Svatební rozpočet. Na kolik vás vyjde?

Už jste počítali, na kolik vás svatba vyjde? Kolik vás co stojí a kolik budete mít hostů apod.? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V podstate se to uz rozebiralo na jinem vlakne. Na hostinu nas bude 35 a uplne se vsim vsudy by nas nemela svatba stat vic nez 50 tis. (vcetne mych bot, doplnku, kytek, kolacku...). Nechci se v necem omezovat, chci si ten den maximalne uzit a mit na co pamatovat. Zatim mam v rezerve asi 8 tisic, coz je celkem slusne a nejspise padnou na dekorace :-)
Odpovědět
Ahojky holky, tak my máme na hostinu 30 lidí, včetně 4 muzikantů a jednoho kameramana. Celková svatba by nás měla vyjít max. na 70 tis. i s hostinou. Taky jsme se v ničem neomezovali a podle toho to taky dopadlo! Ach jo, tolik peněz! :-) Ale je to jednou za život ne!
Odpovědět
Ahoj holky!Tak nás bude 50 a zatím jsme utratili za přípravy 14tis (záloha v penzionu,poplatek za to,že se bereme mimo obřadní síň,prstýnky,šaty pro družičky,záloha na moje šaty a moje botky),rozpocet na hostinu máme 60tis (obed,vecerni raut,oblozene misy,ovoce,ubytovani vsech hostu a snidane druhy den).Nemáme ale ještě dort,výslužky,zvací koláčky...prostě sladké a nevím kolik dáme za oznámení (dělá nám ho známá). Jsem sama zvědavá jaká bude finální částka :-( Řekli jsme si ale,že když velkou svatbu,tak se vším všudy,však je to jen jednou za život :-D Přiznám ale,že nám část hradí rodiče :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak nás bude na oběd cca 25 a večer do 40 lidí a zatím nám to vychází na zhruba 70tis. se vším všudy. Když se to sečte, tak se člověku protočí panenky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem hodila pár čísel na papír, něco samozřejmě odhadem. Všechno, včetně hostiny pro 30 lidí, mi předběžně vychází na 50 tis. Ale opravdu hrubý odhad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki ilci a spol, taky jsem to několikrát počítala a při obědě pro 30 a večerním rautu pro 50 to stále vychází +-55 - 60 tisíc. doufám, že se to výše nevyšplhá. kompromisy dělám stále - doma dělané oznámení - bude levnější ale zato pronájem hradu s tím pohne nahoru. ahojki
Odpovědět
ahoj nevěsty, svatební oběd se chystá celkem pro 50 lidiček, večer přijde navíc 25 kámošů, rodiče to bude stát cca 35 Kč a nás s přítelem taky. A mám pocit, že jídla, pití a dobrá kapela jsou základ, tak jsme nešetřili ;-)
Odpovědět
Já jsem bohužel udělala tu chybu a sečetla jsem to. Udělalo se mi špatně, ale řekli jsme si, že do toho půjdem. Ta suma je skoro neuvěřitelá, ale není divu - jen skoro 40 tisíc dáme za ubytování hostů. Hostů bude 60 a budou mít od cca 12 hod zajištěné občerstvení před obřadem, po obřadě bude hostina, večer pak raut s grilováním a hudbou - všechno pořádá zámek, kde se ta legrace koná a ještě k tomu platíme za pronájem rautových stanů, židlí a tak. Radši sem tu celkovou sumu psát nebudu 8-)
Odpovědět
Teda Rybushko, s tím ubytováním jsi mě dostala! Ale zámek je zámek ..... Ty i Tvůj nastávající a všichni ostatní budete ale mít krásné a jedinečné zážitky, tomu věřím! holky, já čučím na ten svůj příspěvek a napsala jsem, že to bude stát 35 Kč - holt jiný kraj, jiný mrav :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.my budeme mít 45 lidí.Všechno si zařizujeme sami.Místo(nově renovovaný statek u přehrady a s bazénem) na kterém bude oslava a 25 lidí tam přespí, máme půjčený od příbuzných zdarma ,takže hodně ušetříme.Předpokládám,že nás to vyjde na maximálně 30 tisíc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja pocitam, ze v prumerne restauravi by to mohl byt tak 500,- na osobu, ne? A jak to mate s alkoholem? My si muzem tvrdy alkohol a vino donest, takze v restauraci budem platit jen jidlo, pivo a nealko. A kdyz budeme mit 40 lidi na obed a vecer jich dorazi jeste tak 10, tak pocitam 30-40 tisic. Myslite, ze je to mozne?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám v restauraci řekli, že svatby, co už u nic letos byly, vyšly se vším všudy pro 30 lidí na 20 tis. Ale fakt záleží na pití, jídlo si každý dovede spočítat, že :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my si všechno s přítelem chystáme sami a bude to vandrácká svatba, u kamaráda na zahradě (párty stany, sele, uzený maso, pivo, víno atd.). Oběd teda bude v restauraci (cca 20 lidí -jen rodina) a po obědě se přesuneme na tu zahradu a tam přijde dalších tak 20 - 25 lidí, a celý nás to vyjde včetně oblečení pro mě a ženicha a prstýnků a kytek a cukroví asi na 40 tis. I tak je to dost :-)
