Svatba s cizincem v Čechách

Ahoj holky. Mám to docela na poslední chvíli. Chceme svatbu začátkem září tohoto roku. Přítel je Angličan a já jsem z Čech-z Kolína. Bydlíme spolu v Anglii. Takže vše musím organizovat na dálku. Počítáme asi s 50 lidmi-z toho asi polovina přiletí-takže budou bez aut. Už máme jasno v tom že ubytováni platit nebudeme jen jim navrhneme pár míst kde se ubytovat. Rozpočet tak max do 120 tisíc. Obřad na radnici nechci, ráda bych na zámku (pokud to nebude moc drahé) a nebo klidně i někde na statku nebo tak něco. Zvažují svatbu-vše na jednom místě. Hlavně aby to bylo hodně romantický. Teď ta zásadní otázka- jak to vyřešit? Jak vybrat místo? Můj první nápad byl udělat to někde v Praze- pro přítelovu rodinu by to bylo výhodný-mohli by si i prohlédnout Prahu a byly by ubytováni na místě svatby. Jenže v tomto případě se bojím aby se moje rodina necítila ukrivděná že oni musí řídit a tak nemohou pít. Má někdo nějaký návrh? Pak taky mezi rodinami je jazyková bariéra. Jak to udělat aby se všichni bavili a nebyla nálada na bodu mrazu? Prosím pomoooooc...
Odpovědět
Dobrý den, napadlo mě, co udělat svatbu v Kutné Hoře? Když by se musela přítelova rodina přesunovat, tak pouze vlakem do KH. A Vaše rodina může mít zajištěn rozvoz.
Odpovědět
@pausini myslím ze by to bylo pro ne moc komplikovaný. Neumí česky a pak ty vlaky v Čechách jsou docela hrozny. Radši Prahu a okolí. Ale dekuju za navrh ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?