Břeclav - svatební salón Vera nebo studio Exclusive

Je tu někdo kdo si půjčoval v těchto dvou salónech. Můžete sem napsat názor na jednotlivý z nich?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@bianca87 v salonu Vera máme domluvený oblek pro ženicha a šaty pro mamku. Záleží na koho tam narazíš. Je tam taková milá kočka, blond mikádo a ta nám fakt pomohla vybrat. Protože napoprvé (jiná paní) ženichovi neseděl žádný oblek:-( V Exclusive mám šaty já a družičky. Obě paní tam jsou milé a vstřícné. Posunovala jsem termín svatby a nebyl to žádný problém.
Odpovědět
@kitinka76 Tak to se napřed pojedem podívat do salonu exclusive, doufám že nebudu zklamaná. A snad mají víc šatů na půjčení než co mají na netu.
Odpovědět
@kitinka76 A boty jsi koupila nebo koupíš kde? Chtěla bych nějaké které bych využila i na běžné nošení ...
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Výběr mají v Exclusive menší než ve Vera, ale zato zajímavější modely. Aspoň podle mě. Ale pro chlapy tam nemají skoro nic. Na boty se podívej v obuvi vedle salonu Vera. Koupila jsem tam se svědkyní její botky a stály jen 950 Kč. Mám je v albu.
Odpovědět
@kitinka76 chystám se tam v sobotu, ale nevím kam první.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 My se v sobotu chystáme do Bílovic. Pro prstýnky :-) KONEČNĚ!!! Já bych asi začala v Exclusive, dojdeš, řekneš svoji představu, ženská omrkne tvoji postavu a řekne mám tu tyto, tyto a támhle ty. Když nevybereš půjdeš dál. Když vybereš, zamluvíš a můžeš taky ještě do druhého. Kdyby se ti tam něco líbilo víc, můžeš to první zrušit. Pokud hned nesepíšeš smlouvu. Jako já :-) zamilovala jsem se do druhých šatů co mi ukázala a už mi je nikdo nerozmluvil. I když se o to kolegyně pokoušely :-D
Odpovědět
My taky přemýšlíme, že se pojedem podívat do Bílovic. Včera mi sousedka řekla, jestli chci za 10, tak to budou 3tí nejlevnější. Hrůza.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Jak jsi dopadla v salonech?? My jsme prstýnek vybrali. Od Rýdla, vyšel nás na 10600 a opravdu to byl asi třetí nejlevnější :-D pod 10 tis tam byl asi jen jeden pár (kromě stříbra a chirurgie)
Odpovědět
Na prstýnky pojedeme v pátek odpoledne. Šaty jsem vybrala poslední ve Vera. Zkoušela jsem asi 6. Poslední dvoje byly úžasný přemýšlela jsem které vzít. Já se sobě líbila v těch předposledních ale nakonec jsem si zarezervovala poslední, protože ty mě fakt seděly nikde nebyly volné ;-)
Odpovědět
@kitinka76 Jen nevím, kde koupím boty :( Svatební nechci. Chtěla bych bílé kožené, tak abych je mohla nosit i potom.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Tak to nevím :-( My už kvůli botám objeli Břeclav (svědkyně), Hodonín, Brno (tam si koupil ženich) já mám svatební - koupené na mimibazaru a boty pro družičky mám vyhlídnuté od firmy Fare (český výrobce obuvi) - kožené balerínky, aby je pak mohly nosit i třeba do školy. Zkus mrknout na stránky, třeba mají něco i v dospělých velikostech...
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Dnes jsme se se svědkyní toulaly po Brně. Byly jsme v Kampusu a ve Futuru. Pěkné boty mají v Humanicu - Mustangy a s.Oliverky asi do 1500 v Renu mají s.Oliverky slevněné na 1000 a našly jsme ještě CCC a tam mají bílé (i barevné) polobotky na nízkém podpatku za 400
Odpovědět
Článek se načítá
@kitinka76 tak to se dá. A vybrala sis?
