz Pojmenovat si nějak šaty, které výrobce prodává pod jiným označením, byť jen číselným kódem, aniž byste na tento fakt klientky upozornily sice není klamání zákazníka, ale za zcela transparentní jednání to nepovažuju. Navíc, zda jsem Vaše vysvětlení správně pochopila, nabízíte taky šaty již v jiných salonech použité, jsou tyto šaty jako takové jasně označené? Z tohoto všeho totiž klientky mohou nabýt dojmu, že jde skutečně o kopie nebo fejky, ať se tomu říká jakkoli.
Odpovědět
Mila PR manazerko , vite toho o praktikach salonu a jak se saty pojmenovavaji a nakupuji vice nez je na cloveka , ktery se ma starat o reklamy zdravo , jen co je pravda . Mohu jen konstatovat , ze misto abyste uznala toho , co se ve Vasem salonu praktikuje a ze tahate lidi pres pulku republiky aby nasledne zjistili, ze to co hledali je fejk z Ciny ( je mi jedno za co to tady budete vydavat - saty prave podle fotek od designeru nebyly o to tu jde ) tak tu nadale z lidi delate blbce. Myslim si , ze to je drzost a vrchol nejvetsi a tim na tomto Vasem tzv. znackovem salonu koncim z moji strany diskuzi. Ty z nas , ktere to maji v hlave v poradku si z teto cele diskuze udelali nazor samy a ja timto dekuji beremese.cz , ze diskuzi nakonec i pres vsechno umoznili:)
Odpovědět
@luisianna Cedulky i visačky pochopitelně sundaváme ve chvíli, kdy se šaty připraví na ples. Konkrétně tyto šaty vlastníme již delší dobu, proto k dispozici nebudou. Pokud ale máte zájem vidět visačky jiných šatů, rádi Vám je zde v salonu ukážeme. Nových šatů nám přišlo mnoho, takže si můžete prohlédnout velké množství cedulek a štítků. @pirek Promiňte, ale jsme půjčovna šatů a opravdu nejsme povinni pojmenovávat šaty stejně, jako prodejce a ani na to zákazníky upozorňovat. Máme přes 300 plesových šatů a všechny je mít pojmenované kódem není možné. Pokud se zákaznice zeptá, rádi ji kód sdělíme. Stejné je to i se skutečností, že jsme šaty odkoupili od jiného salonu. @evca_k Jsme rádi, že v této diskuzi končíte, jelikož váše tvrzení jsou nepravdivá a evidentně si budete stát za svým postojem. I kdybychom Vám nafotili všechny cedulky, napíšete, že jsme si je vytiskli sami :)) Hezký den!
Odpovědět
@skripmartina @1nelinka Děkujeme za podporu, jsme rádi, že jste byly s námi a s našemi šaty spokojené! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda to jsme netusila ze na bereme se se strhla takova kontroverze! :-D Alespon nejaky vzruso
Odpovědět
Profilova fotka
@satygohome_cz @luisianna myslím, že pisatelka nemyslela visačky nákupní. Ale nemají originál šaty i visačku uvnitř s názvem značky? Možná ne všechny - nejsem odborník, ale třeba San Patrick je mají...
Odpovědět
@krobinka Ano mají . Když jsem hledala ty sve spolecenske , znackove vždycky vevnitř mely znacku :o) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?