Pronájem prostor pro svatební párty - Ostrava a okolí

Ahoj holky, prolezla jsem půl internetu a jsem bezradná, tak třeba najdu tip tady :-) Hledám místo na svatební oslavu, které by nás nezruinovalo - obřad bude odpoledne v Klimkovicích, takže potřebujeme někam umístit hosty na večeři a večerní oslavu, kdyby to nebylo daleko od těch Klimkovic, budu jenom ráda. Nemáte tip na nějaké prostory, které by se daly pronajmout a domluvit vlastní catering, případně restauraci s lidovými cenami, která umožňuje vlastní alkohol? (Garden párty bohužel nepůjde, nemáme zahradu) Budeme mít cca 35 - 40 hostů a když jsem počítala, kolik by to stálo v restauraci, protočily se mi panenky (peníze by nebyly problém, ale přijde mi hrozné dát 60 tisíc za jeden den, to bych radši jela na měsíc k moři - to by asi zaměstnavatel neocenil, ale to už je jiný příběh) :-)
Odpovědět
Rodný dům J.G.Mendela - http://www.mendel-rodnydum.vrazne.cz/. Možnost obřadu i hostiny. Hostinu si zajišťuješ přes vlastní catering. Možnost levného ubytování. :). Koukni do mého svatebního alba :) (Obřad jsme taky měli v Klimkovicích.)
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari to úplně chápu, nás měla svatba vyjít asi na 40 tis a to jsme chtěli fakt malinkou, byla jsem dost rozčarovaná, nakonec to stálo všechno míň, ale to sem asi nepatří. Teď minulý týden jsme byli v zámečku v Jeseníku nad Odrou, tam právě oslavy řeší formou cateringu, vím, že je to trochu dál, ale prostor je úplně úžasný. Navíc tam nahoře budují penzionek, mají nadšeného majitele, no, moc se mi tam líbilo :-). Pokud byste chtěli něco blíž, tak mě napadá snad ukecat lázně na pronájem nějakého sálu. Určitě tam nějaký je, protože tam externě pracuji a manžel tam pracuje normálně, takže slyším, že tam mají každou chvíli nějakou konferenci. No, pokud budete chtít, můžeme se pozeptat. V Klimkovicích toho tady opravdu moc není, ani v Polance, restaurace, které tu jsou, určitě nebudou ochotné pronajmout prostor, protože by to pro ně znamenalo zavřít celou restauraci a přijít o kšeft :-(. Ještě je to moc pěkné v Akordu v Ostravě Zábřehu. Můžu se zeptat, kde v Klimkovicích ten obřad máte? V kostele sv. Trojice?
Odpovědět
@huwik chtěli bychom obřad v lesoparku u lázní, ale matrika bude mít termíny na příští rok až začátkem ledna, takže zatím nemáme pevný termín. Kdybys měla nějaké bližší info co a jak jde a nejde v lázních, byla bych ti vděčná :-) Z čeho jsi byla rozčarovaná, jestli můžu být zvědavá?
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari dobře, řeknu manželovi, ať se poptá :-). No, nejvíc rozčarovaná jsem byla z toho, co všechno na svatbu stojí. Měla jsem pocit, že když to má před tím napsané slovo "svatební", znamená to, že to stojí třikrát tolik, jako normálně :-D. Třeba půjčení společenských šatů není tak drahá záležitost, ale svatební šaty jsou hrozně drahé. Kolikrát jsem přišla do půjčovny se zašedlýma ušmudlanýma šatama, které snad rok nikdo neměl na sobě a půčovné bylo 10 tis =-) Nakonec jsme na plno věcech ušetřili, třeba šaty jsme měli ze salonu Karin, tam mají šaty krásně čisté a levné a nakonec pomohli i rodiče.
Odpovědět
@huwik V Karin jsem se byla podívat, jaká je vůbec nabídka, a šaty budou asi další problém, nechci obrovskou sukni s volánkama a nevím čím ještě, nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to obrovský šlehačkový dort :-D Koukala jsem, že třeba kytice bývá min. za tisícovku, přitom pěkné kytičky mívají květinářství uvázané a vystavené s cenovkou do pětistovky, tak nechápu, jaký je v tom rozdíl :-O Kde jste nakonec měli svatbu vy? Když už jsi ze stejného regionu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari v Karině výběr celkem mají, jen záleží, jestli ty šaty, které jsou jiné, ukážou :-) ty paní tam jsou 2, ta jedna mě odhadla přesně, dala mi úzké vyšívané šaty, když jsem tam šla podruhé, tak mě ta druhá paní pořád chtěla nacpat do nějakých šlehačkových a říkala, jak mi to sluší. No, mám asi jiný vkus, vzala jsem si ty úzké vyšívané :-). My jsme měli obřad v kostele církve bratrské v Ostravě (večerní obřad) a hostinu v restauraci Na skok ve Svinově.
Odpovědět
@huwik Díky za tip, dám jim ještě jednu šanci :-) Jak dlouho předem jsi vybírala šaty?
Odpovědět
@agtari Já měla svatbu v červnu a byla jsem v Karině vybírat v říjnu/listopadu. :). Dostala jsem taky možnost 1x na bezplatnou výměnu šatů... Jen si prosím, dej pozor, jak jsou konkrétní šaty půjčované. U mých se mi pak stalo, že mi během večera vylezla kostice pod levým podpažím a dost to píchalo, že jsem to musela jehlou a nití provizorně "zatáhnout", jinak bych v nich nevydržela. Jinak jsem s přístupem a cenou byla taky naprosto spokojená. Ono nemá smysl utrácet tam, kde je to zbytečné :).
Odpovědět
Profilova fotka
@agtari Asi půlroku předem :-)
Odpovědět
Ahoj holky, máte některá zkušenost se svatbou v Šindlerův Dvůr a Třebovický Mlýn? Chceme to spojit s obřadem přímo na místě... Děkuji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?