Na kolik vás vyšlo cca pití pro hosty?

Ahoj holky, prosím o příspěvky na kolik vas vyšlo pití pro svatebčany pokud jste to měli někde v hospodě a neměli jste nakoupené svoje? Nam v restauraci řekli že na 90 hostů by mělo vyjít 15 000 maximálně 20 000,- a šlo by o všechny druhy limonád, pivo kromě plzně a i teplé nápoje, treba kafe k dortu. Tak jestli mate někdo nějakou částku rozrpsanou jen za pití? Diky moc ;) dáme proste asi stopku na 20 000...
Odpovědět
Samozřejmě tedy bez tvrdého alkoholu...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli 40 lidí a komplet pití i s tvrdým stálo necelých 15 tisíc. Tvrdý se ale moc nepil, podle toho, co říkal provozní, jako pivo jsme ale měli Plzeň po 35, takže to naskákalo...Myslím, že do 20 tisíc se bez tvrdého bez problémů vejdete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastulka23 ahoj pro 90 lidí mi přijde 15 tis docela málo... my měli cca 50 lidí, tvrdý jsme neplatili, víno jsme měli vlastní ale zaplatili jsme za něj "korkovné" a i tak nás celkem vyšlo pití zhruba na 16 tisíc.. u 90 lidí bych počítala s větší částkou...
Odpovědět
Tak my to mame u zname a je známá takže nam fakt říkala ze můžeme byt v klidu a že to bude stačit na 100%
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastulka23 tak vy teda nebudete platit tvrdy alkohol ? a ještě by jste chteli dat stopku v te hodnote 20tisic...? jakoze když se přesáhne dvacet tak uz si nikdo zadny vinko nebo pivo,limcu neda?
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít 70 lidí, platíme všechno i tvrdý, jen bude omezen druhem....bude se pít fernet, slivovice, vodka, Morgan, nějaká ty holčičí vodky, a bude třeba jedna whiska, třeba Jack.....to musíme domyslet.....nechceme nakupovat třicet druhů alkoholu, takže tak.....a počítáme i s jídlem a se vším 80000.....já nemám moc ráda, takový to, že se neplatí tvrdý nebo jen do určité výše...ale je to Vaše svatba, když Vám to takhe vyhovuje proč ne....mě by asi jako svatebnímu hostovi nevadilo si něco zaplatit sama, ale jako nevěstě se mi to nelíbí :-)
Odpovědět
@broccolka ano nebudeme platit tvrdý a dáme stopku, nemáme 100 000 na útratu za pití ;) je to naprosto normální a spousta svateb to tak melo když jsme byli my ;) Takze nevidím problém a hlavne jak vsichni píšete je to naše věc ptala jsem se na cenu jakou jste platili ne na přihlouplé názory co platime a co ne a zda s tím souhlasíte. To je snad každého věc ne? Myslis že když náhodou částku presahneme o 5000 že to neuhradime? Samozřejmě že ano, ale ne když to bude dalších 10 000. A jelikož nemáme nikoho kdo by si liboval v tvrdem alkoholu az na par vybraných kterým jejich klidne i 3000 útratu platit nehodlám, tak proto jsme se tak rozhodli ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyšla svatba - oběd, raut, nealko, alko, káva + zaplacení obřadu (stan za 5.000) na 48.000,- Kč (40 hostů)
Odpovědět
Nás vyšlo všechno nealko pro 62 lidí na 18tis. alko pro 62 lidí (pivo, víno, tvrdej) na 27tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastulka23 to je vse v poradku... stacilo mi odpovědět tak... na nic dalšího s nazorama nebo ze je to vase svatba neptala. Taky jsem tam nenapsal jedinou zminku o tom ze s tim nesouhlasim, nebo ze je to blbe... ptala jsem se pouze na tohle... Tak to mohlo byt bez te (pro me ) zbytecne poznamce :) mozna kdyby jsi mi odpověděla ano dame restauraci stopku 20tisic a dal uz nic platit nebudem - tak bych ti odpověděla, že při 90ti hostech bych to navysila aspoň na 25-30tisic. Takze prosim priste bez prihlouple omacky kolem :) (slovicko prihlouple jsem nasla v tvym komentari)
Odpovědět
Profilova fotka
@broccolka a navysila bych to pro to... aby se mi třeba nestalo to ze si moje maminka nebo babicka zajdou o pulnoci pro piti... a cisnici by na vybafli ze uz si to musí zaplatit... tak bych to spise navysila aby se tohle nestalo
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastulka23 a navysila bych to pro to... aby se mi třeba nestalo to ze si moje maminka nebo babicka zajdou o pulnoci pro piti... a cisnici by na vybafli ze uz si to musí zaplatit... tak bych to spise navysila aby se tohle nestalo
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No jestli jde všechno ze zásob restaurace, tak bych řekla, že těch dvacet bude stačit, případně to dejte na 25 a ať vám řeknou, jakmile to těch dvacet bude - sami pak usoudíte, zda už dát stopku či ne.
