Svatba pro cca 45 lidi vcetne noclehu

Profilova fotka
Ahoj nevesty Planujeme s pritelem svatbu na pristi rok Srpen 2018, pocitam s cca 45 hosty plus deti, vetsina do dvou let. Chceme svatbu pres vikend, planujeme si pronajmout statek u Klatov abychom mohli ubytovat hosty a mit vse v jednom, ale nevim zda nas rozpocet je realny. Na kolik vas vysla hostina? Pocitame Jen s oblozenymi stoly a grilovanim vecer a cibulackou na rano.
Odpovědět
Ahoj, mám cca 50 hostů, oběd plus večer raut - chceme celkem bohatý. Počítáme 1.000,- na osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče samotné hostiny nemáme oběd a počítám 700,- Kč/osobu s jídlem v restauraci. Svatbu také až příští rok ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 mohu se zeptat, kde to plánujete? Protože záleží na tom, kolik spolkne pronájem statku. My to máme přes víkend taky, skoro vše svépomocí (i jídlo) , bez klasického oběda atd, 60lidí včetně dětí a osob typu hlídačka dětí. Spočítáno to je na 150tis. Je dobré počítat s 1000,-/os (i na dítě)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 a máme to letos v červenci, Plzeňský kraj
Odpovědět
Profilova fotka
@indigent mame zatim predbezne zamluveny Statek Ujezd, budeme platit cca 50 tisic za pronajem na dve noci a pronajem veskereho vybaveni a vyzdoby, coz se mi zda super cena oproti jinym mistum kde chteli 80 tisic za najem. Jidlo a piti si muzeme zajistit sami a par hostu budeme muset ubytovat mimo statek ale doufam ze se celkove vejdeme do 200 tisic.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 jj, na statku v Újezdě, jsem to chtěla taky. Byli jsme se tam i podívat. Bylo to vážně kráásné!! A nebude platit cca 50tis, ale rozhodně 50 tis za 2 noci, při určitém počtu hostů. Když bude počet větší, tak se platí dalších xy tisíc navíc. Majitelka statku je super, moc milá paní. Vše co má ráda půjčí, něco zdarma, něco za poplatek. Ale pokud bys potřebovala někoho, kdo umyje nádobí, sklo, bude nalívat pití, tak za vše navíc se platí. Párty stan např., elektřina myslím že taky, sklo... 20tis byla vratná kauce. Pozor na noční klid, je to uprostřed vesnice. Ale další ubytování je hned "přes ulici". Co jsme to spočítali, tak by nás to stálo cca 80tis, jen pronájem a poplatky okolo (a to nemáš stoly, židle, gril, pípu). Nakonec to máme na Peckově mlýně a bude to jistě taky super. Na celý víkend to máme za 25tis. Co jsme ušetřili na Újezdě, za to máme živou kapelu.
Odpovědět
@indigent Neplatí se náhodou i na Peckově mlýně za tohle všechno? Pokud vím, tak 60 lidí se tam bez párty stanu usadit nedá a majitelka chtěla za kde co zálohu a další poplatky. Spíš mě udivovalo, že narovinu říkala, že na raut a odpolední zábavu chodí "na návštěvu a jídlo" mezi hosty... 25tis je sice super cena, ale s tímhle vším okolo je to mnohem více. Nehledě na to, že tolik se do ubytování nevejde a majitelka nám tvrdila, že tam nebude spát ani noha navíc oproti počtu postelí.
Odpovědět
Profilova fotka
Párty stany, pivní sety atd jsem si zařídili, pípu má a ještě jednu jsme si půjčili. Jsou tam ještě jejich stoly židle, lavičky, křesílka a ty můžeme použít. Jediné, co chtěla navíc je el. a pípa, vratná záloha 3tis (Takže za objekt platíme necelých 30tis). Kapacita je 22 lůžek a něco málo (babičky) máme ubytované bokem. Ale jinak ano, je přítomná na místě, ale nikam "neleze" Nepotřebujeme tolik ubytovací kapacity, pač jsme plzeňští a 70% našich hostů také. @k_pecicka
Odpovědět
@indigent Tak tedy nevím co tvrdila vám, ale nám narovinu říkala, že si chodí posedeť do těch párty stanů taky a i ochutnat jídlo. Chápu, že tam nevěsta před svatebčany scény asi dělat nebude, ale mě jenom spadla brada, když nám to při prohlídce mlýna říkala :).
