Svatební catering - vše na jednom místě

Ahoj, rozhodli jsme se mít trochu "na poslední chvíli" svatbu - a to koncem září. Máme vybrané místo (Peckův mlýn), zařízenou matriku, seznam hostů cca včetně dětí. Chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti s cateringem - rádi bychom maximum věcí od 1 dodavatele, chceme pouze raut (oběd, večerní). Párty stan (jak velký je potřeba, aby to bylo pro 50 hostů komfortní?) - včetně stolů, židlí, nádobí, jídla, obsluhy... (na co je důležíté nezapomenout???). Výzdobu si chceme částečně zapůjčit, částečně připravit sami. Nápoje si budeme kupovat taky sami. Oslovili jsme několik cateringů, ale uvítala bych pro srovnání, kolik jste v podobném rozsahu hostů a služeb platili vy. Moc děkujeme za každou radu. Nechceme žádný luxus.-), ale takovou příjemnou pohodovou oslavu, kde každý najde něco dobrého i hezkého na pohled.
Odpovědět
Profilova fotka
@wwwendulka Ahojky, vidím, že jsi tu řešila totéž, co my řešíme v současné době. Jak jste to nakonec pořešili a jaké to tam bylo? :))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@wwwendulka @wevu Ahoj mate nejake reseni? Resim presne to same tedka-) Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, kdybyste stále ještě sháněli, mohu vše sehnat. Catering, mám výzdobu na zapůjčení a zařídím i party stan a nábytek. V případě zájmu, prosím o odpověď. Děkuji :-)
Odpovědět
@janasekcer Posíláme několik fotek pro inspiraci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?