Odpovědět
My jsme si určili stopku na 25tisic. Budeme mít cca 90 hostů. Ze zkušenosti vím, že když měla kamarádka svatbu před 14 dny, měli 50 hostů a útrata je vyšla na 10tisic. Měli to v průměrný hospodě a platili všechno kromě trvdyho alkoholu. Ale budeme počítat s rezervou 5tisic, kterou by jsme použili v krajním případě.
Odpovědět
@flowerka18 my budeme taky mít stopku při 25000,- taky jsme prave slyšeli ze zkušenosti lidi co uz to tam měli že to bylo vždy v pohodě...a jelikož mame oběd pro všechny tak věřím že pochopí pokud si budou muset večer treba koupit pivo...
Odpovědět
@broccolka co se týče rodiny tak pro ty platí úplně jiná nabídka a opravdu jim pití nedojde.
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastulka23 tak jen aby z toho pak nebyl trochu chaos,aby si je cisnici vsichni zapamatovali:) ale delit to to uz mi hloupe prijde.
Odpovědět
Profilova fotka
My teda neplatíme tvrdý máme 28 lidí a svoje víno. Provozní nám řekl že na celý den to je cca: 1000 kč ns osobu i se spuntovnym
Odpovědět
@vlastulka23 to mi pripada dost nevhodne, aby cast hostu mela neomezenou konzumaci a cast si hradila za sve.
Odpovědět
@vlastulka23 @kacenkakaca žasnu co ti lidi nevymyslí
Odpovědět
@kacenkakaca vy to tady ženský nechapete vsichni maji lonzumaci stejnou do částky 25 000 rodina jako rodiče a tety maji ale konzumaci neomezenou a nevhodné mi to nepřijde ;)
Odpovědět
@vlastulka23 ja to chapu a prijde mi to opravdu velmi nevhodne.
Odpovědět
@vlastulka23 Jakože strop platí pro všechny, ale rodina může neomezeně vybírat, tedy i tvrdý? ;-) Já nevím...přijde mi to zvláštní, ale proti gustu. My budeme mít udělaný výběr tvrdého, který hradíme a když bude chtít někdo něco jiného, ať si to koupí.. ;-) Ale strop dávat nebudeme ;-)
Odpovědět
No uzavřu to :-) ne tvrdý mít nikdo nebude. Holky nezlobte se ale byla jsem na téměř 10 svatbách a jen na dvou platili tvrdý alkohol a to proto že jednou měli téměř neomezený rozpočet a podruhé měli 40 hostů. Opravdu nekradu a proto to platit nebudu. Zvu všechny na čtyřchodové menu k obědu, bohatý raut, pití vychází na každého minimálně 3 litry tekutin...věřte mi že nebudou mít málo a nikoho neošidíme :-) Opravdu jsem ze spoustu svateb poučená jak to chodí a jaké má kdo názory a nikomu z mého okolí nikdy nevadilo, že by si případně museli zaplatit tvrdý alkohol, ale navíc máme opravdu jen lidi kteří pijí pivo, víno..takže nemám tím pádem co řešit. Takže asi tak :-)
Odpovědět
@vlastulka23 ja nenamitam nic proti tomu, ze tvrdy nehradite. Proti tomu jsem nerekla pul slova. Jen rikam, ze je nevhodne, aby si cast lidi musela piti platit a cast ne.
Odpovědět
@kacenkakaca to tak prostě bude no ;-) jakmile by se převršila částka, tak si přátelé hradí pití samy. Pro rodiče to platit nebude, tak to prostě je bohužel no ;-)
Odpovědět
50 lidi, platili jsme vse vsem a vyslo nas to na 30tisic :-D... Castka prekvapila dokonce i pana provozniho, ktery tvrdil, ze nami stanoveneho maxima nedosahneme... A v nedeli rano jsme mu to vyvratili, kdyz to spocital :-D... Nas to moc neprekvapilo :-D, i kdyz by se mi mensi castka samozrejme libila...
Odpovědět
@mrs_to_be my uvidíme no, zatím fakt máme ze tří svateb kde bylo hostů podobně víc nebo míň a vždy se vešli, takže buďto budem zaskočeni nebo mile překvapeni. Nic jinýho se stát nemůže :-)
Odpovědět
@vlastulka23 u nas to zpusobil tvrdy :-). Anglicani ucili Cechy pit jagerbomby a to je nejen panak jagermeistru, ale i redbull a tak to naskakalo... :-D nam to nevadilo, meli jsme strop a ten se prekrocil o par stovek, lidi se bavili a dva narody se druzili, vsichni megaspokojeni, Anglicani si vetsinou plati na svatbach veskere piti sami v Anglii, takze BYLI NADSENI :-).
Odpovědět
@mrs_to_be to je vždycky nejdůležitější ;) mate moc hezké fotky ze svatby hlavní je že jste si to užili. Ja věřím, že i my si to užijeme a i když me někdo odsuzuje za nějakou stopku tak znám naše přátelé a vim že to urcite kdyžtak pochopí. Vsichni už jsou teď zaskočeni, že jsou na oběd...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?