Placení hostiny v restauraci

Holky, kdy jste platily svatební hostinu a následnou oslavu, pokud bylo vše v restauraci? Ještě tu noc, když jste odcházeli, nebo až třeba na druhý den, na fakturu?
Odpovědět
my jsme v týdnu před svatbou složili předpokládnou výši útraty - tu si slečna schovala do sejfu. A dostali jsme papír, že jsme jí je dali (to je důležité - mít doklady od všeho). A v neděli po hostině jsme dostali přesný vyúčtování za hostinu. Peníze ze sejfu se vybrali, vzalo se z nich na zaplacení a hotovo (přebytek nám samozřejmě dali). Bylo to dobrý v tom, že jsme nemuseli mít takovou hromadu peněz u sebe celý den... tudíž jsme se nemuseli bát, že je ztratíme nebo tak.
Odpovědět
My platili zálohu 10 % nějaký čas dopředu. Zbytek jsme platili ráno po svatbě, ale my tam i spali, tak nebyla obava, že "utečeme". Zároveň jsme věděli přesně, kolik budeme platit (naše restaurace měla all inclusive program - pevnou cenu za hosta), takže jsme mohli mít připravený přesný obnos.
Odpovědět
my jsme složili zálohu 2000 a zbytek až během dne po svatbě
Odpovědět
My platili zálohu a doplatek až druhý den dopoledne (měli jsme tam plno věcí včetně mých svatebních šatů, pro které jsme se stejně museli vracet). Myslím, že je to na domluvě s tou konkrétní restaurací. Jo a taky jsme přesně věděli přesný obnos.
Odpovědět
Profilova fotka
Dali jsme 5 tis zálohu, ted nam spočitala cca kalkulaci a můžeme složit část ve čtvrtek a zbytek doplatime jak se vyspime po svatbe :)
Odpovědět
Profilova fotka
My neplatíme dopředu nic a po oslavách tam budeme spát a snídat, takže platit budeme komplet se vším až den po svatbě. Víme jen předpokládanou sumu a počítáme s tím, že se může + - 20% pohnout.
Odpovědět
My jsme platili 5000 zálohu (údajně na termín) a týden před hostinou máme zaplatit 70% z předběžné kalkulace. Ale jak tak na to koukám, tak máme asi největší zálohy :-D
Odpovědět
Naše záloha byla 8.000 a zbytek jsme platili ráno po snídaní, ale vystavili nám fakturu, takže jsme nemuseli teoreticky platit hned. :-)
Odpovědět
krijina - buď v klidu, my minulý týden odesílali zálohu, bylo to přes 50.000,-Kč:-), a to je cca 65% kalkulace, takže v tom nejste sami... jinak zbytek zaplatíme buď ještě v noci kartou nebo pak přes další fakturu, uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Kolik mate rozpocet ?nás bude 35+4deti v restaurací oběd +večerní raut kolik mám počítat ?????cca.restaurace je pěkná ale na vesnici:-) za sál budem platit hodinu 500kc:-(
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme dali zálohu na jídlo, necelých 50% . Po svatbě nám to vše sečtou (svatba v sobotu) a zaplatit půjdeme v hotovosti v pondělí.
Odpovědět
Profilova fotka
My platili zálohu 5000,- cca 3 týdny před svatbou jsme uhradili částku z kalkulace a v neděli po svatbě jsme doplatili zbytek, tedy veškeré pití + číšníky po půlnoci. Cena doplatku byla jen o 1000 Kč víc než jsme si spočítali
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My mame za 500,-kc na cely den uzavrenou krasnou zahradu hned pod Petrinem s uzasnym vyhledem na Hrad. V tom je i zahrnuta vyzdoba cele zahrady a restaurace, jen material si dodame vlastni... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme platit po svatbě, vyjedou nám útratu, odečtou zálohu a do 14 dnů platbu pošleme na účet... za to jsem fakt moc a moc vděčná - nedokážu si představit to ráno po svatbě řešit v hotovosti...
Odpovědět
Zálohu na sál 7 měsíců předem a hostinu až ráno po všem. Je to vždy na domluvě. Když se zeptáte restaurace, sama Vám řekne kdy požaduje platby. Dali nám fakturu, my vše zkontrolovali a zaplatili.
Odpovědět
Zaplatili jsme zalohu 2000,- s tim, ze vse muze byt uhrazeno den po svatbu. Rozhodli jsme se ale namisto toho zaplatit 80% odhadu dva tydny predem a pak zbytek, abychom nemuseli hlidat velkou castku (prijedeme do CR ze zahranici).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme z restaurace odcházeli v pozdnějších odpoledních hodinách a platili jsme hned. Stejně tak ve vinárně, kde jsme byli večer jsme měli možnost platit hned, ale tam jsme to nakonec srovnali ráno ze známosti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat.... Teď jsme šli s přítelem se podívat do restaurace... POUZE INFORMOVAT ... a majitel nám řekl, že pokud máme zájem, musíme zaplatit 5000 Kč. Do 7 dnů. Svatbu planujeme mít v červnu, a chceme planovat až od nového roku, takže si myslime, že by v pohodě stačila zaplatit záloha až v tom lednu... Co si myslite vy? mimochodem... není to žádný imperiál :D Děkujeme...
Odpovědět
@vandule18 Tak my už zálohu 5tis. budeme posílat teď a svatba bude v červenci. Je to záruka toho, že nám ten termín budou držet, už teď jich mají volných málo.
Odpovědět
Profilova fotka
my zaplatili zálohu teď v pondělí 2.500,- , a to jen proto že jsem měla peníze u sebe, jinak na nás majitel vůbec nespěchal, spoléhá na solidaritu lidí, ale je to spíš "poplatek" za pronájem salónku a ještě si budeme doplácet 30,- za potažení židlí, které nám sám majitel nabídnul, tak proč to rovnou nevyužít.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?