Odpovědět
Profilova fotka
@k_pecicka Nám něco takového neříkala a to jsme u ní byli už 3x....Rezervovaný termín máme už od 02/2016 a ještě nikde jsem nečetla křivého slova. Není nic jednoduššího, než si to ošéfovat smlouvou. Místo už kvůli tomu neměním ;-) Ale děkuji za postřeh. @zuste87 já bych to klidně na Újezdu udělala, ale tu první noc(z pátka na sobotu), by nás tam bylo jen 7 včetně našich dětí a 25tis bylo dost na jedno přespání. Jak to budete mít vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@indigent nam pani napsala ze za noc to bude 20 tisic plus 10 tisic za pujceni veskereho vybaveni, a dekoraci. Maji tam 26 luzek coz z poloviny asi a plno s uz v Patek jelikoz pritel je cizinec a jeho rodina nam pomuze s vyzdobou atd. Podivam se jeste na to base misto, nejradsi bychom nejaky statek na samote maximalne hodinu a pul od Prahy ale nemuzu nic jineho najit. A pokud neco bylo tak chteli 80tisic za noc a jidlo a Piti se muselo zarizovat pres ne coz nechceme.
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že s Újezdem rozhodně nešlápnete vedle ;-) @zuste87 Statek Všetice, Statek Benice, Klokočkův Mlýn, Statek Kloubek, Statek Vletice, Statek Benátky... francouzko/českou svatbu jsem absolvovala v Praze na Císařské louce a musím říct, že super. Statek Ondříkovice, Hotel Lions Nesuchyně ale tam asi nepůjde ten NEcatering, Statek Blažejovice... samá krásná místa, asi by stálo za to zjistit cenové nabídky s a bez cateringu. PENSION STATEK s.r.o. Dynín v Jižních Č., krásné jen asi dál než bys chtěla. http://www.statek-penzion.cz/c-14-sva...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@indigent dekuju moc, urcite to vsechno prozkoumam 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@indigent ten statek ondrikovice vypada super 😊 Dekuju za tip 👏🏼
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 jj, Dita P. tam měla svatbu :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Hlavně si prostuduj recenze... cokoli se mohlo samozřejmě změnit, ale raději posílám odkazy ohledně Ondříkovic. http://www.matkavari.cz/me-svatebni-s... http://www.beremese.cz/forum/misto-sv...
Odpovědět
@zuste87 ...my měli 45 hostů, představovala jsem si tak 60tis na začátku a nakonec se nám to vyšplhalo na 100tis komplet. A to jsme se dost drželi při zemi a nevyskakovali si a ubytování si dokonce hosté platili sami.
Odpovědět
Profilova fotka
Uz mi poslali kalkulaci a vychazi to docela draho 😔 Chteji 58tisic plus 15%dph plus jidlo a Piti pouze pres jejich reatauraci. Jeste jsem narazila na Peckuv Mlyn kde je to o dost levnejsi a Piti a jidlo muzeme mit svoje.
Odpovědět
@zuste87 ahoj, my jsem řešili kde udělat svatbu na září 2017 (hledala jsme v okolí Písku) a když to bylo v nějaký restaraci nebo statku s restaurací, tak to nejlevnější co jsem našla byla kalkulace 1000,- kč / osoba včetně pronájmu a obsluhy (jdlo oběd + raut bez specialit + pití). To pro nás bylo také drahé, dát za místo s jídlem 60.000Kč ... Proto jsme se nakonec rozhodli pro pronájem místa (chalupa s kuchyní bez reastaurace) a sami si zařídíme pití a jídlo + to doplníme koupeným cateringem od učňovské kuchyně (lidí si je chválí, že je to chutný a levný a udělají na přání cokoliv). Hodně zdaru, pa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barapp neco takoveho take hledame 😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Nás vyšlo jídlo (myslím polévku, svíčkovou a večerní raut) na 16 000 pro 45 lidí. Za dort, koláčky a cukroví jsme platili nějakých 9 000 a pivo 50l, víno 30l a malinovka 30l bylo tak za 3 500 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@k_pecicka Tak paní Janochová na Peckově mlýně nic nekontrolovala, nikam nechodila, dokonce seděla s manželem na své terase a grilovali. Sama jsem jim pak odnesla kus svatebního koláče:) Bylo jen nutno všechno dohodnout a vyřešit zavčasu. @zuste87 měli jsme to více méně vše homemade a byl to záhul,ale všichni byli nadšení. Mlýn byl za 26tis včetně elektřiny na víkend a půjčeného skla a pípy. Pití bylo za 16tis, jídlo za 10tis pro 63 lidí vč.dětí a děsně moc nám zbylo. Celkem nás to vyšlo na víkend ,bez živé kapely, asi na 110tis všechno, což je na víkend úplně super
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?