Platit restauraci za pronajem prostor?

Je bežné, že si restaurace řekne peníze za "uzavření areálu a restaurace"? Kolik jste zaplatili?
Odpovědět
My platili 20 tis. za uzavření restaurace vč. pokojů. Měli jsme svatbu 3.9. - mimo sozónu. V sezóně se platí 40 tis. A upřímně, byla to super volba. Žádný cizí lidi, nikdo nám tam nelezl, nerušil nás, určitě bych tak volila znovu :-)
Odpovědět
My sme mali svadbu v sezone, nic sme neplatili a bola uzavretá iba pre nas.
Odpovědět
A k tomu sme mali este zahradu s altanom, tiez sme neplatili nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, kolik vás bude a jakou uděláte útratu. Spíš je běžné, že má restaurace stanovenu minimální konzumaci – to je částka, kterou tam musíte projíst a propít, respektive minimálně utratit, aby na vás netratili. Pak se nájem neplatí. Ale pokud jsou prostory větší a máte tam třeba i vlastní obřad, je pronájem běžný.
Odpovědět
Je to časté, ale nevyžaduje to každá restaurace.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec. :-) Dělám tam přece už tak dost velkou útratu. :-) My neplatíme pronájem za nic a nikde - stačí jen hledat, některé restaurace si pronájem berou, jiné ne. :-) Nemáme ani minimální konzumaci, nic takového. :-) A budeme tam jen my 36 lidí. :-)
Odpovědět
My měli taky svatbu cv sezoně a žádný pronájem jsme neplatili. zavřeli pro nás tedy jednu část, druhou výrazně oddělenou )na druhé straně budovy) nechali otevřenou. A měli jsme k dispozici i zahrádku. Nechali jsme jim tam cca 20 tisíc, měli jsme tam oběd cca 4 hodiny, ale restaurace byla zavřená od rána a nic bychom nepaltili ani kdybychom tam byli až do noci Ale měli jsme to v restauraci, která (byť výborná) moc svatby nehostí, prostě je trochu z ruky. Jiná situace bude na místě, o které je zájem a můžou si zájemce pomalu vybírat....
Odpovědět
Ono je taky otázkou, kde to chcete. Jestli je to restaurace ve městě nebo někde bokem, kolik se jim tam mihne za den lidí, apod. My platili, protože jsme měli svatbu v Terčině Údolí - Penzion Tereziiny Lázničky, kde kvůli samotnému Terčinu Údolí a vodopádu korzuje denně tipnu kolem 500 lidí, někdy méně, někdy více..a samozřejmě pak se rádi zaslaví na oběd, kávu nebo dort v Penzionu Tereziiny Lázničky, tak proto se tam platí pronájem areálu. Naše to bylo vysněné místo, tak jsme to rádi zaplatili a měli jsme klid, sezení jsme měli venku (samotný Penzion je do tvaru U a ze čtvrté strany nám jej uzavřeli bránou). Teď záleží na Vás, zda je Vaše místo to vysněné a tak to zaplatíte nebo je Vám to jedno a poohlídnete se po restauraci, která platit za pronájem nechce :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?