Odpovědět
My máme hostinu ve škole, kde mají prostory připravené pro tyto svtabní účely, mělo by to vyjít docela levně, obsluha budou děti, které se tu učí. Jídlo by mělo vyjít max. 500 Kč na osobu. Alkohol si přivezeme sami, jelikož víme, kdo co pije, tak se to dá zvládnout. Pozvali jsme si hosty, které známe, takže nepředpokládám, že budou schválně objendávat whisky apod. a navíc, dražší alkohol nekupujeme! vyjímkou je snad jen tequila, která je velice oblíbená ( hlavně bouchaná). Na oběd máme pozvaných asi 40 lidí a na večer asi Dekoraci stolů mi udělají dle mých přestav, kterou mohu den předem ještě doladit např. dárečkami pro hosty apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, holky vy me děsíte, my máme hostinu objednanou v restauraci, kde teda cele menu vyjde na osobu na 270,- Kacek + nejake to pití - jsme na hostinu jen rodina - 13 lidí - takže počítám s maximálně 8 tisíci. Je pravda, že tam teda chce strávit jen oběd, protože večer budeme mít přichystaný sál, kde budeme mít udělaé obložené talíře a pití svoje, takže to už je neco jinyho.
Odpovědět
Ahojky nevěsty! Tak mňa to trošku zmiatlo,pretože u nás sa traduje,že svatbu musia platit rodičia oboch partnerov. Ak na to rodičia nemajú alebo za nejakých okolností sa na financovaní nechcú či nemožu podielat je velka hamba!Tak my sme vlastne z obliga-a máme štěstí.Jinak budeme mít 35 hostú a přípravy jsou neuvěřitelné.Mamka trvá na tom,že bude obřad ve 14 hod a je naplánovano 4x velké menu k jídlu. Objednala 1000 dortů..... no hrůza. Ještě,že to opravdu neplatíme my!Tak nám všem držím palečky
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem mému milému prozradila cenové relace, které se to objevují a protočily se mu panenky. Aby z toho ještě nevycouval :-( U nás to vypadná taky na 20 - 25 lidí na hostinu, k večeru se vymění generace, někdo odejde, víc jich přijde... Pro mladý by bylo sele, občerstvení, nealko a pivo. Tvrdý by si asi platili sami - jinak to bude děsná pálka. Ale až to všechno spočítáme, tak to možná ještě změníme :-D
Odpovědět
Ehmm, no tak já jsem původní rozpočet udělala ještě před svatbou a bylo to cca 140 tis. no a to mi doma neprošlo - skoromanžela málem šlehlo :-( Ale já počítám rozpočet se vším - i s mým spodním prádelem pod svatební šaty. Hostina vyjde na cca 50 tis. a zbytek věcí šaty, prstýnky, doplňky, oznámení atd atd atd na dalších 50. Svatbu si platíme sami a 2 měsíce po svatbě by jsme se měli stěhovat do nového bytu a pak teď všechno přepočítávám na dlaždičky, žaluzie, baterie, ledničky a pračky :-) a když si uvědomím, kolik by toho bylo za to co dáme za svatbu, tak to taky skoro nerozdýchám :-|
Odpovědět
Ahojky prosim mate nekdo odkazek na vazanku s perlou uprostred neni to klasicka kravata? A prosim sissley o odkazy na to krasne spodni pradelko. Dekuji email je pechovazdenka@seznam.cz
Odpovědět
barbuska pokud myslíš něco podobného, co mám já v albu - taková ta kratičká načechranější kravatka s nějakou ozdobou, tak to je francouzská mašle, nebo ty myslíš asi anglickou mašli. Dává se většinou ke košilím s malinko jiným límečkem, ale není to pravidlem. http://kroutilova.vyrobce.cz/francouz... http://kroutilova.vyrobce.cz/anglicka...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My pocitame tak max 120 tisic. Saty, prstynky, oblek, boty atp nas zatim vysly na 55 tisic a hostina i s ubytovanim pro 55 lidi (na obrad) + 15 dalsich lidi na vecerni party nas vyjde tak na max 70 tisic, ale spis mene. Nikde jsme zbytecne nevyhazovali, ale zase nijak moc nesetrili. A kdyz k tomu pripoctu 55 tisic za svatebni cestu, tak uz ta konecna suma je skoro kriticka :-| Ale svatba je svatba 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem to všechno sčítla .. svatba se vším všudy nás přišla zhruba na 70 000,- Kč. Hostina byla pro 60 dospělých a 9 dětí .... k jídlu klasika .... obídek knedlíčková polévka a svíčková, večeře minutka z kuřecího masíčka. Z alkoholu se podávalo všechno mimo drahé whisky atd. Hostina byla v hospůdce takže samozřejmě s obsluhou. Cena hostiny nás velice mile překvapila .. a to jsme se neomezovali. Ten zbytek je za kameramana, fotografa, prstýnky, cukrovíčko, koláčky, šaty, kytičky,....... pohoštění doma... No není to málo, ale kdyby se to "postupně neshromažďovalo" na svatbu tak bychom ty peníze stejnak neviděli.
