Nevesty co si o tom myslite vy?

Profilova fotka
Ahoj nevesty potrebuji radu , museli jsme presunout svatbu misto v Srpnu bude drive v Cervenci jelikos zijeme v Uk tak se tezko vsechno zarizuje jeste kort ,kdyz mame se snoubencem jeste tady neco k virizovani (ceka me operace) no takze jsem musela zmenit i svedkyni , protoze ma nejkamoska v ten den nemuze abych byla presnejs ten datum jsme zmenili kvuli me budouci tchyni,,,Tak jsem si vybrala svoji sestru ale hlasila se ,ze mi se vsim pomuze atd.. kdyz jsem ji to rekla ze teda to bude ona tak nehne s prstem jen se vymlouva a se zarizovanim s nicim nepomaha ,se snoubencem uz mame vse zarizene az pojedeme do cr tak si to vse spolu obehame osobne :-) co se tyce vim ze kamaradka by mi pomohla uplne se vsim se saty,nasla by mi nekolik restauraci na viber nebo proste by deala to co svedkyne ma delat takhle jsme si vse zaridili sami a ohledne satu doplnu sama,rikam si ze si sestra vubec nezaslouzi byt svedkyni a nejradeji bych ji vymenila ,protoze je to vudci jinem nefer snoubecova sestra mi pomaha vic nez ona.co si myslite vy? Kdybych byla zdrava tak bych to asi moc neresila ale mame 4 mes. synka takze ted mam prakticky zahul a pomoc by se hodila
Odpovědět
Milá andy, píšeš hodně zmateně, a příliš nechápu, na co se vlastně ptáš - jestli máš či nemáš vyměnit svědkyni, protože ti přislíbila pomoc a teď nic nekoná? :-) Asi je to otázka toho, co od koho čekáš. Já například od své svědkyně nechci nic, jenom to, aby se podepsala při obřadu na ten papír a aby mi pomohla zorganizovat rozlučku se svobodou. :-D Nemyslím si, že když z někoho uděláš svědka, musí ti automaticky se vším pomáhat. Na druhou stranu, kdo ti chce pomoct, tak ti pomůže bez ohledu na to, jestli je svědek nebo není, když ho to požádáš. Jestli tedy máš pocit, že nesplňuje to, co jsi od ní očekávala, tak ji vyměň - maš-li tedy za koho; jinak já sama bych to asi moc neřešila, protože si zkrátka většinu věcí zařizujeme se snoubencem sami. Na druhou stranu píšeš, že už všechno máte zařízené, tak nevím, jestli není zbytečné v tom teďka dělat nějaké změny. Jinak přeji hodně štěstí při zařizování a co se zdraví týče. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, na co přesně je směřován dotaz. Každopádně ohledně změny data, dávej si pozor, že někteří lidé si různě vymýšlí a pak stejně nejpřijdou. To se stalo mě, teta z Německa se zlobila, že na naši svatbu nemůže, že v tu dobu nedostane dovolenou. Vše jsme pracně přesunuli a nakonec teta řekla, že stejně nepřijede, protože nebude mít peníze :o). A protože v to druhé datum nemohla kadeřnice ani restaurace, zase jsme to přesouvali zpátky. Ohledně svědkyně, pomáhat by měla, pokud jste se tak domluvili. Zvlášť, když nežiješ v ČR, zlobí tě zdraví a máš miminko. Jestli je to tak, pak raději požádat někoho jiného, třeba tu snoubencovu sestru. Nebo pověř druhou osobu jako koordinátora, tak by se současná svědkyně nenaštvala a byla by zajištěná nějaká pomoc :o)
Odpovědět
Nechápu, o čem tvůj příspěvek je, fakt mi uniká, co máš za problém. Co se týká svědkyne, tak svědkyně má svědčit na svatbě, podepsat to, není to tvá osobní asistentka, která bude skákat jak ty si pískáš. Pokud nejsi spokojená, svedkyni ale výměn, není to fér ani vůči té současné, aby s něčím pocitala a tys byla akorát naštvaná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Mam tu zkusenost, ze jak se nekdo na neco moc vymlouva, tak proto, ze je mu blby rict,ze se mu tam dvakrat nechce, at uz z jakychkoli duvodu. Takze jak nezajasa hned, zvat ho nebudu ;-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?