Andělské svatební studio, Praha. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenost s tímto studiem? Napište mi prosím jaké, ať vím na co se připravit. Měly jste na první zkoušce nějakého rádce?
Odpovědět
1
2
8
Ahoj, já jsem tak byla na zkoušce.Je to tam krásne.Pridelili mi slečnu která sa celý čas věnovala jenom nám. Velice profesionálne jednání.Má to jednu nevíhodu.šaty ti musia sediet akurát protože je neupravují a to je dost problém.Mne tam nesedeli ani jedny a to mám súmernú postavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pibi, tak ja mam zrovna saticky ze svatebniho studia a zatim jsem byla moc a moc spokojena, ale jelikož jsem tam byla naposledy v unoru (svatbu mam v zari a byla jsem rada, ze ty moje vysnene jeste meli), tak tam jdu v pondělí na novou zkoušku..., nepamatuji si totiž jak jsou zdobene, zda kaminky či drobné perličky, tak uvidíme a oživíme si paměť. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Pibi, já mám taky šaty z Andělského a naprosto super i šaty i přístup i prostředí. Akorát doporučuju zavolat si tam a objednat se na zkoušku, já tam jela bez objednání a musela jsem přes hodinku čekat, než jsem se dostala na řadu. Ale stálo to za to, pak se mi úžasně věnovali a vyzkoušela jsem strašně moc šatů a slečnu co mi pomáhala to ohromě bavilo, takže pohoda a klídek. Objednávala jsem je v dubnu, tak jsem se bála, až se na ně pojedu podívat, jak budou vypadat, byla jsem tam v pátek na poslední zkoušce a šaty jako nové a už čekají jen na mě, takže super! Jo a na první zkoušce i teď na poslední se mnou byla mamina, rádce s sebou rozhodně doporučuju! Jo a nesetkala jsem se s tím jak píše Valleria, že šaty neupravují, spíš asi záleží kus od kusu. Některé šaty jdou upravit, některé ne. Ale to je ve všech studiích.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,také jsem se vdala v šatech z Andělského,můžu jen chválit,profesionální přístup,ochota,mají nejkrásnější šaty v Praze,nelitovala jsem 9,900.....
Odpovědět
ahoj pibi - no já měla asi smůlu a nemám dobré zkušenosti. Všechno na dlouhé lokty a šaty , které mi ukázali byly jiné a jiné, které jsem si odnesla ... byla jsem zklamána ... možná příště ? :-(
Odpovědět
nakonec mám šaty z nevěsty na Pankráci. Skvělé dámy, úžasné šaty. Skvělé šatičky pro družičku. A za 5 500 Kč. Tak snad se nic nepokazí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Pibi - připojuji se k Vallerii. Byla jsem tam na zkoušce - studio je opravdu na velmi dobré profesionální úrovni , ale i v mém případě byl problém s tím, že mi šaty neseděli. Krejčovské úpravy ( u mě by bylo nutné zmenšení korzetu a zkrácení délky šatů) slušně ale jasně zamítli - prý je dělají jen minimálně. Opakovanými úpravami se prý zhoršuje kvalita šatů. Nakonec jsem si vybrala v Pronuptii (v Ústí nad Labem) , šaty byly překrásné a s jejich úpravou nebyl žádný problém... PS : Co se týče rádce - já jsem v tomhle dost "samorost" - šla jsem sama a sama jsem si chtěla také vybrat. Řídím se vlastním pocitem a zatím se mi to osvědčilo. Rádce je určitě na míste, pokud bys třeba váhala mezi dvěma šaty a nemohla se rozhodnout...:o)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, tak jak jsem již psala, šaty pro mě a družičku, teď i boty a punčochy a úžasné šaty pro svědkyni mám z Nevěsty na Praze 9. Teď už dokonce sídlí v novém. Vřele doporučuji. V neděli tam vleču přítele na zkoušku, tak uvidím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vsem, taky mam spatnou zkusenost s Andelskym studiem, jela jsem tam s predstavou, ze tam si urcite vyberu, byl to prvni salon v Praze,co jsme navstivila a nic nemeli! vsecko bylo velke a navic saty neupravuji vubec!! ja mam konfekcni veliksot 36( 174cm a 54kg), ale dlouhe saty jsem pak mela nakonec 34 a to me tam pani prave rekla , ze tam u nich je 36 spis jako 38-40 a tim padem me ani ty nebyly:( takze jsem obesla dalsi salony a nakonec sehnala prekrasne satecky s Perfect day, kde maji i pro hubene nevesty jako jsem ja a hlavne SPLYVAVE SATECKY!!!!, po kterych jsem touzila.v Andelskem meli jen s obrucema:(
