Andělské svatební studio, Praha. Máte tam vybrané šaty?

Ahojte, máte některá vybrané šaty v Andělském svatebním studiu v Praze? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Odpovědět
Já mám šaty zamluvené od konce listopadu. Byla jsem spokojená, uvidím, jak dopadnou další zkoušky. Co doporučuji: 1) Akce, kterou mají na stránkách je tam už od toho listopadu a pořád tvrdí, že za pár dní je konec. Takže cenou se nestresovat, akce je tam pořád. 2) Šaty se tam nevybírají na živo, ale nejdřív z katalogu. Takže je fajn mít představu, co člověk chce. Já si vybrala a pak mi slečna stejně ještě nanosila další podle toho, co jsem jí řekla. 3) Prý mají všechny šaty na webu - přibližně je to pravda, ale já mám šaty, které na webu jsou ve slonové kosti a já je mám v bílé. Jinak já jsem tam šla už s dosti přesnou představou, co chci. Byla jsem předtím v Klenoidu, kde mi slečna poradila, co mi sluší - střih, barva, velikost. Takže v Andělském studiu jsem už tolik rad nepotřebovala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
No mne sa tam pacilo viac siat. Boli fakt pekne. Ale na co som narazila a co ma sokovalo bolo, ze ziadne saty nechceli upravit. Ani skratit, zuzit alebo pridat ramienko. A este boli sokovani, lebo o upravovani svatobnych satov nikdy nepoculi. Tak to som bola v soku ja. Predsa nesedi kazdej konfecna velkost. Vzdy a vsade sa to trochu upravuje. Bola to skoda, lebo saty mali pekne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
NEDOPORUČUJI!, jakmile zaplatíte zálohu, majitelka se o Vaše přání nestará, nezvedá telefony, vše nechává na svých podřízených. Opakovaně nepřišla na moje zkoušky (přešívání), přesto, že jsem žádala aby dorazila a sama se přesvědčila, že co slibovala nelze dodržet....
Odpovědět
Původně jsem tam měla vybrané šaty, ale nakonec jsem rezervaci zrušila a vybrala si jinde. Slečna se ke mně v průběhu zkoušení chovala velmi mile, nicméně na některých šatech bylo dost vidět časté půjčování a nejednalo se zrovna o novou kolekci. Jestli mohu doporučit, tak stojí za to navštívit salon MAGNOLIA, který je asi 10 minut pěšky od Andělského studia, kde jsou šaty krásné, nové nebo jako nové a opravdu zajímavé modely, prostě jiná liga než Andělské studio. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?