Svatba Pluhův Žďár - cenový rozpočet

Profilova fotka
Ahoj :-) Je tu někdo, kdo měl hostinu nebo i obřad v Pluhově Žďáru? Ráda bych získala nějakou cenovou představu. Kolik vás vyšlo jídlo i s rautem na večer na osobu? Kolik ubytování? Budu vděčná za každou zkušenost či radu. Díky :-) Lenka
Odpovědět
Já jsem jim docela nedávno psala, jestli mi mohou říci aspoň předběžné části. A oni mě téměř doslova poslali do háje, že jedině osobně a jinak mám smůlu a když jsem jim mejlem poslala vše, co bych jim řekla osobně, tak mi jen napsali, že mým požadavkům nejsou schopni vyhovět. A nic víc. Takže jen z toho chování jsem si oddychla, že to tam nebudeme mít. Absolutně nechápu, ale asi mají tolik zájemců, že se nemusí chovat slušně. A to upozorňuji, že jsem po nich téměř nic nechtěla, neměli důvod mi napsat, že nemohou vyhovět, spíš to bylo, že nechtějí. 20 lidí na oběd, 30 na večer. Nechtěla jsem nic navíc, žádné blbosti, kvůli kterým by nemohli vyhovět. Jen mě zajímalo, kolik u nich vyjde ten oběd a raut. Ale jsou ochota sama. Ale jsem ráda, aspoň se nemusím rozhodovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Díky za tvůj poznatek. Myslela jsem si, že to bylo asi nějaké nedorozumění, ale teď sama vím o čem to je ... Pan provozní mě nakonec taky vyšachoval ... prostě pokud plánuješ svatbu pod 200 tisíc, tak si tam člověk asi neškrtne. Takže hledám dál.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?