Rozpočet na svatbu pro 36 lidí

Ahoj, chtěla by jsem s zeptat zda je možné uspořádat svatbu pro 36 lidí do 40000-50000kč v Litoměřicích a okolí? :-) Předem moc děkuji :)
Odpovědět
Ahoj, zaleží co všechno se má do ceny vejít- jestli jen oběd a raut, nebo i prstýnky šaty květiny. My budeme mít jen oběd pro 20 os, a rozpočet je se vším všudy cca 70.000,- Dle mého se do rozpočtu vejdeš s rautem, ale ne se vším všudy.
Odpovědět
přítel oblek a boty má, takže ten do toho nepočítám, jinak vše ostatní.. :)
Odpovědět
My budeme mít svatbu cca pro 35-40 lidí a rozpočet mám 70 000 Kč. Ale mám v tom započítané vše, co je potřeba (šaty, prstýnky,kytice,oběd, večerní raut, kapela,fotograf,poplatky za obřad,doprava,zákusky,koláčky,pití, apod.) Prostě vše základní a budeme hodně rádi, pokud se do 70 tisíc vejdeme, spíše počítám ještě s nějakou rezervou min. 10 000.
Odpovědět
@gabi106 Za předpokladu, že si jídlo budete dělat sami, že nebudete nikde hradit prostory, že si koupíš šaty v bazaru (třeba zde), fotografa zaplatíš jen na pár hodin a stáhneš i náklady za muziku, svatební oznámení atd., tak se to zvládnout dá, ale bude to hooodně homemade. My měli podobný počet a jen jídlo pití (a to jsme měli výhodné, myslím) v restauraci zpravidla nedostaneš pod 1000 Kč na osobu...
Odpovědět
@gabi106 Dá, když budete skromní a nebo rozumně vyberete čas, místo a jídlo:) Kdybyste měli obřad např. v 15hod., tak potom už odpadá oběd:) byl by jen raut a párty..což by ušetřilo spoustu financí si myslím..kolem oběda se můžete fotit a nebo mít někde mimo jen s úzkou rodinou oběd - a nebo vůbec a jen ta část od obřadu ve 3 odpo..
Odpovědět
Je to reálné, ale budete si rozpočet muset hlídat :-). Není potřeba tisíc serepetiček kolem. Spíš bych se soustředila na to, co je pro vás nejdůležitější (u nás to byl fotograf + prstýnky), zjistila cenu hostiny (někdy se třeba dělá hostinu v kulturáku apod.) a podle toho se dál rozhodovala, jak peníze rozumně rozdělit :-). Určitě to půjde ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jednoduchá odpověď: záleží na tom jestli si hostinu děláš sama nebo jestli půjdeš někde do restaurace (a do jaké). Zažili jsme i situaci, kdy svatebčané málo utráceli a málo pili, tak se personál rozhodl, že bude prosazovat dražší pití, tzn místo obyč. kávy vídeňskou atd. No prostě pokud chceš uhlídat rozpočet, uhlídáš ho jenom ty. Nikdo jiný to za tebe neudělá :-) Když budeš mít svatbu v "kulturáku" , tak se vypije a sní jen to co tam přineseš v restauraci se to těžko kočíruje. Jinak běžně tak 1000,- kč na hlavu utratíš, pokud se nechceš iějak výrazně omezovat.
Odpovědět
Já mám ca max 25 lidi nijak nerozhazuji a přesto mě to vychází mimo Prahu tak ca na +/- 70 000,- Resp zatím jsem na ca 63 ale ještě nemám dort+sladké, výzdobu a kytky...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 30 lidí, rozpočet je 50 000,- na celou svatbu. A přesně, jak vám radí, zamyslela bych se, co je pro vás důležité a podle toho si peníze rozdělila - určitě bych nešetřila na fotografovi a vizážistce ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?