Odpovědět
Tak to mi budeme mít 35 až 40 lidí na oběd a 100 až 120 lidí večer. Oběd bude klasika a odpoledne budeme péct prasátko, kuřátka uzený a budou řízečky, dále sladké dortíčky a koláčky, atd. Kalkulaci zatím moc neřeším radši :-) ale je to jednou za život :-| Myslím si že ze vším by jsem se měli vejít do 70 000 ale jen proto že to nemáme v restauraci ale v myslivecké chatě, nemusíme zajištovat ubytováni ale přitom hostinu nám zajištuje firma. takže si nemusíme dělat starosti s obsluhou atd.
Odpovědět
Profilova fotka
luckyhoney - můžu se zeptat, na kolik vás vyšla hostina? Myslím jídlo + pití. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ilci - rovných 34 000 :-D zírali jsme jako blázni, měli jsme připraveno 50 000 ... takže zbylo na svatební cestu :-D Musím hospůdku moc pochválit, protože po svíčkové se všichni ještě teď olizujeme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je bomba :-o Já počítám, že pro 30 lidí tam necháme 20 000 :-|
Odpovědět
Ahojky holky, konečně už jsem dala nějak dohromady náš svatební rozpočet! Celková svatba nás vyšla asi na 65.000,- Kč, z toho hostina stála pouhých 9.240 Kč! Měli jsme 30 lidí a z toho ještě stihl můj dobrosrdečný ]-( otec pozvat každého na panáka na náš účet! Vypilo se dost alkoholu a hlavně limonád, který jsou snad ještě dražší¨a snědl kopec jídla (předkrm, polévka, oběd, večeře) takže jsem celkem mile překvapená!! Měli jsme hostinu na vesnici takže jsme neplatili nic za pronájem :-) No celkem pohodička! :-) Nemějte strach holky, ono to vždycky nějak dopadne ale lepší je počítat s tím že to bude dražší aby Vás to potom nezaskočilo!!!¨ :-) Přeju hodně štěstí všem nastávajícím i novomanželkám! :-)
Odpovědět
Kristo, s tou hostinou je to síla.9.240.-To jste měli zadara.Nás svatba vyšla cca na 63tis, ale to jsem dnes narychlo spočetla v práci a zaokrouhlovala směrem dolů, takže ta asi bude o něco víc.Z toho hostina stála 29000, - 27 lidí, se mi snad zdá, že nás ošidili protože: byly tam 2 děti, ty nepily, další pít nemohla, pak dva odjeli docela brzo a nepili, má babička také nepila a vím, že ještě dva nepili a vlastně ještě jedno dítě.Rozpočet byl na 22000,- jídlo museli vědět dopředu cenu, tak se to muselo zvýšit o to pití.mno třeba je to tím, že všichni nakonec pili matonky, no ale stejně, takhle se seknout o 7 tisíc.....
Odpovědět
Domino, to je teda drsný! 29.000???? To je opravdu síla!!! A vy jste měli hostinu někde v centru Prahy?? Ať to počítám jak počítám, tak u nás se toho vypilo a snědlo opravdu hodně, byla jsem mile překvapená že je to takhle málo asi by mě trefilo kdybychom měli platit skoro 30.000,-, to snad ani neni možný! A co jste měli k jídlu? Matonky jsou sice drahý ale na 7 tis. Vás asi nevyšli ne ;-) Já si teda myslím že Vás zcela jistě natáhli, pokud jste neplatili třeba ještě nějakej pronájem a hodně za jídlo. U nás je to taky tím, že nám nepočítal jídlo které jsme měli dopředu objednané ale jenom jídlo které se nakonec snědlo: příklad: objedů bylo objednáno 30, ale nakonec si asi dva lidi nedali, takže nám počítal jen 28 porcí! :-) Myslím že v tý hospodě u Vás jsou asi pěkný dobráci :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?