Odpovědět
Ahojky, moje kolegyně si v Andělském studiu půjčovala šaty a měla velmi nepříjemnou zkušenost. Ačkoliv mezi zkouškou a svatbou viditelně zhubla, týden před svatbou jí vybrané šaty byly malé. Je přesvědčená, že jí přinesli jinou velikost. Ta však na šatech nebyla vyznačená, a obsluha s tím byla rychle (a definitivně) hotová - prostě milá něvěsta ztloustla! Žádná omluva, žádná sleva, žádné pochopení, prostě jste tlustá a vyberte si z toho co nám tu zbylo - tři dny před svatbou. Vybrala si, ale naštvaná byla dlouho a apelovala na nás, abychom její zkušenost tlumočili dál :-S
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ja jsem si v lednu 06 koupila saty v andelskem studiu a vysli mi maximalne vstric, ikdyz jsem nebyla objednana. Jeste mi nabidli zdarma pujceni zavoje a pred svatbou vycisteni a vyzehleni satu. Byla jsem spokojena. Musite to brat i z te druhe stranky, nektere veci mohou nekdy byt i chybou zakaznic, nadarmo se nerika, ze nejhorsi prace je prace s lidma :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zajimalo by me, jestli ma nekdo zamluvene Impaly, jako ja:) dik a pa:)
Odpovědět
Článek se načítá
Vycistit a vyzehlit saty je snad povinnost salonu. Ja mam s nimi jinou zkusenost, sice jsem nebyla objednana, ale meli volno. Potoze nejsem uplne konfekcni postava, mela jsem problem, aby mi nejake saty sedeli. Vyzkousela jsem nekolik satu, ale zdaly se mi vsechny v jednom stylu. Protoze nic neupravuji, nemohla jsem si vybrat.
Odpovědět
Profilova fotka
lenkakrat: já jsem právě ráda, že nic neupravují, připadá mi, že se těmi úpravami šaty hodně ničí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Imzadi: já přece, dostala jsi ode mě fotky mailem? Jinak toto studio doporučuji, byla jsem tam objednaná, paní se nám maximálně věnovala a byla moc milá, blbly jsme tam skoro tři hodiny...nejlepší je se objednat někdy přes den, aby byl klid, poprvé jsem tam byla v pátek někdy po jedné hodině a v pohodě, pak jsem tam musela jít ještě jednou, protože mi poprvé nešel foťák, a to v pátek v 17 hodin a už tam byl slušný frmol...paní jsou profi, šaty jsou čisté a mají obrovský výběr, opravdu doporučuji :-)a taky jsem byla nadšená, že mají jiné číslování, normálně mám 38-40, ale v tomto salónu 36, takže paráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tereza: jo to číslování mě taky potěšilo :-) Mám taky 38-40 a byly mi i 36, takže to je rozhodně příjemné :-) Asi to mají jako marketingový tah :-D Mě se líbí jejich šaty Uriel (mají červený korzet) - asi si je i půjčím, jsou super.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem si taky nakonec vybrala v andělském svoje šatičky, mám velikost 36-38 a šatičky mám zamluvené v 34, padnou mi moc dobře, jen si musím pořídit botičky na vyšším podpadku abych necourala sukni po zemi, ale to se nějak zařídí. :-D Šatičky byly krásně voňavé a čisté, jako nové, holčina, která nás měla na starosti se nám po celou dobu věnovala, když jsme pak hodily řeč a zjistila, že se budu vdávat na Dobříši, měly jsme si co vyprávět, ona se totiž vdávala také tam. Po pár dnech rozhodování jsem zašla do salonu znovu a zaplatila zálohu, dostala jsem slevu 500,- za to, že jsem si vybrala po první zkoušce, taky mi půjčí ZDARMA závoj a věnují podvazek. Vřele doporučuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den nevěsty, tak já si napoprvé vybrala šaty v Andělském studiu, a přestože si je nakonec neberu (prodávám zálohu! nechcete?) tak jsem byla moc spokojená. Skvělý přístup, slečna moc milá a ochotná. Upřímně říkala ano ty, nebo ty vám nesluší. Přesto že nemám uplně supr postavu, byla mi převážná část šatů.....No ale tak jsme jednou šli s qualkou do půjčovny u nás, kde jsem oblékla drůžičky a paní nám ukázala úplně nové francouzské vlečkové šaty no a já od toho dne nespala :-) Tak jsem si je