Raut + pití pro 25 lidí, na kolik může vyjít?

Nemáte někdo zkušenosti s tím, na kolik cca může vyjít raut + pití pro 25-30 lidí? plánujeme po obřadu oběd s rodiči, sourozenci a svědky, a pak pro "širší okolí" raut s nějakou tou obloženou mísou, něco teplýho k zakousnutí,ale nic exotickýho ani mořský plody nebo tak. prostě klasika - sýry, uzeniny, řízečky apod. + platit jen nealko +pivo/víno. tvrdý alkohol nechceme podávat vůbec. sladký budeme mít svoje (snad to půjde) a jakou máte zkušenost s tím, kolik peněz se vám "vrátilo" na darech? plánuju trošku rozpočet a nevim, jeslti si takovou svatbu vůbec budeme moct dovolit... :-( a přeci jen, doufám, že budeme moct ten náš rozpočet trošku přestřelit a že se nám to vrátí... je to škoda, když člověk chce něco oslavit s přáteli ale nemohl by kvůli financím... :-(
Odpovědět
@jan_icka Počítej tak cca 500kč na osobu.ale strašně záleží kdo vám ten raut udělá, zda pití budete mít svoje atd..Může to být tedy daleko více,ale i méně.
Odpovědět
tak nějak jsem myslela že to asi bude :-) no, zatim je to jen ve fázi návrhů, nápadů a tak. takže spíš jen počítam, zda by to pro nás bylo realizovatelné... jinak se chci pokusit vybrat i restauraci kdyžtak podle toho jak moc nám vyjde vstříc - džusy rozlévané a ne za 30 korun 2dcl, na stoly do džbánků vodu s citronem/limetkou, cola apod. taky rozlejvané.. prostě neplatit za to aby si každý mohl "přelít ze svojí malý lahve do skleničky" :-) o sladký se postaráme sami, to snad nebude problém, takže to vůbec nepočítam takže když nás bude dejme tomu 30 lidí, to je cca 15.000 a z toho se asi část vrátí na darech.. už spolu nějaký pátek žijeme, domácnost máme zařízenou,takže se nám spíš hodí nějaká ta kačka do kasičky... děkuju za pomoc :-)
Odpovědět
nás bude 30 a paní nám to spočítala na 23tis. (oběd, pití, raut) ;-)
Odpovědět
Čerstvý poznatek - Oběd pro 22 lidí, večer + 6 lidí na víc v ceně alkohol, nealko raut cena 20.550kč Záleží na lokalitě hostiny a vstřícnost majitele.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
strasne zalezi od mista... da se sehnat za velmi rozumne penize, pokud to neni luxusni misto, da se utratit 1000,- osoba. Osobne si myslim, ze nejlepsi je gril, a to se da poridit za par korun na osobu, pokud se na tobe nechce majitel namazat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nám to teda vypočítali na 750-800/osoba raut s nápoji s tím že tvrdý a víno v tom nejsou takže víceméně jen nealko pivo a teplé nápoje
Odpovědět
Opravdu záleží kde, ale mám zkušenost, že raut i s něčím teplým pro tento počet lidí jde i za 5 tisíc (+ alkohol) ;-) .. v Brně...
Odpovědět
Profilova fotka
nás bylo 27 a oběd, večerní raut, výzdoba, pití (nealko,víno, pivo, domluvené tvrdé, burčák...) nás to stálo cca 30 tis...možná 35...už si přesně nepamatuju....ale majitel říkal, že optimum do čeho se vlezem je 1000-1500 na hlavu, záleží jak moc budeme pařit...no, ale doporučuji mít předem prachy...nespoléhat na to, že vyberete penízky...pak budeš celý večer nervní zda to ráno zaplatíte...raději si půjčit od rodičů a pak jim to ráno dát zpět...
Odpovědět
Nám v hospodě řekli, že raut dělá cca za 160 na osobu. Pak jsme od něj měli ještě pivo, jinak jsme měli vše vlastní. Měli jsme pronajatý sál v kulturáku a z přilehlé hospody nám zajistili obsluhu a jídlo. Co se nám sešlo zpátky na darech bylo +- 500/osoba, takže se nám téměř pokryla celá svatba :)
Odpovědět
@favla tak to je hodne malo na osobu - to se mate! :-). My budeme mit raut za asi kc 475 plus piti. To zatim nevim, na kolik nas vyjde (nebude vlastni, takze to se asi prodrazi).
Odpovědět
@favla tak to je hodně málo, co v tom je za jídlo?
Odpovědět
@mrs_to_be @majanax Nebylo v tom počítané žádné pití, ale jinak jsme na jídlo měli masové rolády, ovocné, zeleninové a těstovinové saláty, srnčí guláš, tatarák, pečené brambory, řízečky, různé masové směsi a masové kuličky v sýrové omáčce. Všichni hosté si jídlo moc chválili, myslím, že to byl pro ně asi největší zážitek :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my jsme měli oběd pro 14 lidí + odpolední raut pro dalších 10 takže nás bylo celkem 24 a stálo nás to 8000,- jídlo a 8000,- pití :-)
Odpovědět
@kiss_army tak to měli hosté dobrý splávek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax no a to se tvrdej neplatil :-) teda jen panáky co dával taťka, (ale útratu platil on, jako svatební dar, tak s tím počítal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jan_icka My jsme měli oběd pro 40 lidí a večer raut pro 80 lidí a komplet za všechno jídlo a pití (a to se nejvíc pila Tullamorka, další whiskey a Tequila) a platili jsme 65tis, což si myslím že je luxusní cena :) V rautu jsme měli 18kg krocana, 10kg kýtu, mrtě sýrů, ovoce, zeleninu, kanapky, sekanou, kuřecí paličky, pečivo, plněná rajčata, spousty domácích dresinků a ještě něco ani pořádně nevím co tam bylo už, bylo toho tolik, že jsem víc jka půlku ani neochutnala :D Sladké v ceně nebylo to jsme měli z cukrárny.. Jinak pití bylo rozlévané nealko, pivo a kořalka tekly proudem :D A byl to v restauraci, takže myslím, že cena byla fakt parádní a jídlo excelentní :)
Odpovědět
Ahoj můžu se zeptat jestli je normální cena za rozlévané nápoje ( cola, džusy, ... ) cca 150 Kč / 2 litry?
Odpovědět
@petatom2015 ahoj, je, my platili 80 Kč za litr džusu, colu nevím, měli jsme čepovanou kofolu.
Odpovědět
@jan_icka co se týče darů - moji kamarádi dávali 1000 za osobu - manželovi 500. Vzhledem k tomu, že jich bylo víc jak 50% bylo mu to celkem líto. On vždy na svatbách dával za nás oba 2 tis....no nic, nedělali jsme to kvůli penězům...takže raději s ničím nepočítat. Byli i tací co nedali vůbec nic. Ani přáníčko.
Odpovědět
@pajula123 Takže je to podobné... Děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám to při 22 lidech vyšlo na 1200,- na hlavu :-) nepočítám 2osoby co nám hrály,fotografa a kameramana a pána na rozvoz - ti také jedli a pili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@petatom2015 my budem platit 100kč za 2 l nealka .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?