Odpovědět
Já mám vybrané šaty v salonu Vera... a jsem spokojená. Paní byla moc ochotná, šatků na výběr mají taky dost. Potkala jsem se tam s jednou nevěstou a z Exclusive moc nadšená nebyla..
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Já už botky mám . Ale pro malou družičku jsme koupily botky. Jsem z nich nadšená. Může je pak nosit do klidně i do školy
Odpovědět
@kitinka76 A máš boty s uzavřenou špicí nebo otevřené úplně páskové? Líbí se mi jen třeba páskové nebo pásek, ale zase do toho bych nemohla mít svatební punčochy.
Odpovědět
Ahojte holky, já jsem si taky vybrala šaty v salonu VERA, byl to můj první a taky poslední navštívený salon, jsem s jejich službama nadmíru spokojená, jelikož šaty, který budu mít, tak měli jen v barvě ,, šampáň" a navíc větší, délka mi vyhovovali ale. Já jsem však chtěla šaty bílé, Tak mi je nechali ušít přímo na moji postavu a když jsem přišla na zkoušku, tak šaty mi u prsou nějak neseděli, odstávali, tak bez problému, mi je nechali ušít znovu, teď šaty krásně sedí. Takže jsem spokojená a můžu jen doporučit:-)
Odpovědět
@vartacka Ahoj, prosím tě a ušijí ti tam šaty třeba i podle vlastního návrhu s tím, že by si je salon třeba odkoupil? Kolik tě ty šaty vyšly?
Odpovědět
@lucousik Ahoj, jejda, tak to nevím, ale já si myslím, že by neměl být problém. Ale budoucí švagrová si nechávala šít šaty podle představ v Mikulově a byla moc spokojená a nemusila si je koupit, normal zaplatila jen půjčovné. Já si je taky budu jen půjčovat, i když je šili přímo na mě, vel. mám totiž 32-34, ale délku jsem potřebovala 36-38. Půjčovné mám za 7500Kč.
Odpovědět
V Mikulově, to myslíš asi v Madoře, že? No nic vyrazím do ulic a poptám se. :-) díky za odpověď..
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Mám uzavřenou špičku. Myslím, že v dubnu by mi mohly umrznout nohy. Ale na začátku září bývá ještě horko (vím, dcerka- družička má ten den narzeniny :-)) takže klidně nějaké páskové. A proč myslíš, že bys nemohla mít do páskových botů punčochy??
Odpovědět
Profilova fotka
@vartacka Jo, nám taky nabízeli ušití obleku pro ženicha. Ale nakonec jsme vybrali jeden co padl a stačí jen zkrátit kalhoty .-)
Odpovědět
@kitinka76 Jo, teplo bude, ale třeba když se budeme fotit tak aby to nevypadalo blbě. Třeba když si nechám vyfotit podvatek tak v páskových botech silonku... nevím no
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Tělové silonky ani na fotce nepůjdou vidět... A nebo chceš bílé??
Odpovědět
@kitinka76 chci bílé.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 Aha, tak to by mohlo být divné... to bych dala spíš uzavřené botky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
když jsem po svatbě vracela šaty do salonu Exclusive, měla jsem trochu obavu o zdraví paní majitelky :-) moje šaty měly utržený knoflíček a poutko na vlečku, jak mi kdosi přišlápl šaty. A šaty družiček! Jedna udělala díru do šifonu a druhá se asi nudila a poctivě vypárala všechny nitky, kterýma byl nařasený šifon přišitý k saténu :-D :-D Paní majitelka, ale byla velmi milá a trvdila, že všechno půjde opravit. byla jsem velmi spokojená s jejím přístupem!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Holky v Břeclavi jsou jen tyto dva svatební salóny?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie0904 žádný jiný jsem neobjevila :-| jinak myslím, že Břeclav není žádné velkoměsto a víc salonu by se tu ztěžka uživilo.... další buď v Hodoníně nebo Mikulov
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja mam saty z very a uzasna komunikace, holky tam byly milé prijemne ochotne...takze uvidime co pak vraceni ale taky verim ze ok:-)ted tam pojedeme i na zenicha tak uvidime:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?