běžela vyzkoušet a padly dokonale. Navíc jsou opravdu nádherné a jemně zdobené v barvě šampaň, krásně zvýrazňují pas a nemají žádná ramínka. Ty jsem nefotila, protože budou mít 4.8. premiéru :-) A ačkoli je tady jen malá půjčovna a není to Praha, jsou to profíci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte nevěstinky, já mám taky zamluvené šaty v andělském studiu a jsem moc spokojená. Personál moc milý a ochotný, šaty jsem si zkoušela asi patery a měla jsem problém vybrat ty správné protože mi všechny padly dokonale, taky mám velikost 38-40 a šatičky mám 34, což mile potěší. Závoj a spodnička zapůjčení zdrama a na zkoušce týden před svatbou věnují podvazek v barvě v jaké si budete přát, to je taky plus. Vřele všem doporučuji vyzkoušet i šaty, které si myslíte že vám slušet nebudou na těle vypadajíúplně jinak. Mám nějaké fotečky ve svém albu klidně mrkněte,pěkné plánování přeji http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Ahojky, chtěla bych se zeptat, kolik se tak pohybuje půjčovné a na kolik dní šaty půjčují...Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Šaty z nové kolekce jsou od osmi do 10 tisíc, starší levnější. Je výhodné si napsat o ten jejich katalog (kontakt mají na webovkách), protože v něm je kupón na 10% slevu. Půjčují většinou od pátku do pondělí do 14 hodin. Taky prodávají šaty ze starších kolekcí a ceny jsou jako půjčovné 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidám: obsluha max. profesionální, mladá paní se ještě vydržela celé ty 2 hodiny usmívat, klobouk dolu :-N Šatičky moooc pěkné, hlavně tím jak jsou jiné než průměr a hodně výrazné, na fotkách ukážou asi nejlíp. Já si tam nakonec nevybrala, protože mi výškově nesedli. Ty které bych chtěla není možné na délku upravit, ale jinak spokojenost 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevíte náhodou, zda už dostali šperky?
Odpovědět
byla jsem tam včera, naprosto dokonalé - přišla jsem o chvilku později, paní se mnou "přetáhla" o půl hodiny pracovní dobu, kdy na ni už čekal manžel šatičky nádherné, a asi budu kupovat - a to jsem původně chtěla jenom šít!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, reina - prosím tě a za kolik se tam pohybují ceny šatů k prodeji? Díky
Odpovědět
evar: počítej že šaty stojí okolo 20-25 tisíc, tak mi to řekla paní když jsem tam byla včera, a dneska mi volali že za 13.500,- zohledňují hlavně to, kolikrát byly šaty půjčeny, a prodávají většinou po sezoně = na podzim, ale ty moje naštěstí má někdo půjčené ještě "přede mnou", tj. v červnu, a potom už nikdo, i proto mi je můžou prodat jinak - úplně nové budu asi pěkně mastné, to raději ani nezjišťuju... reina
Odpovědět
Profilova fotka
terez, budu tam na sperky volat asi v pondeli, ze bych tam kdyz tak zasla:) take chci koupit:) a vyzkouset botky od kadaha, abych si je pak mohla objednat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
imzadi: botky už mám odtud koupené a jsou boží, zítra tam jdeme s mamkou vyzkoušet šperky k šatům, už se moc těším:-)bohužel přítelova sestra - vrchní sedmnáctiletý kritik nepřekecala rodiče k napsání omluvenky a já jsem si to potají "nelajsla", tak to budeme muset zvládnout sami s mamkou a paní andělskou svatební :-)jinak do tel. mi říkali, že už šperky přišly, tak jsem moc zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a ty moje šaty ke koupi by vyšly na cca 50 000,-Kč, takže raději půjčuji a doufám, že vydrží 7.7. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
terez, tak jak jsi dopadla? ja tam byla v patek, ale sperky jsem nekoupila, maji hlavne veci s perlickama, a to se dle me k tem impalam nehodi...tys neco koupila? jeste sem si chtela koupit samodrzky, ale nemeli moji velikost, ty maji prijit ve stredu...ale koupila jsem si super kalhotky:) mam je v albu:) a na zkousku par kyticek do vlasu...boty jsem jeste neobjednavala, je problem s tim 10 cm podpatkem :-(
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?