Byly jste spokojené s bělostí svatebních šatů?

Pěkný den, přeji :-) Byly jste spokojené s bělostí Vašich svatebních šatů nebo jste při jejich zkoušce měli pocit, že jsou zašedlé (konkrétně šaty - sukně z organzy, tzv. tylová sukně)...Stálé přemýšlím, zda to bylo osvětlením, či barvou stěn v salónu, že mi to tak přijde na fotkách....Zda ještě určitým způsobem vždy bělí ty šaty, když si je nevěsta jde převzít. Děkuji za názory.
Odpovědět
Někde v salonech mají opravdu zašedlé šaty. A nevěřím tomu, že by je před půjčením bělili. Nanejvýš je vyperou a vyžehlí. Ale zašedlý tyl už se asi nedá vybělit.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušela jsem v salonu své svatební šaty. Byly krásné, ale zdály se mi takové zašedlé. Byly to moje favoritky, tak mi to nedalo a zeptala jsem se paní majitelky.... Odpověď byla jednoduchá- šaty nebyly od poslední výpůjčky čištěné a vysely v salónu na ramínku celý rok. Je to jako se záclonami-taky na ně padá prach (pokud nemají každé šaty svůj "futrálek"). O víkendu jsem tyto své vybrané šaty viděla na veletrhu (čisté, krásné) a nestačila jsem se divit jak jsou nádherně bílé!!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Tak já si zkoušela také šaty a říkala jsem si jooo, jsou krásně bílé. PAk mi k tomu dala paní prodavačka bolerko a já zjistila že jsou zašedlé. Když jsem jí řekla, že se mi zdají jakoby špinavé, upozornila mě, nejen že delší dobu vysí, ale že i ta bílá je jinačí. Že je prostě přírodní bílá a né jako ten satén ještě bělená. Takže jsem s odpovědí spokojená. Š aty mám z látky podobné šusťákovině....
Odpovědět
Profilova fotka
Navštívila jsem hodně salónů a dozvěděla jsem se tam, že existuje cca 5 i více odstínů bílé barvy, takže to nemusí být vždy tím, že jsou šaty zašedlé nebo špinavé či zaprané ;-) pak pokud Vám k tomu dají jasně bílé bolérko nebo závoj, působí to jak pěst na oko. Já jsem také neměla bílé šaty, ale v odstínu diamantová bílá, kdy v porovnání s čistě bílou to byl opravdu rozdíl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak říká kajsav...ono je "bílá" a "bílá". Záleží prý také na materiálu. Bílý satén bude "jinak" bílý než třeba bílá ozganza apod.
Odpovědět
Tak to já mám jinou zkušenost, přišla jsem do salonu a všechny šaty sněhově bílé... když jsem se ptala na závoj, tak se mi paní omlouvala, že mi ho přiloží, ale má ho už jenom na zkoušení... že je zašedlý, tím jak se zkouší... Prý se dohodneme na zkoušce, aby mi půjčila v takové sněhově bílé... U mých šatů mám tyl a satén a jsou stejně bílé... v jiných půjčovnách jsem viděla šaty až na žloutlé, především kolem korálků, které měly být bílé...
Odpovědět
@lukianna Díky za odpověď. A jak se teda rozhodneš? Budeš si ty favoritky půjčovat? Jako mě paní taky říkala, že se samozřejmě před půjčením čístí, ale nějak mám obavy, že budou stále působit takovým zašedlým dojmem... :-S
Odpovědět
@tulika Jj, to je jasné...jako já mám vybrané takové, že ten vršek je vlastně takový saténový a ten se mi zdá pěkný, nezašedlý, nenažloutlý, no ale ta tylová sukně mi tak příjde a to jsem se právě dívala už na některé nevěsty (myslím jako už z reálných svateb, ne na modelkách) a ty tylové sukně mi přišli jasnější, bělejší...
Odpovědět
Profilova fotka
@hvezdicka84 Mám už zaplacenou zálohu. Byly to lásky na první pohled, nevzdám se jich. :-) Nene, viděla jsem je právě na tom veletrhu a ptala jsem se majitelky, jestli je před veletrhem čistila, že jsou tak bílé. Říkala že ano. Svatbu máme v červnu a veleltrh byl teď, tak mě napadlo se zeptat, jestli je před mou svatbou bude čistit znovu a odpověděla, že určitě. Tak mi nezbývá, než paní věřit. Koukni do mého alba - nevím z jakého materiálu jsou, možná ti to napoví. Ale musím říct, že na tom veletrhu vypadaly opravdu krásně- čerstvě vyčištěné. Fotka ze zkoušky není moc kvalitní a bylo tam podivné šero a blbé umělé osvětlení, ale když jsem je viděla na denním světle, ještě navíc byly vystavené u okna, vypadaly jinak - čistěji, běleji....
Odpovědět
@lukianna Chichi, ja už mám též zálohu a též to byla láska na první pohled :-D Ale teď začínám zas váhát kvůli té zašedlosti..ale jsem ráda, za Vaše názory...Ty Tvé šaty jsou pěkné a myslím, že fakt potřebují jen vyčistit a budou ještě hezčí...ty mé jsou jiné, asi úplně jiný materiál...no teď půjdem taky na svatební výstavu, tak se možná dozvím více věcí a budu pak klidnější...Ale už Vaše odpovědi mě pozitivně naladily ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bude to o.k., uvidíš! A navíc, budeš ve svatební den jediná bílá mezi všemi barevnými, tak kdyby náhodou nebyly úplně sněhové, nikdo to nepozná. Bílá je bílá! ;-) Koukala jsem na tvůj profil - vybrali jste krásné datum - den mých narozenin. :-D Tak hodně štěstíčka. ;-)
Odpovědět
@lukianna Jj, věřím, že bude vše určitě oukej...Ale víš jak, šaty jsou vlastně na očích všem a všichni si o nich budou povídat, takže je třeba nad tím dobře popřemýšlet...Díky za podporu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?